| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 18 2006, 11:49 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
ד"א שמתם לב שיוסי מזרחי יאמן את פרננדז שזרק עליו בערך כדור לפני שבוע והוא השתגע עליו? טלנובלה חדשה מתחילה בבית"ר מיום שישי כאשר הוא ייתמנה רשמית. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 18 2006, 11:57 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
פרננדס ופינטו לספסל הצעירים ישחקו...תאמין לי אני מבסוט מזה הכל לטובה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| השולח |
פורסם ב: Oct 19 2006, 12:38 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
א-הכי חשוב שהעיפו את הדחליל אחריו הכל דבש.
ב-לא לזלזל במיזרחי הוא מאוד דומיננטי ועובד קשה עם השחקנים. ג-סוף סוף מביאים אפשר לומר סמל שהיה פעם שוער בביתר. ד-תשמעו לי רק עם מזרחי ניקח אליפול לא פרננדז ולא בטיח למרות שאני לא מזלזל באף אחד. -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 19 2006, 05:19 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא משנה לי את מי הביאו במקום ארדילס, כל עוד העיפו אותו זה כבר משהו...
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Oct 19 2006, 06:35 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ארדילס סתם מאמן, לא ראינו ממנו שום שיטה ושום כלום, מזרחי עדיף עליו בהרבה
-------------------- ![]() |
| dinamit |
פורסם ב: Oct 19 2006, 04:07 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 12,599 משתמש מספר: 34 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מה אתם מדברים ביכלל
מיזרחי אחד המאמנים הטובים בליגה בכל קבוצה שלו מורגשת טביעת יד של מאמן יש לו שיטה ודרך, מה שלארדילס אין.. הוא גם "רס"ר מישמעת" כזה מה שבית"ר צריכה.. הוא לא עושה חשבון לאף שחקן.. הוא בידיוק המאמן שבית"ר הייתה צריכה עכשיו... לבית"ר מתאים אם לא קשטן, אז רק יוסי מיזרחי..... |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 19 2006, 04:21 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לפי דעתי הוא יותר מאמן של קבוצה קטנה, נצטרך לראות איך הוא ייסתדר בקבוצה גדולה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 19 2006, 04:42 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מה הוא עשה עוד חוץ מאשדוד ? -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 19 2006, 06:07 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בזכותו מכבי פ"ת נמצאת היום איפה שהיא נמצאת -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| השולח |
פורסם ב: Oct 19 2006, 09:00 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
למה עדיין לא דיברו בשום מקום על התקרית עם פרננדז ומה יוסי חושב או שדיברו מישהו יודע?
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Oct 19 2006, 09:07 PM
|
||
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
מוואן על פבריס פרננדז אמר: "אני מודד שחקנים לפי המחויבות שלהם למועדון וכך אני מתכוון להתנהג עם כל שחקן של בית"ר ולא משנה איך קוראים לו. מה שאתה רואה מבחוץ זה לא מבפנים. יש לנו סגל מספיק טוב, אם נחשוב לקראת ינואר שצריך לשחרר או לצרף שחקנים נעשה את זה". -------------------- ![]() |
||
| השולח |
פורסם ב: Oct 20 2006, 06:33 PM
|
|
תודה מזרחי
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |