| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 29 2006, 09:40 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
מסתכלים על ה-0
זאת גולת הכותרות ברוב עיתוני איטליה. יובה בשבוע שעבר אירחה את מודנה,והביסה אותה בתוצאה 4-0 (טרזה עם צמד,נדבד,דל פיירו) זבינה ערך הופעת בכורה בהרכב של יובה ובכלל בסרייה ב'. דל פיירו שכבש באותו המשחק את שערו ה-199 במדי יובה,ינסה מחר להגיע לשער ה-200 שלו. דל פיירו יש רק אחד,ולא יקום שחקן ענק כמוהו. ![]() אין מילים בשביל לתאר.שחק פשוט ענק,תעשו את החישוב לבד ותבינו עם הניצחון הזה ו-3 הנקודות החשובות שהשיגה הקבוצה המינוס יכול לרדת ל-4 נקודות בלבד בשבוע הבא. יובה משחקת בהתלהבות,יובה תוססת,יובה מלאת שמחת חיים למשחק,יובה כמו תינוק שרק נולד. האווירה בקבוצה פשוט נהדרת. עדיין מוקדם לדבר על עלייה לסרייה a,אבל בקצב הזה השמיים הם הגבול. אז מה בא לי עכשיו?ניצחון על פיאצ'נזה,זה מה שבא לי עכשיו!!! בשבת מצפה לנו משחק סופר קשה מול פיאצ'נזה שממוקמת במקום השמיני. לפיאצ'נזה יש מיני מבצר בה היא עוד לא איבדה נקודות העונה,והשיגה 2 ניצחונות נאפולי ובולוניה הם אלו שהפסידו שם. אז נכון כמו שיובה נראית כיום,היא יכולה להביס כל דבר שזז,אבל צריך לזכור שמולה עומדת פיאצ'נזה. קבוצה עיקשת מאוד,שמקשה על היריב. מה נומר ומה נגיד,נקווה שגם את המשחק הזה נעבור בשלום,המשכיות זה שם המשחק השנה ביובה. משחקים כאלו הם משחקי מבחן עבור הקבוצה של דשאן. דשאן הבין שהטקטיקה המתאימה ביותר ליובה היא 4-4-2 וטוב שכך,אני דוגל בטקטיקה הזאת. ההרכב שאיתו ככל הנראה יפתח דשאן במשחק הזה: בופון,בלצארטי,בומסונג,קובאץ',בירינדלי,נדבד,זאנטי,ג'אניקדה,מארקיוני,דל פיירו,טרזגה ![]() רוצה ניצחון!! -------------------- ![]() |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Sep 29 2006, 09:41 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
יובה גדולה על הליגה הזאת...
ניצחון בלי בעיות... -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| Aviv44 |
פורסם ב: Sep 29 2006, 10:31 AM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
למה קאמורנסי לא פותח?
-------------------- ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 29 2006, 12:18 PM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
הוא לא כשיר ב-100% שבוע הבא מצפה לנו ברשיה בבית,ללא ספק משחק העונה של הסריה B. תאמת שאני מפחד מהמשחק הזה בפיאצ'נזה,יכול להוות מוקש גדול ומבחן רציני. שבוע הבא זה הקרב האמיתי -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 29 2006, 04:58 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה זה סרייה B?
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 29 2006, 06:58 PM
|
||
|
זה אני אמור לשאול אותך,מקום שאתם ביקרת בו יותר מאיתנו -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 29 2006, 06:59 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אינטר מעולם לא ירדה לליגה השנייה! חהחהחהחהחה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Sep 29 2006, 06:59 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 29 2006, 07:00 PM
|
||
|
אז הייתי בטוח שהייתם,ופששששש איזה מהירות תגובה יא חושקשוקה לא סיימתי לכתוב כבר רשמת,וואלק בא לי עכשיו נוד שילשול של פודולסקי מעורב בפיזארו אחרי שאכלנו בעזרא הודעה זו נערכה ע"י Mr.Yellow-Hell ב Sep 29 2006, 07:01 PM -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 29 2006, 07:01 PM
|
||
אל תשנה נושא עכשיו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 29 2006, 07:04 PM
|
||
|
לא משנה,עובדה שעניתי לך -------------------- ![]() |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 1 2006, 12:56 PM
|
|
הסתיים המשחק,2-0 יובה,צמד של טרזגה.
![]() לא יצא לי לשמוע את המשחק או לראות,אבל ממה שחבר שלי סיפר לי שיחקנו מצוין. דל פיירו אומנם לא כבש את שערו ה-200,אבל בישל פעמיים טרוויזו,נאפולי וברשיה,זה מה שמצפה לנו במשחקים הקרובים.... ללא ספק משחקים חשובים ביותר,מול 2 מהקבוצות היותר טובות בסריה ב' (ברשיה,נאפולי) בקשר למשחק הבא של יובה,אני יביא סיקור מיוחד אחרי צאת כיפור.. צום קל לכולם,שחור-לבן זה בדם -------------------- ![]() |
| a)d(i)-drogba) |
פורסם ב: Oct 1 2006, 01:02 PM
|
![]() האימפריה עוד תחזור I אוהב אותך ביתר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 10,469 משתמש מספר: 1,033 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
יובה יעלו בסוף בחזרה לראשונה
-------------------- |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 1 2006, 01:12 PM
|
||
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Oct 1 2006, 01:17 PM
|
||
|
1.33 באינטרנט היה... יובה עושה את המשחקים שלה קלים -------------------- ![]() |
||
| YuVaL PeLeD |
פורסם ב: Oct 3 2006, 02:19 AM
|
|
מה זה ווינר?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,646 משתמש מספר: 2,430 תאריך הצטרפות: 17-February 05 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחח
טורינו - SERIE A יובנטוס - SERIE B גם דרבי אין לכם הודעה זו נערכה ע"י YuVaL PeLeD ב Oct 3 2006, 02:21 AM -------------------- נקי כבר 4 וחצי שנים....................
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |