| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:21 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה זה קשור עכשיו למה שרשמתי? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:34 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אז בוא אני אגיד לך משהו תראה את דינמו קייב ורוזנבורג כמה שהם שולטות בליגות שלהם ללא עוררין(היום קצת פחות)הן מתחילות את המשחקים מסיבוב 2 שמקטין את הסיכויים להגיע לצ'פיונס לעומת התחלה מהסיבוב ה3 בגלל שהקבוצות האחרות בליגה שלהם תמיד מפשלות אם היינו אנגליה ספרד או איטליה הייתי מבין אותך אבל אנחנו לא כל הצלחה של קבוצה ישראלית מבורכת(אלא אם כן זאת מכבי ת"א או הפועל חיפה לצורך העניין..)בוא נגיד שאני לא רוצה שהפועל תגיע לגמר גביע אופ"א אבל בטח שלא הייתי רוצה שהם יפסידו את כל המשחקים כי זה מזיק לכדורגל שלנו.. אתה אוהד בית"ר טוב אוהד גאידמק אבל לא משנה בכל מקרה אפשר להבין את השנאה שלך להפועל בגלל הפולטיקה וההיסטוריה בין המועדנים אבל מה יש לך כ"כ נגד חיפה עוד לא ענית לי? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:34 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כ"כ קשה לקבל קצת עזרה מקבוצות אחרות? זה לא שזה פוגע בך, זה רק עוזר לך. אתה לא חייב לשמוח בנצחונות של הפועל וחיפה אתה צריך לשמוח שהכדורגל הישראלי מנצח. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:56 PM
|
||||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הייתי עונה לך בכיף, אבל ברגע שקראת לי אוהד גאידמק הורדת לי את החשק, בכל החיים שלך לא היית בכמות המשחקים שאני הייתי, פה אני מפסיק להגיב לך, מצטער.
חיפה והבועל מצליחות=יותר כסף להן, יותר תהילה להן. הן לא מייצגות אותי שהן משחקות באירופה, הן לא נבחרת ישראל. ואני לא צריך את העזרה של שחקני חיפה והבעול, יש לנו מספיק שחקנים טובים. וכמו שכבר אמרתי לך, גם אם הייתי חושב כמוך זה לא היה עוזר, לא מסוגל לראות את שחר דופק חיוך ביציע אחרי ניצחון, או את אבוקסיס חוגג עם שער 5 אחרי הצלחה של הבועל. אם אתה מסוגל לחיות עם זה, וואלה שאפו אחי. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 06:13 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
איך אומרים אתה יכול לשקר לי ולכולם אבל לא לעצמך הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Oct 4 2006, 06:14 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 06:21 PM
|
||
יש פה מספיק אנשים שמכירים אותי ויכולים להגיד לך שלפני שהפסקתי להתעניין בכדורגל בגיל 17 ומשהו בערך (בגלל סיבה שאני לא מעוניין שאנשים יידעו אותה) הייתי הולך לכל משחק בכל מקום, ויש לך את כל הזכות שבעולם לחשוב שאני משקר. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 06:28 PM
|
||
רגע אז בגיל 14 היית נוסע לכל מקום בארץ לכל משחק של בית"ר זה נשמע לי קצת מופרך איזה סיבה כבר יכולה להיות לבנאדם להפסיק להתעניין בכדורגל -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 06:44 PM
|
||
כן הייתי נוסע כמעט לכל מקום בארץ עם דוד שלי. ואם זה כל כך מעניין אותך ואתה מעוניין לשמוע על זה אז אותו דוד נפטר (סיבה מספיק טובה כדי להפסיק להתעניין בכדורגל). עכשיו אתה שמח? הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Oct 4 2006, 06:44 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 06:47 PM
|
||
מצטער לשמוע אבל עדיין לא היית ביותר משחקים ממני. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 08:00 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אז אבי אתה רוצה להגיד לי שאם אתה רואה משחק של חיפה נגד פאריס סן ז'רמן אתה תעודד את פאריס?
תחכה לגול שלהם? תתעצבן בבית שחיפה יבקיעו? לא נראה לי.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 08:25 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא נראה לך אבל ככה זה
כמה שמחתי אחרי הגול של אפועל שהעיף את מכבי ובגול של דינמו גם שמחתי |
| Saar_Dadida |
פורסם ב: Oct 4 2006, 08:34 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 325 משתמש מספר: 5,092 תאריך הצטרפות: 22-July 06 מצב: ![]() |
כולכם פה מפגרים...
קבוצה ישראלית...אני מחכה למשחק בטירוף חצי שעה לפני כל משחק של ישראלית באירופה אני בהתלהבות לקראת המשחק...אפילו שהיה סכנין הייתי ככה אין ככה אני לראות קבוצה ישראלית מנצחת באירופה נותן לי סיפוק ספורטיבי גדול... משום מה שהיה בית"ר נגעלתי מהמשחק שלהם וזה פחות עניין אותי ..אבל לא הייתי רוצה שהם יעופו... בקיצור אני אוהב את כל הישראליות באירופה אשכרה אוהב ומאוכזב בהפסדים...ואין לזה קשר שאני אוהד של ב"ש כי גם כשהיינו בליגה הראשונה מקום 4 והיינו נותנים פייט עדיין הייתי באותו ראש ככה ש..... |
| c_web |
פורסם ב: Oct 4 2006, 08:39 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אנחנו כולה ישראל, ואם מישו היה רואה אותנו מהצד הוא לא היה מבין למה אנחנו כאלה מוזרים.
תבינו, אנחנו רק ישראל, רק. -------------------- ![]() [IMG] |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 09:04 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
לא נראה לי שאתה נתת צעקה ספונטנית של יש ברגע שדינמו בוקרשט הבקיעו מול ביתר אבל אם אתה אומר הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Oct 4 2006, 09:04 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 09:58 PM
|
||||
אז אתה לא מכיר אותי אפילו את אבא שלי הרעלתי תוך כדי המשחק שאודסה החטיאו מול אלימלך אבא שלי התחיל לקלל והוא עוד אוהד מכבי יפו בכלל חח רק שתבין ברור שבשורה התחתונה הוא רצה שהבועל יעלו אבל אם אפילו אני השפעתי עליו תוך כדי המשחק זה רק הראה כמה אני רציתי שאודסה יעלו ולא הבועל...במשחק של חיפה זה היה טיפה אחרת כי את הבועל מטבע הדברים שונאים קצת יותר אבל שחיפה הבקיעו לא שמחתי ושליטקס הבקיעו לא צהלתי, מבחינתי זה היה סתם משחק לא מעניין...
אולי בגלל שאתה יותר גדול ממני אתה חושב ככה...טוב בוא נסכם את זה... מעכשיו קח טווח של שנתיים-שלוש...בזמן הזה אני יהיה ביותר משחקים ממך תהיה בטוח ואני לא בא לריב איתך כי זה ויכוח מטופש מי היה ביותר משחקים מהשני אבל סתם רק לידע כללי בינתיים הייתי בכל המשחקים של בית"ר העונה כולל גביע הטוטו (באירופה לא כי עוד הייתי חייל) וככה זה יימשך עד סוף העונה בתקווה לא להפסיד משחק אחד בע"ה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Oct 4 2006, 10:00 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||||
(7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 |
![]() ![]() ![]() |