| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 23 2006, 11:16 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
היום במשחק
מה אתם שרים שירים למשטרה ומחממים אותה בשביל מה ? אני שמעתי יס"מ לידי אומר לחבר שלו " יאאלה בוא ליציע שם יש חגיגה" ושניהם הולכים ליציע של אוהדי הפועל ת"א בהנאה כילו מחלקים שם כסף מובילים 2-0 תשמחו תעודדו מה הבעיה עם המשטה יא חארות ? חבל לא הרגו אותכם כלבים מגעילים איכס שונא אותם נבלות -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 23 2006, 11:39 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
העיקר הפועל יקבלו תעונש שלהם בדרבי יאכלו 5 מאיתנו..
אגב חיפה חחחחחחחחחחחחח 3-3 נגד הכח חחחחחחחחחח בדקה ה-90 לוזריםםםםם |
| Aviv44 |
פורסם ב: Oct 23 2006, 11:50 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 23 2006, 11:51 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
דקה 90 שם כולם ירדו למטה
"אני שונא מג"ב אני שונא יס"מ זה לחפש מכות, בדיוק ככה מובילים 2-0 יפה כל הכבוד לכם תעודדו את הקבוצה לקראת הדרבי שבוע הבא- למה לנסות לעשות דגלים ל המשטרה ולחפש בלאגן ? אחרי זה הם רצים לתקשורת שהם קיבלו מכות תקשיבו ותקשיבו טוב אני הבנתי ממקור דיי אמין מה שקרה בטדי שהם בכו אוהדים שלהם בהסעה זרקו חפצים מהסעה, הביאו איתם אמל"ח, שתייה, סמים אז המשטרה לא רצתה שיהיה בלאגן ועשו לזה סוף ושהם ירדו למטה המשטרה עשתה להם שואה כי הם התחילו לרוק דגלים למטה מעצבנות שבית"ר ***** אותם דקה 90 משער של בן שושן אז שימשיכו לחפש מכות מהמשטרה ולשיר שירים ואז ירוצו לתקשורות ויגידו "אלימות משטרה" -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| arnon |
פורסם ב: Oct 23 2006, 11:53 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
הודעה זו נערכה ע"י arnon ב Oct 23 2006, 11:53 PM |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 24 2006, 12:24 AM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
עאלק לחפש מכות גם אם זה הפועל ה******* האלה אל תצדיק את המשטרה כל השירים וכל מה שקורה זה מחאה נגדם ופה זה כל הקבוצות ביחד שיתוק לכל יס"מ |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 24 2006, 01:29 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
מה אתה חושב משעמם לנו לקרוא לשוטרים למות סתם ככה?
הקבוצה שלנו שמה גול, אז באותו רגע אוהדים ירדו למטה לשמוח, בטעות שמה כתפיה לשוטר (נשבע לכם בטעות), נחשו איך זה נגמר? נכון, השוטר פיצץ את האוהד, מהקטע הזה התחילו לקלל את המשטרע. ואתה עוד בא אלינו בטענות? אתה נשמע כמו היהודים בגרמניה לפני 70 שנה "ששש תהיה בשקט שהגסטאפו לא ישמעו" להוציא להורג את הבני *****, או לפחות מחוץ למגרש ! ובקשר למה שאמרת על טדי, הכל נכון, שתו וודקה עם באנג ביד, ועשו לשוטרים זין, אז מה עושים במדינת המשטרה הזאת? באים לנו בסיבוב, תבין זה לא ערסים מלוד זה משטרה, הגוף שאמור קודם כל לשמור עלינו. נ.ב יש מצב שחזרת הביתה במונית מהתחנת דלק? כי אם כן אז אני מאוד שמח, נהניתי לראות את הפרצופים המדוכאים. הודעה זו נערכה ע"י דניאל ס. ב Oct 24 2006, 01:31 AM -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Oct 24 2006, 01:59 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
מדינת משטרה.
