| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 24 2006, 04:40 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אני לא רואה סיבה שאיזשהו אוהד כדורגל (ועוד אחד כמוך שהולך למשחקים באופן קבוע) יגיד דברים כאלה, שמע אולי זה בגלל שאתה הולך להיות מג"בניק, אני לא יודע איך להגיב למה שאתה אומר, "הרי ידוע שכל שוטר יס"מ שמגיע למשחק, הוא מעדיף אקשן ובלאגנים מאשר לעמוד כמו **** ולראות שהכל בסדר. אז למה להתחיל לעשות מהומות ?"
מזה הדיבור הזה? לא לעשות מהומות, תבין מה שכתבתי למעלה, הם התחילו !, עד שהשוטרים לא הרימו ידים על אוהדים השיר הכי חריף שהיה נגדם , היה לא רוצים שוטרים ביציע, כל הענין התחיל מזה ששוטר התעצבן מזה שאוהד לא פחד ממנו פחד מוות (שהרבה כן מפחדים) ובטעות שם לו כתפייה, אז אני יכול להגיד, השוטרים והיס"מניקים יודעים שאוהדי כדורגל הם ברברים מפגרים שפועלים לפי רגש רגעי אז למה להתחיל לעשות מהומות? בשיא הכח צעקתי על היס"מניק שהוא נאצי, אני מרגיש שלם על זה, המשטרה קיימת קודם כל בשביל לשמור עלינו, מה אני יגיד לך אלפי, לא ברור לי מאיפה זה בא מה שאתה אומר, רק בריאות. הודעה זו נערכה ע"י דניאל ס. ב Oct 24 2006, 04:41 PM -------------------- ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 04:52 PM
|
||
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
לא יורד לרמה שלך ילד קטן, מסכן ואומלל . אתה כולך בן 16 אפילו זרע עוד לא יצא לך יא בן **** אוכל אתה מאחל לבן אדם יהודי למות, ועוד רושם בעזרת השם ? הקדוש ברוך הוא יושב למעלה ורואה הכל תאמין לי . אתה צריך ללכת לתיקון של רב, אחרת יהיה עליך קללה תזכור מה אני אומר לך -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 04:59 PM
|
||
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
בלי קשר לאיפה שאני רוצה להיות, צריך להיות אובייקטיבי ומציאותי אחרת לא נגיע לשום מקום והבלאגן רק ימשיך אני חושב שבגלל כל המצב, השוטרים לא צריכים להיות ביציע יש בלאגן ? אבוקות ? תכניסו את היס"מ ליציע ושם יעשו סדר עד אז שישבו בחוץ זה מה שאני אומר בגדול. אבל מצד שני אתם באים לחפש את המשטרה, ואתה חייב לזכור שהם- משטרה !!! למה שאנשים יעשו בלאגן למשטרה ויצעקו דברים, שהם יודעים (!!!) שהיס"מ חמומי מוח ועוצרים בלי בעיה כי הסמכות אצלהם- זה מה שאני לא מבין אצלכם אוהדי הפועל ת"א. ובמיוחד מה שהיה אתמול. למה אותו בן אדם מראה לשוטר "וואו אני לא פוחד ממך", שאחרי זה בגלל משחק מסכן של כדורגל הוא יקבל ר.פ או במקרה הרע יפתח לו תיק פלילי, על החרטה הזה ?? (והיו דברים כאלה, ולא מעט) אז על זה אני מדבר למה צעקת את זה לשוטר שהוא נאצי ? למה אתם מושפעים והולכים אחרי חבורה של מטומטמים ששרים על השואה בלי להניד אףאף ?!?! בדיוק לנקודה הזאת אני מדבר, שאחד כמוך שאני בטוח ב1000000000% שהוא לא עבריין ואין לו שום קשר לעולם הפשע, יפתח לו תיק או ר.פ בגלל החרטה הזה וכל החיים שלך ידפקו . היס"מ הם אנשים חמי מזג זה נכון, בגלל זה אם אין ברירה הולכים הצידה ולא ראש בראש כי 100% שהם מנצחים, והסמכות היא שלהם . ואוהדי הכדורגל רק נפגעים מזה. בריאות, וכל טוב שיהיה לך דניאל . -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 24 2006, 04:59 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
שהנרצח הראשון במגרשים על ידי יהי אתה. -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:00 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אוהו אתה לא מבין כמה מזל שהאוהדים לא תמימים אתה לא מכיר את זה היס"מ הרוסים המסכנים האלה באים להוציא עצבים במגרשים מפוצצים ילדים קטנים שלא יכולים להחזיר להם מזל שיש כאלה שמחזירים כמו שהקהל שלנו עשה בפ"ת |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:02 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
תום,זאת טענה דפוקה לאללה מה שאתה אומר "הם חמומי מוח צריך לדעת שהם יתעצבנו..."
אם אוהדי הפועל או מכבי או חיפה כל לא משנה מי רוצים למחות ,כל עוד שזה לא כולל אלימות זה לגטימי ומותר והיסמ צריך לשבת בשקט. -------------------- ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:03 PM
|
||
|
לא אחי היקר, אל תאחל לו דבר כזה אנחנו בניגוד אליו, כבר לא ילדים בגן מציע שתערוך את זה, הוא ישלם על המילים האלה מלמעלה יהיה עליו קללה, הא חייב ללכת לרב לתקן את זה במצוות את המירה הזאת לאחל ליהודי למות, ולעוד להגיד בעזרת השם -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:08 PM
|
||
|
תמיר, היס"מ הם לא רוסים בהכרח יש שם מכל העדות ומכל הסוגים אבל זה לא הנושא נכון, זה האמת הם חמומי מוח- ובמיוחד בכדורגל. זה נכון אין מה להגיד אז אם יודעים שהם ככה, ושהסמכות ביד שלהם (הוא שוטר, אתה האזרח הקטן) למה לנסות לריב איתם ולחפש בלאגן ? אם אוהד יעשה משהו לשוטר יס"מ, גם הוא יקבל מכות רצח + הוא יקבל ככה איזה תיק טוב על תקיפת שוטר.. ואם המזל שלו רע באותו יום הוא גם יכול להיות לילה באבו כביר ולמחרת משפט מהיר אז לא חראם ? בואו לראות כדורגל , לא למלחמה -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:10 PM
|
||
|
מה שאתה אומר זה נכון, אבל תאכלס בשטח זה לא ככה והסמכות בידיים שלהם, זה העניין פה -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Oct 24 2006, 05:26 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
חחחחח וזה שאתה מקלל את אבא של עידו ואומר לו למות זה בסדר??
-------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 24 2006, 06:03 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 24 2006, 09:30 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
שתבין, זה לא שאוהדי הכדורגל באו יום אחד והתחילו להביא למשטרה מכות פשוט על כל דבר הכי קטן שיש הם מפעילים כוח כאילו שאתה איזה מחבל מתאבד שכבר הרג 5 אנשים ופצע עוד 15 אתה כולה בנדאם שבא בשקט אבל הבני אלף ***** חייבים להפריע לך אבל מה לא תעמוד ותשתוק צריך לעשות מחאה ואוהדי הפועל יצאו בסדר וזה ברור שחרם אבל אין ברירה |
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 09:59 PM
|
||
|
קיללתי אותו קללות נוראיות, ועוד לפני יום כיפור הכל היה בגלל עצנות של רגע יום למחרת התנצלתי על זה מעומק ליבי -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 10:01 PM
|
||
|
כוח הרתעה זה גם חובה. כי אם יהיה אבוקה ודברים כאלה, והמשטרה לא תעשה כלום אז יבואו ידליקו חופשי אבל בכל מקרה מסכים שהמשטרה מפעילה כוח לפעמיים יותר מידי אני יסביר מחר יותר את עצמי.. כל טוב לכולם -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 24 2006, 10:22 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אבוקה זה לא נשק, אם אוהדים לא היו מפחדים להחזיק אותה בידים (אגב הם מפחדים שהיס"מניק ירביץ להם ולא שהיד שלהם תישרף) כלום לא היה קורה בגלל האבוקה, לא היו חורים בדשא, לא היו נשרפים תיקים, כיסאות וראשים של אוהדים בשם אדהם שביטה, בכל אירופה מדליקים אבוקות והשוטרים לא נכנסים ליציע, כי זה פשוט לא מענין אותם הם באים לשמור על הסדר=שאוהדים לא יכנסו למגרש ושלא יהיה מכות, בארץ שוטר יעדיף שאוהד הפועל ומכבי יהרגו אחד את השני מאשר שאחד מהם ידליק אבוקה והוא יובך בפריים-טיים בערוץ 10.
מקומם של השוטרים הוא בחוץ לשמור שאוהדי בית"ר לא יהפכו לי תאוטו ושלא יהיה מכות, בפנים כמו באנגליה (שם הורידו את כמות האלימות בצורה הכי מהירה) צריכים להיות סדרנים. -------------------- ![]() |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |