| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 2 [3] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 6 2006, 12:26 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
ואללה טובי אני דווקא התרשמתי ממנו הוא שחקן גדול, עושה עבודה שקטה בלי יותר מדיי פוזות ורואים גם שיש לו שליטה מעולה בכדור..
ואיציק יפה מה שעשיתם בשבילו בהתחלה ועכשיו גם הרווחת (: -------------------- ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 6 2006, 12:31 AM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
שחקן גדול? כרגע הוא בסה"כ עוד קשר אחורי בכדורגל הישראלי עוד חודש-חודשיים אולי,נוכל להגיד עליו שהוא שחקן גדול הודעה זו נערכה ע"י Mr.Yellow-Hell ב Oct 6 2006, 12:32 AM -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Oct 6 2006, 12:34 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
בואטנג הקשר האחורי הכי טוב שהיה בארץ ואני לא מגזים..
ואני לא אחד שמתלהב מהר מזרים.. פשוט רואים עליו שהוא שחקן גדול -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 6 2006, 12:44 AM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
לפי מה אתה קובע? שחקן שעוד לא עשה כלום,פשוט מאוד לא יכול להיות "הקשר האחורי הכי טוב בארץ" גם על מילאן מרדיקוביץ רואים שהוא שחקן ענק,הוא החלוץ הכי טוב בארץ? לא לא עשה שום דבר בנתיים עוד מוקדם להכתיר שחקנים -------------------- ![]() |
||
| matan |
פורסם ב: Oct 6 2006, 12:50 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
את דל פיירו אפשר להכתיר כגדול שחקני יובה? |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 6 2006, 01:33 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
דירסאו לא ליצן ליד אף אחד בליגה אבל ללא ספק לבואטנג יש הרבה יותר פונטנציאל ממנו. אני לא רואה שום סיבה שבואטנג לא ייתחיל להראות לנו מה שאנחנו מצפים ממנו בתקופה הקרובה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 6 2006, 01:54 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אני עקבתי אחריו יש לו משחק יפה ושליטה טובה בכדור וגם ראיית משחק באמת גבוה שחקן אירופאי לכל דבר מוזר לי שהוא קשר אחורי כי המימדים שלו די קטנים חסר לו מסה לא יודע איך הוא בתור שחקן שעושה הגנה מה שבטוח מדובר בשחקן ברמה גבוה מאוד עדיין אי אפשר להכתיר אותו בתור השחקן הזר הכי טוב שהיה בארץ זה כבר מוגזם... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Oct 6 2006, 02:03 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
התכוונתי מבחינת פוטנציאל..
ברור שכרגע ג'וטאוטאס והולמאי ועוד כמה שבטח שכחתי עולים עליו.. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 6 2006, 02:09 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
איך אתה כותב את ז'וטה באותה נשימה עם הולמאי איפה הוא ואיפה ז'וטה וזה לא בגלל שאני אוהד חיפה.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Oct 6 2006, 02:17 AM
|
||
הוא יותר טוב אבל אי אפשר לזלזל בהולמאי שחקן לפנים -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 6 2006, 04:18 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יודע מה בוא תגיד לי מה אתה מצפה ממנו... הוא מחזיק את הכישור של ביתר טוב מאוד עד עכשיו.. מה אתה עוד רוצה מקשר אחורי חוץ מלעשות את העבודה השחורה? כאילו מה אתה חושב שעוד חודש הוא לוקח כדור ומעביר את כולם או מה? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Oct 6 2006, 04:48 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
הולמאי אחד הזרים שהכי התחברתי אליהם, שחקן שגם התחבר להפועל, שיחק שנה שעברה בדרבי וותיקים, אבל אתה דיי צודק, העובדה היא שכשהולמאי היה בהפועל וז'וטה בחיפה האליפויות נשארו בחיפה, בכלל אני חושב שלפחות בארץ קשר אחורי זה תפקיד של זרים, והתפקיד הכי חשוב במגרש. -------------------- ![]() |
||
| dani12 |
פורסם ב: Oct 6 2006, 02:15 PM
|
|
המעז להפסיד מנצח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,141 משתמש מספר: 2,196 תאריך הצטרפות: 11-January 05 מצב: ![]() |
קשר אחורי לא אמור להיות בולט,הוא אמור לעשות את הפעולות הכי פשוטות שיש בכדורגל,מסירה, תיקולים ותנועה על המגרש על הצד הטוב ביותר,ובינתיים הוא עושה את זה בצורה מצויינת.
בהמשך העונה עוד נראה ממנו מלא דברים חדשים וכולם פה יבלעו מהר את מה שהם כתבו. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 6 2006, 02:26 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אף אחד לא כתב עליו שום דבר רע... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| השולח |
פורסם ב: Oct 6 2006, 03:43 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
מהההההההה חחחחח אחי אז אתה לא יודע מה אתה מדבר הבנאדם הזה סוס לא נורמאלי יש לו שרירים אדירים והוא ענק תיראה אותו עם גופיה תבין .. -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
||
(3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |