| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Sep 30 2006, 09:24 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
אני כבר 12 שנה אוהד הפועל פ"ת
8 שנים שאני הולך כל משחק בית ראיתי לא מעט הפסדים בדרבים אבל בכל הפסד כזה הייתי יודע שיש סיכוי ל**** את מכבי בדרבי הבא, כי היה לנו שחקנים עכשיו זה חבורה של מתים, חולי איידס, סארס,פרקינסון ועוד כל הדוגמאות האלה מחמיאות להם זה שחקנים שלא מגיע להם מקום בליגת העל, ואפילו לא בליגה ארצית זה שחקנים שהולכים להוריד את האהבה שלי, ליגה זה שחקנים ששמים זין ולא אכפת להם מכלום, אז מה? הפסידו דרבי לא קרה כלום הפועל פ"ת ירדה היום ליגה הפועל פ"ת ז"ל. -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 30 2006, 09:35 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
רק עכשיו הגעת למסקנה הזאתי שאין לכם שחקנים? אפילו בלאומית הייתם מסיימים מרכז טבלה.
-------------------- Respect My Authoritah |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 30 2006, 09:46 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
מכיר את ההרגשה, מה אפשר לעשות, רק לבכות ולהתנהג באנמיות לכל הפסד.
-------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2006, 10:00 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
שנה הבאה בלאומית
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| השולח |
פורסם ב: Sep 30 2006, 10:20 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
הפועל פ"ת העונה יורדת ליגה בליינד!
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |