| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| matan |
פורסם ב: Oct 31 2006, 09:19 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
יש לך פה טעות הפועל = הפועל חיפה הפועל ת"א = הפועל ת"א |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 31 2006, 09:25 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
טוב אחי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: Oct 31 2006, 09:49 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
אבי, די לפחד מנאחס, אתה גם יודע ומרגיש שבית"ר לוקחים את זה בטדי. אני גם יסתכן ויגיד שזאת עונת אליפות של בית"ר.
מי שראה את הטירוף של האוהדים במשחקים האחרונים, את הדרך הקבוצתית שהקבוצה שיחקה בה, משחק הקרבה ומלחמה בראשות בואטנג (השחקן הכי חשוב בבית"ר השנה), את יוסי מזרחי ששם דגש על נשמה, ומוריד את השחקנים לקרקע אחרי ניצחון, ואת טיבריוס דראו, שתנו לו כמה שבועות ותראו את בית"ר משודרגת מבחינת כושר גופני ופיזיות, מי שרואה את כל זה, מבין שזאת העונה שלנו. זאת העונה של בית"ר ולא יעזור כלום. בית"ר גם לוקחת 3-0 בטדי, לא מתבייש להגיד את זה. כי חוץ מעייפות וכל הדברים שדיברתם עליהם, יש לחיפה בעיות מקצועיות שאי אפשר להתעלם מהם. רוני לוי עומד השנה בפני האתגר הכי גדול בקריירה שלו. לדעתי תהיה להם עונה אירופית גדולה, שתעלה להם באליפות בליגה. לגבי מכבי, הדרבי ייקח אותה לאחלה עונה, האוהדים ייהנו והמכביזם יחזור, אבל זה לא יספיק לאליפות ואני בספק אם זה יספיק גם ל2-3. אבל עונה הבאה, אולי הם שוב יחזרו למאבקי אליפות. הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב Oct 31 2006, 09:52 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 31 2006, 10:23 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני לא מנחס...ואני גם לא מאמין בשטויות האלה... אני חושב שלקבוצה שרצה 3-4-5 שנים ביחד יש יותר סיכוי מלקבוצה חדשה לגמרי... למרות ששוב, אם ננצח את חיפה בטדי מבחינה מוראלית ומבחינה מעשית אני לא ייראה את חיפה חוזרת להיאבק מולנו על האליפות, למרות שאסור לשכוח גם את הבועל למרות ההגנה הגרועה שלהם יש להם אחלה מאמן... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 1 2006, 01:55 AM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
חרא של מאמן, והסיבה היחידה שהפועל לא מועמדת רצינית לאליפות.. -------------------- עכשיו אני
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:18 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
הוא לא חרא של מאמן, הוא מבין כדורגל, הוא החליט לגבי עצמו רק דבר אחד "אני התקפי", כל מה שהוא עשה זה לא הוציא הרבה כוחות של מחשבה וכסף על ההגנה, הביא שחקן אחד יותר מידי על 2 תפקידים, העיף חלוץ זול אבל סקורר ברמות בשביל חלוץ שחושב לאט ועולה הרבה, בקשר לניהול המשחק הוא פחדן, 2 בלמים מחליפים יש להפועל: רמי דואני שעלה מהנוער, היה הקפטן בנוער, ויוסי ביטון, רכש מהפועל י-ם, כל פעם שקורה משהו לטלחן הוא מסיט את באדיר אחורה ובעצם גורם להפועל לשחק עם קשר ובלם פחות, כל זה כי הוא מפחד לתת לצעירים לשחק, הלאה, תומר חליבה, בעיטה טובה, דיי מהיר והוא בא מעיר מרגשת, עד פה הדברים הטובים, חוץ מזה הוא מפגר, אחרי ששומי הבין את זה (בנתים הוא הספיק לשלוח את חליס לחפש את עצמו באשקלון) הוא נתן לבונדר לשחק, הילד הראה כדורגל סביר אבל משחק חכם ולחימה מדהימה, כל זה נכון עד המחזור הראשון מול בני יהודה, שם הוא גם שיחק, מחזור אחרי הפועל נוסעת לטדי, שום יצחק שוב התחרבן והושיב אותו על הספסל בשביל חליבה מאז חליבה לא יוצא מההרכב ומהחרדות של אוהדי הפועל.
בקיצור (שום דבר פה לא קצר אבל בכל מקרה) כששום יבין שבהפועל לא לוחצים עליו להביא אליפות או לשחזר את המסע האירופאי יהיה יותר טוב, הוא יבין לאט לאט שיבוריאן יותר טוב להפועל מאשר יוליץ' ושהוא חייב להריץ את בונדר, דואני וורמוט כמה שהוא יכול, כי עם טיפשות קל להתמודד עם פחדנות לא. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:28 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Nov 1 2006, 06:01 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
שום מאמן ענק..
יש סיבה אחת רק שאולי הוא לא יצליח בהפועל כמו שמצפים ממנו. קשה לשנות אופי של מועדון והפועל רגילים ל1:0 קטן לא למשחקים התקפיים. כמו שאת גוטמן שנאו אצלנו בגלל שהוא בונקריסט. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 1 2006, 06:27 AM
|
||
מספיק לראות את פנאתינאייקוס לפני שום בתקופה של שום ואחרי שום כדי להבין איזה מאמן גדול הוא ועוד לחשוב שזה היה בעונה הראשונה שלו בארץ זרה כמאמן זר אחרי 7 שנים הוא הביא להם אליפות ומאז שהוא עזב הם לא לקחו אליפות עכשיו בוא תגיד לי שהוא חרא של מאמן -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 1 2006, 09:46 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
דווקא אחד הדברים הכי בטוחים בכדורגל שלנו זה ששום מאמן ענק. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| matan |
פורסם ב: Nov 1 2006, 12:53 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
שום כיום המאמן הכי טוב בארץ
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:06 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
זה מה שחושבים אולי זאת גם דעתי שהוא מאמן חרא וזה לא משהו שאפשר להוכיח גם אומרים שגרנט חרא של מאמן... אז אומרים... כל מאמן אחר לא מפסיד לבית"ר במשחק ההוא.... ובינתיים המצב של הפועל לא כזה טוב עם 2 הפסדים כבר.... יש לו קבוצה יותר חזקה ממה שמוצגת... ובכלל, שחופרים כל היום בידיעות וביציע העיתונות על כמה שום טוב, זה עוזר לשם שלו -------------------- עכשיו אני
|
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:11 PM
|
||
|
למה ללכת רחוק? קלינגר נראה לי בעונה הראשונה שלו במכבי לקח אליפות... מועדון שלא לקח לפני זה 7 שנים אליפות... והיריבה שלו הייתה הרבה יותר חזקה באופן יחסי.... וראינו איפה קלינגר היום... שום בחיפה איכשהו הצליח לא לקחת אליפות (המסע האירופי זה לא תירוץ, גם בגלל שהוא נגמר בערך בפברואר, וגם כי ההרכב השני של חיפה היה צריך לקחת אליפות גם) חוץ מזה, שום משחק התקפי, אבל לא התקפי חכם .. מזניח את ההגנה... אבל יודעים מה נבליג... אם 20 אנשים פה אומרים לי שהוא מאמן טוב... אז נבליג ונראה מה יהיה בסוף העונה.... ושאלה לדניאל ס. .... לא היית מחליף את שום במאמן אחר? הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Nov 1 2006, 02:12 PM -------------------- עכשיו אני
|
||
| matan |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:12 PM
|
||
דווקא מאחד שמבין בכדורגל כמוך ציפיתי ליותר... שום מאמן ענק עזוב יציע העיתונות בקושי רואים את זה. עזוב ידיעות מי קורא את זה?? אני מדבר על ניהול משחק כל מאמן אחר לא מנצח את דומז'אלה בחוץ עם 3-0 אחרי שהוציא את המנהיג של הקבוצה. הוא בין ה3 מאמנים הכי טובים ומנהל משחק הכי טוב בכדורגל הישראלי. ההפסד לביתר זה חוסר מזל לקבל גול דקה 90 חוסר מזל תמיד אבל השחקנים שלו החטיאו לפחות אני לא מגזים לפחות 4 גולים בטוחים שכל שחקן אחר נותן מזה גול אבל זה הכדורגל. הוא יכול להביא אותך למצבים לגולים כמו שעשה בטדי הוא לא יכול להכניס את הכדור. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Nov 1 2006, 02:18 PM
|
|
מה יציע העיתונות בקושי רואים את זה ...??
חצי מהדעות של אנשים בארץ על מאמנים/שחקנים זה מהתקשורת, ואתה יודע טוב מאוד כמה שרף מכניס בכל מקום שאפשר כמה שום טוב וכו'...ובכל מקום מרכזי נותנים לו במה. עזוב אתה בכלל נסחף המאמן הכי טוב בארץ... אף מאמן אחר לא מנצח את דומז'אלה 3-0? רוני לוי ניצח 3-1 קבוצה יותר חזקה במגרש שנחשב יותר קשה.. מכבי פ"ת של גיא לוזון עשתה גם מהפכים גדולים יותר אפילו... קשטן מה שהוא עשה עם הפועל אף מאמן לא עשה ולא יעשה.... אבל אמרתי, אתם מאמינים שהוא מאמן טוב , אני לא מאמין.. זה ויכוח שאין כל כך טעם לנהל אותו כי גם לא ממש חשוב לי כמה שום מאמן טוב, ות'אמת, אני לא חושב שהידע שלי בכדורגל הישראלי הוא כמו של אנשים פה.... במיוחד בהתחשב שלא הייתי במשחק 5 שנים, ושאני מכיר אולי רבע מהשחקנים בארץ הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Nov 1 2006, 02:21 PM -------------------- עכשיו אני
|
(7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 |
![]() ![]() ![]() |