| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 5 6 [7] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 10:07 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יפה אז למה לקפוץ בפורום ולהגיד אבל ירדו? הרי חיפה לא מעניינים יעלו, שיבושם להם, ירדו ירדו.. אם המשחק לא עניין אותך אז לא צריך להתעסק בהם שהם בגביע אופ"א קיצור הבנת לאן אני חתרתי.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 10:11 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני מבין לאן אתה חותר אבל עדיין אם הייתי צריך לבחור, אז הייתי בוחר בזה שהם לא יעלו... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 10:21 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יכול להיות אבל אצלי הפסקתי כבר להתמיד בגלל גבעתי פחות עניין אותי והוריד לי הרבה מ"הרעל" אם היית בקרבי היית מבין בכל מקרה זה באמת וויכוח מטומטם.. אבא שלי גם אוהד מכבי יפו נה נה נה משה אוננה הידה בי הידה בו הידה מכבי יפו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 10:32 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
שמע היה חסר לי ביתר להרבה כסף אז לא נתתי צעקה ענקית אבל באמת ששמחתי והעדפתי שילך הכסף רק שביתר יעופו |
||
| arnon |
פורסם ב: Oct 5 2006, 02:52 PM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
אני היחיד שאוהד חיפה והייתי בעד ביתר נגד דינמו?
|
| Aviv44 |
פורסם ב: Oct 5 2006, 02:55 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
לא רק אתה יאללה מכבי חיפה יאללה הפועל -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 5 2006, 04:10 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כתבתי מקודם שהייתי בעדם כאילו העדפתי שהם ינצחו אבל לא התעעצבנתי או לקחתי ללב ת'משחק.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 5 2006, 05:54 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
גם אני הייתי ואני בטוח שגם שרוב הנורמלים היו. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 5 2006, 06:35 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אני בעד כל הקבוצות הישראליות במיוחד שמשחקים נגד הקבוצות האנטישמיות באירופה שעושים פוזות בכלל שמגיעים לארץ אמן חיפה והפועל יתנו חמישיה לכל קבוצה בבתים.
|
(7) « ראשון ... 5 6 [7] |
![]() ![]() ![]() |