| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) « ראשון ... 2 3 [4] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Oct 12 2006, 01:29 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מי שלא היה בהרצליה פספס את אחת החוויות של התקופה האחרונה..
הם אדירים... הנבחרת הזאת לעומת הבוגרת, איזה הבדלים.. פשוט תענוג! אל אל ישראל! -------------------- ![]() [IMG] |
| MHFC |
פורסם ב: Oct 12 2006, 01:56 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
דקל הוא המלך
|
| השולח |
פורסם ב: Oct 12 2006, 02:39 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
הישג אדיר שקשה לתאר במילים, פשוט להוריד את הכובע בפני גיא לוי מאמן ענק צנוע כמו שצריך.
אני עדיין מתקשה להבין איך שחקנים כאלה מוכשרים עם נשמה כזאת לא רואים דקות בליגה שלנו זה רק יעלה את הרמה תאמינו לי. -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| c_web |
פורסם ב: Oct 12 2006, 03:52 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() [IMG] |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 12 2006, 11:21 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
אמיר טגה-אין רואי יותר ממנו לכבוש ת'שער הזה.
לפני חודש וחצי הוא איבד אח וחברתו כשאר הם נהרגו בתאונת דרכים. ראו שהוא אפילו לא שמח,פשוט הכי מגיע לו להבקיע,אני שמח בשבילו שזה קרה. ומאחל לו שיפרוץ קדימה כי לשחקן הזה יש הרבה כישרון וראינו את זה בצרפת. ישר כוח לטגה כל הכבוד לו. -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 12 2006, 02:15 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הימים השתנו- בשנים האחרונות היינו צריכים לחפור כדי למצוא חלוץ נורמלי. רק נקווה שהם ייקבלו דקות בליגה ושהתקדמות שלהם לא תעצר. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 12 2006, 05:43 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה קשור תאונת דרכים? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 12 2006, 06:56 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
ההצלחה של הנבחרת פתחה הרבה דלתות לשחקנים. עדיף שלמשל שחקנים כמו שושן וסרור ,שרוצים אותם באירופה, יעלו מהספסל שם מאשר בקבוצות כמו פ"ת ובית"ר.
-------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 12 2006, 07:00 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אח שלו נמצא ללא רוח חיים בפארק על מה אתה מדבר בכלל -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 12 2006, 07:11 PM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
תהרגו אותי.. אז טעיתי קינן,דקל קינן!!! שפונגין מגן ענקקקקקקקקקקק -------------------- ![]() |
||
(4) « ראשון ... 2 3 [4] |
![]() ![]() ![]() |