-------------------- |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 24 2006, 02:17 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
תום,אל תצדיק אפילו לא בצחוק.
גם אם אני יוביל 9-0 מותר לי לצעוק נגד המשטרה כל עוד שאין פה אלימות או קריאות גנאי. אין נגד זה חוק שאוסר. זה כמו שאני יגיד לך ..אתם מובלים באמצע דרבי נגיד ,מה לא תשירו נגד מכבי פ"ת כי אתם מובילים ? הקהל שלהם יכול להתעצבן. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 24 2006, 02:27 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כל הכבוד להפועל מגבה אותם ב100% לדעתי תום אתה טועה הפעם...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 11:15 AM
|
||
|
כן, כנראה שמשעמם לכם אתם מובילים 2-0, כל הכבוד- למה לשיר נאצה נגד המשטרה ? למה לחמם אותם עליכם ? הרי ידוע שכל שוטר יס"מ שמגיע למשחק, הוא מעדיף אקשן ובלאגנים מאשר לעמוד כמו **** ולראות שהכל בסדר. אז למה להתחיל לעשות מהומות ? ואני לא מצדיק את המשטרה, למרות שעוד חודש אני יהיה שוטר במג"ב אבל אני אומר משהו שאתם מכחישים- אוהדי הכדורגל לא תמימים. ותגידו מה שתגידו. נכון שהמשטרה הולכת ביד חזקה עם האוהדים, אבל הם לא כל כך תמימים ובמיוחד אוהדי הפועל ת"א שרצים ובוכים לתקשורת על מה שעושים להם כמה מכם יודעים שאוהדי הפועל שרו למשטרה "ניאו נאצים ניאו נאצים" ? כמה מכם יודעים שהם אתמול אחרי הגול ירדו למטה בלי כל סיבה מול השוטרים וממש מנסים לחמם אותם ולהתגרות בהם סתם ככה ? ולגבי טדי שרשמת- זה לא נכון מה שרשמתי ? אתם רצתם לתקשורת " המשטרה הוציאה אותנו מהאוטובוס כמו כלבים ועשו עלינו בדיקות" כנראה שהיה להם מידע מודיעיני לגבי מה שהיה באוטובוס הזה , ועובדה שהם מצאו מה שהם מצאו. בטדי המשטרה השתמשה בכוח מוגזם, זה נכון מאוד בל אתם לא התחלתם לזרוק חכות ופיבר מלמעלה ?? אל תגיד שלא קיצ'ר אתם הל הכי מגעיל בארץ לפי דעתי, והכמות שבאתם היום זה בושה בשבילכם וד"א אני לא נסעתי במונית, באתי עם האוטו שלי.. זה שהיה במונית זה נראה לי איתן טייב -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Oct 24 2006, 12:28 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
שיתוק בראש לכל מגבניק ויסמניק שישרפו
זכותו של כל אדם במדינה להביע את דעתו בדיבור אז מה אם אנחנו שרים שירים נגד המשטרה מותר לנו זה לא אומר שהכלבים יתחילו להרביץ ולהרוג אנשים אוווווווווו שואה למשטרההה אני שונא מג"ב אני שונא יס"מ אני אדום בדם!!!!!!!!!!! טהטהטהטה לא רוצים שוטרים ביציע!!!!!!!!!!!! -------------------- |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Oct 24 2006, 12:31 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
אני יודע ואני צעקתי גם ניאו נאצים שכל המגבניקים והיסמניקים ישרפו נקודה. ולא בא אפחד לשוטרים לחמם אותם, כולה באו לתלות שטר נגד המשטרה..זה גם אסור? שנה הבאה ברעננה... -------------------- |
||
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Oct 24 2006, 01:46 PM
|
||
|
שיתוק למי הביא אותך יא מניאק -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Oct 24 2006, 04:39 PM
|
||
|
שההרוג הראשון במגרשים יהיה אתה בע"ה -------------------- |
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |