| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 30 2006, 08:43 PM
|
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
סעמק רק עכשיו הגעתי הביתה מאז הדרבי... חחחח הפסדתי את כל האוטובוסים הכל, בסוף ישנתי אצל חבר... אחחח איזה לילה היה אתמול, הזעתי כמו שבחיים שלי לא הזעתי, ושמחתי כמו שהרבה הרבה זמן לא שמחתי... איזה יום ענק...
-------------------- |
| MHFC |
פורסם ב: Oct 30 2006, 08:47 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
חחח מה בדיוק מעניין אותי שהוא היה במכבי וכל זה מצידי שישחק 15 שנה במכבי ויום אחד בהפועל ברגע שהוא נעמד מול שער 5 ועשה את המגל הזה אני הייתי מוחק אותו |
||
| matan |
פורסם ב: Oct 30 2006, 09:59 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
זאת בעיה של האוהדים אין לכם תרבות |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 30 2006, 11:18 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה קשור תרבות? ואני מבין את אוהדי מכבי בעניין של פרץ... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| דניאל19 |
פורסם ב: Oct 31 2006, 12:03 AM
|
||
|
גובניק בדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 3,894 משתמש מספר: 84 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
ואי אפשר לסלוח לו אבי? למה הוא רצח? ילד חייל .... רצה שיאהבו אותו האוהדים של הפועל אז שם אותה עם התנועה של המגל אם היה אומר מכבי **** מכבי פה שם בסדר..... הבן אדם נותן את הנשמה רואים שהוא רוצה בכל משחק מתאמץ משקיע למען הקבוצה לא תאהב אותו? או לפחות לו תגיד שאתה שונא אותו....... ו WINNER היקר נראה לי שהקבוצה הירוקה שלך מתחת לקבוצה הצהובה בטבלה אז בנתיים לפחות אל תעשה פאדיחות לקבוצה שלך למרות שאין זכות לדבר על חיפה בנתיים עד העלייה שלהם קצת |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 31 2006, 12:26 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
ברגע שאתה אומר "המגל הזה" אתה מסביר לי כמה שאתה סתם זורק מילים. נכון בשביל פאשיסטים מה שהוא עשה גובל במועל יד בשביל היהודים, אבל עד כמה שאני יודע מכבי (לא משנה איזה) לא פאשיסטית וקומוניסטיות אף פעם לא הייתה דבר שיהודים שנאו/פחדו/התנגדו אליו באופן ברור, נהפוכו, זה לא שהוא עשה קעקוע של הפועל על החזה, אוהדים של הפועל חפרו לו שיעשה את זה (כמו שעשו למתן נאור ולגאבור הולמאי) והוא כמו ילד קטן ומפגר אמר "למה לא". חוץ מזה שהם צריכים להסיר דאגה מליבם הילד מפגר אבל הוא מכביסט. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 31 2006, 12:38 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
דניאל19 לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת שחיפה כרגיל תעלה עליכם כמו ב80% מהפעמיים ב10 שנים האחרונות וכשאני אומר תעלה אני מתכוון למיקום בסוף הליגה... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 31 2006, 04:19 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מכבי תל אביב היית ותיהיה אימפריה. התואר "אימפריה" לא נמדד לגבי שנה שנתיים ואפילו לא 5 ( כן אוהדי בית"ר תלמדו משהו) אימפריה נמדדת בתקופת זמן הרבה הרבה יותר גדולה. ומוות לעומר פרץץץ על הזין שהוא ניצח תדרבי מוות לו..ומוות לסטיקים. -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Oct 31 2006, 06:16 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תסתכל על ה 20 שנה האחרונות - זה מספיק לא? -------------------- ![]() |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 31 2006, 10:23 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
דניאל19 אני מאוכזב מצורת הדיבור שלך,
שאתה יודע בדיוק כמוני שאם חיפה לא היו מש' באירופה היינו דורסים את הליגה.. והרעב היה חוזר... תראה מה עשינו לאוקזר שבאנו ברצינות ודריכות למש' הזה.. הפחד הכי גדול שלי הוא שדווקא יצא לנו לשח' מול קב' סקוטית שמש' כמו קב' אנגלית.. עם כדורים מרחבה לרחבה דבר שייגמור את חיפה מבחינה גופנית ולמרות שאפשר להוציא תוצאה טובה,הפחד הכי גדול שלי שנבוא עייפים לטדי.. אבל אני מאמין שרוני לוי יידע להוציא את המקסימום משח',אהה ועוד משהו אל תשכחו שאת 2 המש' האחרונים שיחקנו מול קב' תחתית שספק אם זילזנו או חשבנו שהניצחון מובטח בידיים., ביום ראשון בטדי חיפה יבואו בשיא הרצינות ואתה תראה חיפה אחרת.. אני מבטיח לך לגביי זה.. אהה ועוד משהו,חיפה לא מפסידה בטדי בראשון.. תזכור את זה.. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 31 2006, 01:37 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בית"ר לא היתה אימפריה אפילו 3 שנים הם נושא אחר סתם עושים צחוק מעצמם, טוב זה אוהדי בית"ר זה לא חדש לאף אחד...עוד מעט גם נתניה תתחיל לצעוק האימפריה עוד תחזור.. ת'אמת רק לכם יש את הזכות לצעוק דבר כזה אבל ביננו כל עוד לוני וחבורתו שם זה לא הולך לקרות ולצערי כל עוד גאידמק בשטח כנראה עוד 10 שנים כנראה זה יקרה גם לנו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 31 2006, 01:42 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
רובי אני מאוכזב ממך..
אתה לא עונה., כנס לMSN.. וגיידמאק לא יישאר בבית"ר עוד שנתיים -שלוש |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 31 2006, 02:04 PM
|
||
גם אני מאוכזב מעצמי הייתי צריך לקלוט אותך קודם אתה יכול להפסיק לנסות לתפוס אותי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 31 2006, 02:40 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
גם אני חושב שחיפה לא מפסידה בטדי.
1-0 קטן לפי דעתי,והלוואי שככה,שבית"ר לא יברחו. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 31 2006, 02:50 PM
|
מחצית שניה אנחנו ניפול מהרגליים(מתיחות בעיקר)רצוי מאוד שננסה לעלות ליתרון כבר בהתחלה
יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוציא 3 נקודות מטדי במצב הקיים נקווה לטוב יאללה זזתי נדבר בערב -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
(7) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |