| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Nov 23 2006, 08:27 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
עד אתמול לא הסכימתי עם הדברים שאמרת שמילאן הולכת להיות הניוקאסל של ה-סריה א'. אבל אחרי שמאלדיני הודיע שכנראה יפרוש בסיום העונה האמירות שלך נראות לי הרבה יותר הגיוניות. אם מאלדיני פורש בסיום העונה זאת אומרת שתקופת השגשוג של מילאן בליגה האיטלקית נפסקה בינתיים. אגב, לא יהיו עוד שחקנים מדהימים כאלה כמו מאלדיני. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 23 2006, 08:36 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מאלדיני כבר שנתיים בקושי משחק, יש הרבה מאוד בלמים שביכולת יותר טובים ממנו, ניסיון בחיים לא יהיה להם כמו שלו. אני בטוח שמילאן תמשיך להיות קבוצת צמרת ותאבק על האליפות ולא תתקרב אפילו למצב של ניוקאסל. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 23 2006, 08:46 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אכן, שחקן ענק. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| matan |
פורסם ב: Nov 23 2006, 04:53 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אבי כמו שאתה מכיר את מאלדיני הוא יפרוש בלי תואר?? הבנאדם הזה ווינר הוא חייב לפרוש עם תואר. כאוהד יובה ששונא את מילאן אני אומר את זה הוא חייב לפרוש עם תואר שישחק עוד שנה אפילו אין כבר שחקנים כמוהו. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 23 2006, 08:20 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני לא מאמין שהוא יפרוש עם תואר... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |