| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (9) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 18 2006, 04:42 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כן באמת אתם פשוט הורסים את הכדורגל הלוואי שכל הקבוצות יביאו חצי ממה שהבאתם נגד כפ"ס בכל משחק . -------------------- Respect My Authoritah |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 18 2006, 05:17 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
מזה השטויות האלה, קיים מושג בכל ארוע, קוראים למושג "sold out", שימכרו להם מכירה מוקדמת שיגמרו שם את כל הכרטיסים שלהם ולא יתנו לאף בנאדם להכנס למתחם בלי כרטיס.
-------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 18 2006, 05:29 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
תביאו גם כפול 7 זה מענין את התחת שלנו..
בלויטה הייתם לדוגמא מקבלים 2000 כרטיסים,תסדרו עם זה..מי שמשיג כרטיס נכנס מי שלא - לא ! המשטרה רוצה חיים קלים הם חושבים שיבואו עוד אוהדים להיות מחוץ למגרש וזה יעלה להם בשמירה על האוהדים שלא יעשו בעיות מאשר לראות משחק בפנים,מסכנים. -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 18 2006, 05:45 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
רגע מה אתה בא בטענות לקהל? המשטרה לא יכולה להסתדר? ש******* אני רוצה לבוא מבית שאן עד הקופסא בלי כרטיס אחרי שנגמרו הכרטיסים..אתה יכול להגיד לי לא? שהמשטרה תבוא ותעיף אותי..בסדר? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| dani12 |
פורסם ב: Sep 18 2006, 05:45 PM
|
|
המעז להפסיד מנצח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,141 משתמש מספר: 2,196 תאריך הצטרפות: 11-January 05 מצב: ![]() |
שייבנו איצטדיונים גדולים יותר זה יהיה גם הכנה ליורו 2016
|
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 18 2006, 05:59 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אני בא בטענות נגד המשטרה שבוכים על זה שיבואו אוהדים בלי כרטיסים (ובצדק) אז הם מנסים לעשות לעצמם חיים קלים ופוסלים את המגרש. -------------------- ![]() |
||
| matan |
פורסם ב: Sep 18 2006, 06:27 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אין מה לעשות אחי ביתר יקחו אליפות בר"ג |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 18 2006, 08:02 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני לא מבין מה מתלהבים מבית"ר יותר מדי, נכון על הנייר עם הקבוצה הכי טובה בארץ, אבל לא יודע אני לא תופס מארדילס עד עכשיו לפחות, הוא יותר מדי מפקיר את ההגנה ואתם מקבלים גולים די קלים, קשה לי להאמין שככה תקחו אליפות, רק אם חיפה ישארו בכושר חרא ...
בוא נגיד ככה, אני די משוכנע שאם פרננדז היה מאמן את בית"ר, לחיפה היה הרבה הרבה יותר קשה לקחת אליפות והיה סיכוי הרבה יותר טוב שבית"ר תיקח את האליפות. -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 18 2006, 09:13 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
זה ידוע שבית"ר לא טובה בזכות ארדילס וגם לא רעה בגללו, כרגע הוא ל"מל"מ. עם פרננדז הייתה שיטה ראו את מה שהוא עשה באיך שהשחקנים שיחקו,פה בנתיים הם יחסית שכונה. ההגנה חלשה בעיקר בגלל שאפק לא מגן ימני והוא מרבה לעלות למעלה וגם בגלל הטעויות של גרשון שבכושר זוועה. אם קשטן לא היה אוהב אותו אז בנבחרת הוא לא היה פותח. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 18 2006, 09:37 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אוהדי בית"ר לא יודעים מה זה אין כרטיסים יש אוהדים שאין להם אינטרנט ולא יודעים מה זה sold out כמו שדניאל אמר ויש כאלה שאין להם אפשרות להזמין במכירה מוקדמת בוא נראה את המשטרה אומרת להם אין כרטיסים לכו הבייתה הם שורפים את כולם ביחד הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Sep 18 2006, 10:01 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 18 2006, 09:39 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אבל מה הקשר מה אתם מביאים?
כל הבתיות נהרסת ואפשר כבר לתת לכם את הצלחת והכרטיס לצמפיונס עכשיו |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 18 2006, 10:02 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה אומר בית"ר אלופה אני אומר חיפה ולא במטרה לנחס -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Sep 18 2006, 10:39 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
היה באמת נדיר...!!!
אני יודע שאני עונה מאוחר..אין לי זמן למחשב עם העבודה וכל מיני עינייניםםם אהההההההה אוווווווווווווווו(מי שמבין..חח)...מרגש!! נהנתי אתמול... אבייי אושרייי התגעגעתיייי......העיקר אבי התקשרתי אליו..אבל הוא תקוע בגוש לא יכול לצאת..חחח...באמת היה נדיר ..!!! -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 18 2006, 10:41 PM
|
||
חח באמת לא יכולתי לצאת אתה יודע מה הלך שם אנשים טיפסו אחד על השני עמדתי על בנאדם בשביל לראות טוב את המשחק חח קהל שכונההה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Sep 18 2006, 10:42 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 19 2006, 12:46 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הם יודעים מה זה עיתון?רדיו?טלויזיה? לא חסר דרכים לדעת אם נגמרו כרטיסים זה התירוץ הכי מפגר עלוב ומצחיק ששמעתי בחיים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(9) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |