| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 1 2006, 07:59 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אתה יודע מה לדעתי קרה המשרד הכרטיסים השכונתי הזה מכר מלא כרטיסים לספספרים ליציעים של בית"ר
ואז נהיה מצב "שלא נשארו כרטיסים" אז התחילו לקנות ליציע של חיפה זה נראה לי יותר הגיוני מזה שמכרו את כל הכרטיסים ליציעים של בית"ר בכל כך מעט זמן... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 1 2006, 08:00 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 1 2006, 08:04 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
קודם כל תוריד 6,500 מנויים נשאר לך 14,500 הזמנות יציע כבוד קומבינות בהתאחדות שופטים שחקנים קרובי משפחה וכל השאר...נשאר לך 13,000 פלוס מינוס... 3,000 פחות או יותר ליציע של חיפה ונשארו כולה 10,000 ליציעים שלנו... גם עכשיו זה נראה לך מוזר שמכרו את כל הכרטיסים שלנו במעט זמן? לי זה ממש לא נראה מוזר... מה זה 10,000 בשביל אוהדי בית"ר מכל הארץ...זה כלום...נחטף כמו במבה... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 1 2006, 08:17 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כן זה נראה לי מוגזם שכ"כ הרבה אנשים יקנו כרטיסים שבוע לפני המשחק בטוח יש פה קומבינה כדי להרוויח עוד כסף מספסרים כאילו אתה לא מכיר את זה ישראל מומחים בקומבינות.. חוץ מזה אם אין מספיק מקומות לאכלס את אוהדי בית"ר שיעבירו לר"ג מה זה השטויות האלה מוות לרפובליקת הבננות שלנו הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 1 2006, 08:19 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| matan |
פורסם ב: Nov 1 2006, 09:07 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
זה אומר שלא תגיע |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 1 2006, 09:16 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
יש ספסרים ותמיד יהיו אני לא אומר שלא אבל כנראה שאתה לא מכיר את אוהדי בית"ר מספיק טוב אם אתה לא מאמין שב-5 ימים לפני המשחק הם יכולים לחטוף 10,000 כרטיסים שלפי דעתי זה כלום אולי בשביל קהל כמו חיפה זה הרבה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 1 2006, 09:16 PM
|
||
זה אומר שאתה מצחיק -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 1 2006, 09:20 PM
|
||
אני מכיר את הקהל של בית"ר ואת הכמויות שאתם מסוגלים להביא אבל 10 אלף כרטיסים 5 יום לפני המשחק נראה לי מוגזם מאוד בדוק יש פה קומבינה צריך לבדוק את זה ספספרים יודעים את הפוטנציאל וגם משרד הכרטיסים לדעתי יש משהו מסריח קצת בכל מקרה זה בי**** הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 1 2006, 09:21 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Nov 1 2006, 10:53 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חזק אחי המשטרה שמה זין עליך אם יש לך כרטיס ב11000 שקל ואם יש לך מנוי ואם יש לך זיבי אם הם רוצים הם מוציאים אותך מהמגרש -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 1 2006, 11:09 PM
|
||
אולי בבלומפילד השכונתי זה ככה בטדי זה לא קרה אף פעם לא לי ולא לחברים שלי שהיו הייתי נגד הבועל המזרחי היה מפוצץ שעתיים לפני המשחק והעבירו אנשים עם כרטיס למזרחי ליציעים אחרים להגיד למישהו ללכת הבייתה? נראה לי הזוי מדי הולכים עם זה ישר לחקירות שוטרים ונכון שאם הם רוצים הם יוציאו אותך מהמגרש רק אם יש להם סיבה כזאת או שאתה לא מתנהג כמו שצריך או שהם חושדים בך שזרקת אבוקה או ר"ע ואז כן זכותם להוציא אותך גם אם הם לא צודקים ומתי קרה שאמרו לבנאדם ללכת הבייתה בגלל שהאיצטדיון מפוצץ? כמה פעמים כבר מתפוצץ מגרש בישראל? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Nov 1 2006, 11:30 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לא התכוונתי אם מפוצץ יוציאו אבל לא בעיה להם להפיל עליך תיקים.
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 1 2006, 11:36 PM
|
||
תראה טוב טוב מה רשמתי... "או שהם חושדים בך שזרקת אבוקה או ר"ע ואז כן זכותם להוציא אותך גם אם הם לא צודקים..." מספיק שהם חושדים בך ויש להם את כל הגב שבעולם כדי להוציא אותך...עם זה אני מסכים איתך כן... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Nov 2 2006, 02:01 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אבי מה אתה מוציא אנרגיות על הנושא הלא מעניין הזה..אנחנו בע"ה בלי נדר יושבים במזרחי
ולא משנה מה יעשו אוהדים של בית"ר ישבו בצפוני..עם הפרדה בלי הפרדה.. -------------------- |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Nov 2 2006, 02:54 AM
|
גם אם לא נדלקה אבוקה או משו בסגנון ואיזה שוטר סתם בא לו להתלבש עליך הוא יוציא אותך סתם..
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 2 2006, 02:58 AM
|
||
זה במקרה של חיכוכים ביציע או קללות עם שוטרים אז הם מתלבשים על מי שלא בא טוב להם בעין שוטר לא יבוא באמצע משחק עם שקט ביציע לאוהד שסתם צופה במשחק ויגיד לו צא החוצה במקרים כאלו לא נתקלתי ואני בספק אם גם אתה נתקלת -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Nov 2 2006, 02:25 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
||
(7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |