| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (9) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 20 2006, 04:02 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה רושם אלא עם ה' ואתה מדבר איתי על סוג האוהדים? הסטיגמות שיש על אוהדי בית"ר אולי קשורות ל-10% מאיתנו, תאמין לי שהאוהדי בית"ר שאני מכיר מספיק מתורבתים... כמות אוהדים, סוג האוהדים, מה זה משנה, אנחנו הקהל מס' 1 בארץ וזאת עובדה! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 20 2006, 07:08 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אם אתה לא מבין מה זה ביתיות אז לך תלמד או משהו זה מדהים החוסר אובייקטיביות, תתבגרו -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 20 2006, 07:36 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלו צודק.. מה הקטע שכל משחק תארחו בר"ג? על הזין מצידי שירצו לבוא 40 אלף אוהדים ויהיו חייבים את ר"ג רוצים התמודדות חוקית |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 20 2006, 07:41 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עלאק סטיגמות אחי תתחבר למציאות זה שעשיתי טעות כתיב כי לא שמתי לב לא משנה ת'מצב לא סתם עושים עליכם מערוכונים בגשש והורגים אותכם בתקשורת יש לזה סיבה לי אישית אין כלום נגד הקהל שלכם אבל יקח זמן עד שתשתנו אתה בכלל לא מייצג את הקהל הירושלמי רק בטדי משאירים אוהדים חצי שעה אחרי שהמשחק נגמר יש לזה סיבה לפעמים יש לך תשובות של ילד קטן הלוואי וכל האוהדים שלכם היו כמוך מתורבתים.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Sep 20 2006, 07:43 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Sep 20 2006, 08:43 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדולללל
יאאאאאאאאאאאאאאאאלה יא ביתרררררררררררררררררררררררררררררררר -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 20 2006, 09:33 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לא כ"כ קשור אבל מישהו מוכן להסביר לי למה רושמים בית"ר ולא ביט"ר? זה על שם טרומפלדור לא?
-------------------- Respect My Authoritah |
| השולח |
פורסם ב: Sep 20 2006, 11:33 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
זה לא שאני אומר שביתר במשחקי החוץ תשחק ברמת גן אני גם נגד זה לגמריי אין פה פייריות אבל אני אומר שימצאו לזה כבר פיתרון שהטוטו והווינר יעבירו כספים או כל גורם אחר שיעבירו כספים ויגדילו את האיצטדיונים בארץ הרי הגיע הזמן לא! -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 20 2006, 11:42 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
נניח ומחר מעבירים כסף, אתה באמת חושב שתוך שבוע יש איצטדיון חדש? זה תהליכים שלוקחים שנים (עזוב שכמעט ולא עושים את זה) וזה מה יש זה הכדורגל בארץ אם אתם רוצים לשחק FAIR PLAY אז אתם תשחקו בחוץ ולא ברמת גן, ולא משנה כמה צופים לא יכנסו למגרשים ת'כלס, זה לא צריך לעניין את הקבוצות האחרות ד"א, מה היה קורה אם למשחקים ביתיים הייתם מביאים 30-40 אלף אוהדים? (שלא יכולים כולם להיכנס לטדי) גם אז הייתם מעבירים את המשחק לר"ג? כולם יודעים מה התשובה ... -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 20 2006, 11:44 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יש הבדל בין להיכנס לאיצטדיון של 20.000 לבין לקבל 2500 כרטיסים -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 20 2006, 11:44 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
בונא אתם קמצנים בנושאים.
תפתחו חדש! זה בכלל נושא על ביט"ר - הפועל -------------------- ![]() |
| השולח |
פורסם ב: Sep 20 2006, 11:58 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
כבר התחילו לדבר פה אז חבל עכשיו לפתוח חדש... -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 21 2006, 12:11 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
התמאות -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 21 2006, 03:14 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מערכונים בגשש? מאיזה מאה זאת? תתחברו למציאות הקהל של בית"ר השתנה מתקופת ימי הביניים... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 21 2006, 03:31 AM
|
||
|
נכון יש הבדל: כמו שרשמתי נניח הייתם מביאים כל משחק בית 40 אלף, בטדי נכנס בערך 20-21 אלף (תקנו אותי אם אני טועה) ז"א שכ 20 אלף אוהדים היו נשארים בחוץ. לעומת זאת בכפ"ס הייתם מקבלים נניח 2500, ולר"ג הבאתם נניח 10 אלף - 7500 אוהדים היו נשארים בחוץ. במצב כזה הייתם מעבירים את המשחק לר"ג??? כולנו יודעים שלא! -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 21 2006, 03:32 AM
|
||
|
אבי להזכירך אתה אמרת פה, באשכול הזה, שאוהדי בית"ר לא יודעים מה זה אינטרנט ... זה כבר מוכיח משהו ... -------------------- ![]() |
||
(9) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |