| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:18 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
מאוד מרוצה! אם הקבוצה שמתחרה עם הקבוצה שלי על האליפות מרוצה מתוצאת תיקו במשחק עונה איך אני אמור להיות לא מרוצה??? ואת התירוצים תשמור לעצמך אנחנו שיחקנו מול דינמו באופ"א ואחרי 3 ימים באנו לבלומפילד וניצחנו אחרי 19 שנה -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:29 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
טוב מה שתגיד בתחילת המשחק איזה אחד מלה פמלייה ניסה להיכנס(איזה שור) היס"מ אמר לו אתה לא נכנס וניסה לעצור אותו הוא העיף את היס"מ על הקיר ותגידו מה שתגידו בנאדו לא אמר שום דבר על הקהל הוא עזב בגלל יעקב שחר יש לכם כמות אבל מה לעשות האיכות היא כאילו זה לפני 20 שנה |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:37 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
גם מנצ'סר מביאים מלא קהל למשחקים הרבה יותר מפאו אבל כולם מסכימים שהקהל של פאו לא רואה
בכלל ת'קהל של היונטיד אותו דבר מה שהיה בטדי לא תצליחו לשכנע אף אחד עם התירוצים האלה אתם קהל גרוע בלי תאפורה בלי עידוד ובלי יצירתיות אם קצת יותר דחיפה אתמול הייתם יכולים לנצח אותנו מחצית2 לא היינו בכלל במשחק אם זה בגלל המאמן החמור שלנו+עייפות מצטברת... איזה שקט יש בטדי טדי טדי טדי טדי.... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:38 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
וזה עוד במחזור הראשון שהכושר בתחת!!! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:39 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כן ואתם בול כמו הקהל של פנא, גם אתם באים בכמויות שלהם -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:47 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
גם גנבתם 3 נקודות נגד כפ"ס בר"ג - אתה רואה מישהו פה בוכה? -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:51 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
לא גנבנו
איך קבוצה שמובילה 3:0 יכולה לגנוב משחק? אם אתה מתכוון להחלטה שיהיה בר"ג.. אנחנו לא אשמים שכפ"ס לא רצו לממן את ההוצאות על השוטרים. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:53 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
שוטרים בתחת שלי, ראינו מול נתניה בקושי חצי איצטדיון היה מלא מובילה 3:0 אח"כ אדום אח"כ 3:2 ומלא הזדמנויות לכפ"ס - אתה רוצה להגיד לי שבאווירה ביתית בכפ"ס הם לא היו לפחות לפחות משווים??? -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 07:05 PM
|
אי אפשר לדעת יכול להיות.
מה שכן בנתניה המגרש לא היה מלא רק בגלל התקשורת והמשטרה שחשבו שזה מלחמה ולא משחק כדורגל. לא מכרו שם כרטיסים ומי שרוצה לאסוף אז הכרטיסים חיכו לו חצי שעה מהאיצטדיון. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 6 2006, 07:05 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח אחד בקופים אמר משהו נכון צריך הרבה כישרון כדי להיות 18 אלף איש באיצטדיון
וששימעו אותם במשך 2 דקות במשחק -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 07:13 PM
|
צריך להיות קהל ממש טוב בשביל להביא 4 אלף אחרי תצוגה מול אוקזר
צריך להיות הקהל הכי נאמן בארץ בשביל לא למלאות את הקריה פעם אחת למרות 3 אליפויות רצוף שנמשיך? -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 07:15 PM
|
||
|
נכון, יכול להיות שגם לא הייתם כובשים 3 שערים ויכול להיות שגם הייתם מפסידים, ת'כלס אי אפשר לדעת אבל זאת הייתה החלטה שגויה של ההתאחדות, החלטה בלתי ספורטיבית. הזכרת את דינמו (אני גם לא מצדיק את ההחלטה הזאת) אבל אל תשכח שלנו ת'כלס היו יומיים להתכונן למשחק מולכם בטדי, רק ביום שישי הקבוצה נחתה בארץ, אז רק בגלל זה אנחנו מרוצים מתיקו. -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 07:57 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
ההפך הרבה לא באו עונה שעברה בגלל שלא היה מתח אני גם לא מבין למה לא באים אבל אני בעד שיראו בבית גם את המשחקים הטובים וזהו |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 6 2006, 08:49 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אתה בטוח שרק בגלל זה? כי לי נראה שאתם צריכים להיות מרוצים מהתיקו הזה כי בית"ר ***** אותכם על הדשא ובמזל הם לא ניצחו.. אפילו השופט היה נגדם כי אולארה גם הכשיל את פינטו ברחבה וגם עשה עליו עבירה בלי כדור מכוערת בהמשך שחייבה אדום. -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 09:00 PM
|
||
|
איזה משחק ראית? האדום הראשון היה מגיע לפינטו שנתן פצצה לקינן האדום השני היה מגיע לאולארה + פנדל אבל פינטו היה אמור להיות כבר בחוץ אז זה פשוט לא היה קורה והיו מלא טעויות שיפוט לשני הצדדים אבל אם כבר יותר לטובת בית"ר, היו מלא עבירות על בוקולי אתמול שלא נשרקו + גרשון נתן לקטן מרפקון בדקות הסיום (היה לו צהוב, אולי היה מגיע לו שם צהוב שני ואדום). בקשר למשחק עצמו אל תטעה את עצמך, אומנם בית"ר שלטה בחצי השני (ואנחנו בראשון) אבל בסך הכל היו הזדמנויות ל 2 הצדדים, ת'כלס אם איזה קבוצה הייתה מנצחת (ולא משנה איזה) לא הייתי מתפלא. במחצית השניה בית"ר שיחקה יותר טוב אין מה להגיד, העייפות באה לידי ביטוי - אז למה שלא ניהיה מרוצים מתיקו נגד קבוצה טובה ורעננה שמשחקת במגרש הביתי שלה מול קבוצה עייפה ומותשת? -------------------- ![]() |
||
(7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 |
![]() ![]() ![]() |