| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 4 5 [6] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 14 2006, 08:54 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
חמוד אתה רובי (:
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 14 2006, 08:58 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח ההבנה שלנו נמוכה? אני לא בא להתרברב פה אבל אני לא חושב שיש פה יותר מדי מבינים בכדורגל... מתי ראית אותו פעם יורד לגליץ' או משהו בסיגנון? אז הוא שחקן חזק פיזי והכל אבל מבחינת מיקום וידע הוא לא יכול לשחק בתפקיד הזה בשום מקום אחרי 12-13 שנים בתפקיד של קשר מרכזי/התקפי תבוא ותגיד לו לשחק קשר אחורי אתה חושב שזה יילך חלק? ועוד בקבוצה מאורגנת כמו צ'לסי? זה לא שוק חביבי, אם מקאללה ייפציע תאמין לי שיביאו קשר אחורי חדש... אם היית אומר אסיין מילא הייתי מבין, גם ג'רמי שיחק בתפקיד הזה בעבר, אבל באלאק? אתה בדיחה רובי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 14 2006, 09:21 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
-------------------- Respect My Authoritah |
||
(6) « ראשון ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |