| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 01:39 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
חדל קשקשת אתה לא קשור -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 01:54 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
נו מה אתה קופץ לכל דבר? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 02:47 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
קופץ למי שמדבר שטויות כמוך הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Oct 4 2006, 02:49 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 03:08 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מי שלא מפעיל תראש כנראה חושב שזה שטויות... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:12 PM
|
||
ראש כמוני? בן אדם רוצה שהפועל תפסיד אז הוא אוהב גויים תאמין לי עם חשיבה כזאת צריך להיות חולה נפש נכון? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:16 PM
|
||
תן לי הסבר אחר למה שהוא יירצה כ"כ שהפועל וחיפה ייפסידו שזה דבר שפוגע מאוד גם בארץ שלו,גם בכדורגל של המדינה שלו וגם בקבוצה שלו. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:29 PM
|
||
כי הוא לא אוהב את הקבוצות האלה ובשבילו כישלון שלהם זה הצלחה בשביל ביתר זה הופך אותו לאוהב גויים? אתה יש לך איזה שאחטה.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:30 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
את מי מעניין הנקודות המ******ת האלה רוצים שהפועל ביתר ומכבי ת"א יעופו באירופה ומצידי תהיה נציגה אחת לצמפיונס כל החיים מעניין לי את התחת הודעה זו נערכה ע"י tamirzorach ב Oct 4 2006, 04:32 PM |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:42 PM
|
||||
אז הוא כנראה ממש אדם טיפש כי מה שטוב לבית"ר זה שחיפה והפועל יהיו באירופה כדי שהם יוכלו לקחת אליפות
שנה הבאה במקרה שבית"ר תקח אליפות תאמין לי הנקודות המזיידנות האלה יעניינו אותך מאוד. -------------------- Respect My Authoritah |
||||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 04:59 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
זה לא יעניין אותי(אפילו שלדעתי ניקח אליפות)
הקבוצה שלי תלוייה בעצמה היא תיקח אליפות היא תלך לצמפיונס לא צריך שקבוצה שאני שונא תצליח בשביל הקבוצה שלי בקיצור הנקודות האלה לא מעניינות אותי כל עוד אנחנו נצליח באירופה וישראל נמשיך בצמפיונס וזהו |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:02 PM
|
||
נו זה מה שאני אומר. עכשיו שאתה לא צריך את הנקודות האלה בשביל הקבוצה שלך אז אתה שם זין, אחר כך שתצטרך תבכה על זה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:03 PM
|
||
אבל אם הקבוצה שלי תיקח מקום 2 אני אבין שהם ילכו לאופא וזהו לא צריך טובה מביתר ממכבי ומהפועל אנחנו תלויים בעצמנו אם להגיע לשם או לא וזהו |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:10 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כמו שתמיר אמר, אני לא זקוק לאף טובות מאף קבוצה בארץ. אם הקבוצה שלי תהיה מספיק טובה, היא כל שנה תהיה בליגת האלופות. ואם לא, אז לא נורא, תמיד יש את שנה הבאה. לא יכול לשמוח בניצחונות של חיפה והבועל, אין אני לא שולט בזה מה לעשות? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:17 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אז בוא אני "יאיר" את עינכם זוכרים את העליה של מכבי ת"א לצ'פמיונס אתם רוצים להגיד לי שאין לחיפה שום חלק בעלייה הזאת שהם הגיעו לסיבוב השלישי ממקום שני בליגה(שאגב אם אני לא טועה גם אותו אנחנו "סידרנו" להם)עם קבוצה ומאמן ששווים לתחת שלי אם לא אנחנו בחיים הם לא היו עולים תגידו מה שתגידו.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2006, 05:18 PM
|
||
צודק.. |
||
(7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 |
![]() ![]() ![]() |