| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 6 2006, 04:15 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
עוד הרבה מאוד זמן אל תדאג...יעקב שחר לא יישחרר אותו אלא אם ייקרה משהו דרסטי. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 05:04 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
טוב שלא 10 פעמים במשחק אנחנו מאמינים בני מאמינים
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 05:26 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בית ספר לעידוד העיקר שחיפה ישחקו מול יציעים ריקים זה יותר חשוב
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| MHFC |
פורסם ב: Nov 6 2006, 05:48 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא מעניינת הכמות אלא האיכות ד"א למה אוהדים של ביתר רצו לבוא לצפוני? |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:01 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
מחצית שנייה לא שמעו אותכם בכלל
רק קצת לפני הסיום ובסוף המשחק שיצאתם מרוצים מהנקודה כאילו ניצחתם בליברפול. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:04 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כי זה היציע שלנו... בתחילת העונה לקחנו את היציע הזה כפרוייקט קטן... הוא תמיד היה ריק או שהקבוצות האורחות מדי פעם היו יושבות בו... השנה הבינו שהאווירה הכי טובה קיימת בצפוני, וגם בגלל ש-1,000 אוהדים שם נשמעים כמו 10,000 בגלל ההד... התחילו לפזר לשם מנויים בכמויות, נגד הבועל ישבתי שם כי העיפו אותי מהמזרחי והייתה לנו שם אווירה כמו בקרנבל... בגול השני שלנו נגד הבועל עם הזרמים שחטפתי שם בגוף חשבתי שהגעתי לגן עדן...והרבה אחרים הרגישו כך... אבל זהו, זאת תהיה הפעם האחרונה שחיפה או כל קבוצה אחרת תשב ביציע הזה... עוד פעם אחת כזאת ושקלאר מאבד את הג'וב שלו... אה והיו גם כאלה שרצו להיכנס לצפוני כדי להדליק רימוני עשן צהובים אצלכם... לא רק שהם לא הצליחו הם גם חטפו מכות מהיס"מ -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:04 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
סבבה מה שתגיד העיקר במשחק הבא שלכם שוב השחקנים יירדו עליכם שאתם לא באים למשחקים אבל העיקר האיכות לא?? -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:05 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אתם עוד מדברים? קיבלתם גול שתקתם עד שכבשתם, הייתם בהלם -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:06 PM
|
אם הקפטן של הקבוצה שלכם יוצא נגד האוהדים, זה אומר שאותו ממש לא מעניינת האיכות, אלא הכמות...
תקנו אותי אם אני טועה... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:07 PM
|
||
כן ודרך הטלוויזיה רואים ושומעים הכל רועי... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:10 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כן היה לי מיקום טוב -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:10 PM
|
נכון שתקנו כי היינו בהלם
אם אנחנו היינו כובשים זה היה הפוך. מחצית שנייה אתם הייתם בהלם ובקושי שמעתי אותכם גם כשניסיתי. רק בסוף המשחק חגגתם כאילו לקחתם אליפות -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| roiei |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:15 PM
|
|
כולנו יודעים טוב מאוד שאם המשחק הזה היה מתקיים במועד אחר ולא בסמוך למשחק מול ריינג'רס - גם היינו רואים מכבי חיפה הרבה יותר טובה ותוקפת וגם לא היינו מרוצים מתיקו.
אז כן, בגלל הצורת משחק שנכפתה עלינו אנחנו מרוצים מתיקו וגאים בזה - עכשיו אתה מרוצה? -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:15 PM
|
||
וזה עוד עם ההד של היציע הצפוני שהם לא מבינים שהקול שם חזק פי 30 (ואני לא סתם אומר 30) משאר היציעים בטדי... וחבר שלי אוהד חיפה שהיה פעם ראשונה שלו בחיים בטדי אמר לי שהמשחקים בטדי הכי מתקרבים לאירופה... וכן שחקנים יעדיפו לשחק מול 1,000 צופים בקרייה (העיקר האיכות לא?) מאשר 10,000 צופים בטדי בסתם משחק ליגה רגיל? אני בספקקקקקקקקקקקקקקקק ועוד לחשוב שחלק מהקהל שלכם זה ילדים מהשטחים שנכנסים בחינם, מעורר רחמים... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 6 2006, 06:16 PM
|
||
תאמין לי שאני מרוצה מהתיקו הזה יותר ממך, טוב לי עם ה-8 הפרש וקניתי את זה גם לפני המשחק וגם שהשווינו... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |