| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 20 2006, 06:08 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חחחח מה שקורה במכבי פשוט עצוב, משחק אחד תמיר כהן בהרכב,ליאור ז'אן על הספסל ורזיץ' ביציע.
במשחק הבא זה יהיה רזיץ' בהרכב,ליאור ז'אן על הספסל ותמיר כהן ביציע. איך פתאום רזיץ' שהיה מסיבות מקצועיות ביציע פתאום בהרכב אני לא מבין איך תמיר כהן שהיה בהרכב ולא היה פחות טוב מאף שחקן אחר במכבי ביציע ואני לא מבין איך ליאור ז'אן שהיחיד מבין שלושתם רק אולי ייפתח ועוד על חשבון מישאלוף בזמן שרזיץ' "השחקן כדורגל" משחק. גם איך עומר פרץ לא משחק על חשבון מילאן מרדקוביץ' שאפילו פחות טוב מאמבמבה. -------------------- Respect My Authoritah |
| השולח |
פורסם ב: Oct 20 2006, 06:39 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
מכבי זה שכונה מאמן של שקל וחצי גועל נפש השחקנים לא משחקים בשביל הסמל אלא בשביל הכסף, חחח מה שהכי מעצבן זה תמיד אחריי הפסד שמראיינים את לוני הוא מחייך...
אבל מה אכפת לי שדריקס ישאר לוני יצחק אלי יעשה מה בראש שלו העיקר שמכבי ה"אימפריה" תירד ליגה!!! -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 20 2006, 06:52 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
מה כבר עומר פרץ עשה שאתה מתלהב ממנו?
ומארדיקוביץ' רחוק מלהיות אמבמבה, הוא שחקן טוב מאוד רק לא מאיים מספיק על השער.. בינתיים גם יש לו תפוקה יפה של שער ו-2 בישולים. ותמיר יכול ללכת למכור גרעינים ביציע, בכדורגל כבר שנתיים וחצי הוא לא שווה כלום.. הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Oct 20 2006, 06:52 PM -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 20 2006, 07:07 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
זה לא מה עומר פרץ עשה, זה מה שמרדקוביץ' לא עושה. בדוגרי אם שחקן שתי השחקנים לא עושים כלום לא עדיף שלפחות הצעיר יותר והישראלי ישחק?...(שאלה רטורית) והתפוקה שלו אולי על הנייר יחסית למכבי היא טובה אבל שתסתכל על הגול שהוא הבקיע שזה גול של שופט ועל הבישול שהוא בישל שזה פס מטר ממנו וגם בגלל שזה הדבר היחיד שהוא היה יכול לעשות.(הגול של כהן) את הבישול השני לא ראיתי. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 20 2006, 07:10 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
הבישול השני זה עם הראש למושיקו..
בכל מקרה למה לא עושה כלום? במה הוא אשם? הוא עושה תנועה נכונה אבל הוא לא מקבל כדורים מהקישור.. מחר ביטון ומארדיקוביץ', צמד החלוצים הטוב ביותר שלנו, צפוי לפתוח מחר ולדעתי שניהם יתנו משחק גדול. אבל נחכה ונראה.. -------------------- ![]() |
| השולח |
פורסם ב: Oct 20 2006, 07:24 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
מכבי מחר לא מנצחת 2X תרשמו לפניכם!
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 20 2006, 08:20 PM
|
||||
לא יודע, אני לא התרשמתי ממנו. אולי בקבוצה אחרת הוא היה מצליח.
גם אני חושב שמכבי לא תנצח מחר, אבל מי יודע. -------------------- Respect My Authoritah |
||||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Oct 20 2006, 09:01 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אלי כהן הבנ**** שם את ביטון קשר כושילאחותו לא מבין אותו עולה עם חלוץ 1
-------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 20 2006, 11:01 PM
|
|
בנישו רק מול נתניה בטוטו הוא שיחק קשר.. למרות שמשחקים אחרים שהוא לא שיחק אז הוא שם את דיין כקשר בשמאל.
קיצור תגידו מה שבא לכם מחר אונסים את בני יהודה מגיעים עם הראש למעלה לדרבי ומביאים להם בראש.. -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 21 2006, 10:24 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
4-0 בקבוצה חושבים להחתים את אלי כהן לעוד 5 עונות=]
חחחח סתם אחלה משחק קצת נחת בע"ה מנצחים את הפועל. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 21 2006, 10:27 PM
|
||
כמו שברקוביץ' אמר- " לא צריך להתייחס למשחק הזה כי השופט גמר אותו כבר בהתחלה". אני אישית לא ראיתי תמשחק, תכף נראה את התקציר ונהיה חכמים יותר. עריכה: פנדל לא היה, אדום לא היה, הגנה לא הייתה כתוצאה מהאדום- איש המשחק:השופט ששמתי לב שהוא עושה הרבה מאוד טעויות השנה והשנה שעברה. מה שהכי עצבן אותי שגם אלי כהן וגם נימני אפילו לא מקשרים בין האדום והפנדל לניצחון, לפי דעתי כאשר מקרה כזה קורה המאמן צריך להודות שהניצחון היה בעזרת זה ולא כי היכולת של הקבוצה שלו הייתה טובה כמו ש"השריף" אמר. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Oct 21 2006, 10:49 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 21 2006, 10:59 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
לא היה פנדל?
תשמע בלי לראות את השידור החוזר 20 פעם אני מכיר את אסי דומב מספיק טוב כדי להגיד לך שגם אם לא רואים את זה בבירור אסי תפס את ביטון. ועכשיו אחרי שראיתי את ההילוך החוזר אני רואה שזה לא 100% פנדל אבל זה פנדל. -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 21 2006, 11:10 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 21 2006, 11:10 PM
|
||
אסי דומב ליטף לו את הכתף וביטון עף כאילו דחפו לו טורפדו לתחת. לפי דעתי יותר מתאים פה צהוב לביטון. חוץ מזה אם זה לא פנדל ב100% אין שום סיבה לשרוק ולגמור את המשחק כבר אחרי 2 דקות. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 21 2006, 11:22 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שחקן מול שוער כל נגיעה קטנה מאחורה מפילה אותו, שופט לא חייב להיות חכם הוא כן חייב להיות צודק.
וזה לרמות את עצמך אם אתה אומר שהמשחק נגמר למה נשארו עוד 84 דקות לבני יהודה לחזור למשחק. -------------------- ![]() |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |