| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (9) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 19 2006, 05:55 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח כן זה עם החולצה של בוקה הרג אותי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 19 2006, 06:27 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
והנה אשכרה זה נפל משמיים...בדיוק לזה התכוונתי שהאוהדים שלנו יבואו למגרשים אם לא יהיו כרטיסים!!!
מתוך כתבה שהתפרסמה היום בספורט5 השאלה של הכתב: "אני לא רוצה לבוא אליך בטענות, אתם עושים את העבודה שלכם. אבל הקטע הזה עם העברת המגרש, מכפר סבא לרמת גן, אפשר להשתגע. בכל התקשורת כתוב שזה שערורייה..." התשובה של השוטר: "אתה רוצה לנסות להכניס את הקהל הזה שבא הנה היום ל'לויטה'? אתה יודע מה קורה? כפר סבא באו בטענות למשטרה שרצתה גדר היקפית ומערכת כריזה והגבלת קהל. תגיד לי אתה, זה לא דרישות סבירות? אם אני מפקד המרחב, מה אכפת לי כמה כסף זה עולה אם המטרה שלי היא שמירה על הסדר ובמקרה הזה אפילו הצלת חיי אדם? אם היה מת שם בנאדם, מישהו היה בא בטענות לטביב? הלו, איפה אתה חושב שאתה נמצא, בשוויץ? את אוהדי בית"ר מעניין יש כרטיסים אין כרטיסים? דיברתי עם הבן שלי. הוא אומר לי אני נוסע לכפר סבא, יש כרטיס, אין כרטיס, נסתדר. וזה בן של קצין במשטרה. אני שואל אותו איך תסתדר? הוא אומר לי "תמיד מסתדרים". אז תחשוב שיש עוד אלפיים כמו הבן שלי שמגיעים לכפר סבא שאין שם בכלל תשתית לאירוח של כמות כזאת של קהל, מכל הבחינות, ויוצרים שם כזה לחץ על הכניסות, וחלק מהם לא נכנסים, ומתחילה בחוץ מהומה, ואת ההמשך אתה מכיר. אומרים לי, באנגליה אין דבר כזה העברת ביתיות. באנגליה אין 'לויטה'. אז העברנו לרמת גן וכולם נכנסו וטפו טפו, בינתיים גם שקט. תראה איזה יופי, אפילו בית"ר מנצחת, הבן שלי בטח מבסוט". "יש כרטיס, אין כרטיס, נסתדר..." -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 19 2006, 06:28 PM
|
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=10914&lang=he
http://www.12p.co.il/index.php תקראו את הכתבה הראשונה באתר של השחקן כל הכבוד!!! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Sep 19 2006, 07:54 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחח באמת בעיה למנוע מאוהדים להיכנס למשחק
מה אנחנו חיים במדינת עולם שלישי??? -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Sep 19 2006, 08:37 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
זאת הבעיה..שכדי למנוע מאוהדים להיכנס למגרש צריך הרבה הרבה הרבה יותר שיטור.. וההנהלות לא מסכימות לשלם כ"כ הרבה כסף..! תראה לך מחזור הבא נגד נתניה והמשחק יהיה בנתניה 2500 אוהדי בית"ר בפנים+4000 אוהדי נתניה+1500 אוהדי בית"ר בחוץ שמחפשים ספסרים אתה יודע כמה שוטרים צריך בשביל זה? -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 19 2006, 08:52 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בונאה אבי אתה לא בארגז חול כמה אתה חופר אז היית במשחק אחד של בית"ר
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| roiei |
פורסם ב: Sep 19 2006, 08:53 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הכל עניין של רצון -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 19 2006, 08:54 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
רובי אתה היית בשתים אז מה -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 19 2006, 08:57 PM
|
||
השנה תודה לאל הייתי בכל המשחקים כולל גביע הטוטו בסיבוב השלישי של העונה שעברה נכון שבשני הסיבובים הראשונים הלכתי למשחקים רק פה ושם אבל בסיבוב השלישי כמעט ולא החמצתי משחק (הייתי בקורס יצא לי להפסיד קצת) בכל השנים שלי כאוהד הייתי ביותר משחקים ממך אתה יכול להיות בטוח גם בעונות "הכמעט ירידה" הייתי מראה את הפרצוף של במגרשים כל מחזור כמעט ויש לי עדים בפורום שיכולים לאשר את זה אז עדיף שתסתום את הפה אם אתה לא מכיר אנשים ואין לך מה להגיד -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 19 2006, 09:09 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
תעזבו את כל השטויות והדיבורים על שטויות.
אנחנו צריכים לקחת מודל של איך מתנהגים באנגליה לאוהדים שיושבים שם כמו ילדים טובים ומעודדים והמקסימום שהם עושים זה קריאות גזעניות שגם צריך לקחת דוגמה מהתאחדות שלהם ולהעניש את הקבוצות על קריאות גזעניות. אם יש בעיות עם המגרשים צריך בתחילת העונה הבאה לתת לקבוצות סיוע כספי ע"י מפעל הפייס,עיירות וכ'ו שהאצטדיונים שלהם ייעמדו בדרישות הבטיחותיות. נמאס כבר מהשכונה בכדורגל שלנו. מישהו צריך להפעיל קצת את הראש ולהתחיל ליישם את הדברים האלו. -------------------- Respect My Authoritah |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 19 2006, 11:25 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שלא תזכיר את אנגליה.
ממגרשים מלאים בשיכורים מרגשים שלא מפסיקים לקלל ולשיר, יש היום רק יציע עמידה אחד בכל צד וכל השאר חובה ! לשבת. חוץ מזה שהבעיה אצלנו היא לא הקהל, היא השוטרים, מצד אחד המשטרה בי-ם הייתה מצוינת בענין ההפרדה, לא פגשתי שום אוהד בית"ר בדרך ליציע. מצד שני היא גם דאגה להבהיר לנו שאת הסדר המופטי שלהם הם למדו מחיילים במערב אירופה לפני 60 שנה. שייתנו לשוטרים הכחולים את הסמכות ויוציאו את היס"מ (שסדאם יפציץ אותם בקאסם), הכחולים הם בני-אדם, כאלה צריכים לשמור עלינו. הודעה זו נערכה ע"י דניאל ס. ב Sep 19 2006, 11:27 PM -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 20 2006, 08:55 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אני לא מדבר על יציעי ישיבה כי צריך להיות ריאלים-אצלנו זה לא יצליח. אני מדבר על העפת השוטרים מהמגרשים והכנסת סדרנים. בקשר לשיכורים גם אצלנו יש מלא שיכורים שמשתכרים לפני המשחק ואז נכנסים,ברור שזה לא כמו אצלם שמוכרים בתוך האצטדיון אם אני לא טועה ואז זה יותר קל להשיג. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| השולח |
פורסם ב: Sep 20 2006, 01:39 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
אני עוד לא מבין למה להגביל מגרשים במקום שיבואו אוהדים והרבה ויעירו קצת את הכדורגל ואת ההכנסות מנסים להפחית את כמות האוהדים דיי לבי**** הזה!!!
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 20 2006, 03:31 PM
|
||
צודק. אוהדי בית"ר לא אשמים שלקבוצה בליגת העל בשנת 2006 יש איצטדיון שמכיל רק 6,000 מקומות. זאת בושה וחרפה. רוצים לארח אותנו? תבנו איצטדיון חדש. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 20 2006, 03:50 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לדעתי בעצם זה לא דעה זה עובדה העניין בכלל לא על כמות אלה על סוג האוהדים.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(9) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |