| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (9) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Sep 4 2006, 10:43 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
בלי קשר ללה קורוניה, אוואט הוכיח את עצמו בליגה הספרדית ברמות שדוידוביץ' לא הוכיח את עצמו בליגה כאן. אוואט השוער מס' 1 בארץ. נקודה.
-------------------- ![]() [IMG] |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Sep 4 2006, 10:51 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
לא מבין איך קשטן פותח עם יואב זיו שהוא מגן ימני בכלל, אין לו רגל שמאלית בכלל ומשאיר את רוני גפני ביציע..זה דבר שאני לא מבין אותו וגם שהוא נותן לבאדיר לפתוח, בכושר שלו הייתי שולח אותו לאלף עזאזל וגם את הקטע שתמוז על הספסל ושלומי ארבייטמן ביציע פשוט דבר דפוק
יאללה אנדורה אנחנו באים 3-0 יספק אותי בדוגרי אנדורה נבחרת של נגרים, חשמלאים, חוטבי עצים -------------------- |
| MHFC |
פורסם ב: Sep 4 2006, 11:21 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
כל נבחרת בשבילך הם חוטבי עצים ונגרים רק ישראל מינימום ברזיל |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 4 2006, 11:32 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני גם חולק עליך פעם הייתי מסכים איתך, בתקופה של אוואט מול אירלנד וכו' הוא היה על הפנים ודווידביץ' היה הרבה יותר טוב. היום אוואט התבגר, יש לו הרכב וניסיון אירופאי עשיר הרבה יותר משל דווידוביץ' והוא גם בכושר טוב יותר - מגיע לו להיות בהרכב. מול אסטוניה הוא היה טוב מאוד (חוץ מההשמטה שכנראה נבעה בגלל המגרש הרטוב). נקווה שרק לא יחזרו ימי הליצנות שלו כמו מול אירלנד -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 4 2006, 11:48 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
10/10? אוואט השתפר מאוד אין ספק ויכול להיות שכרגע הוא עולה על דיבדוביץ' אבל לנו אוהדי חיפה יש את כל הסיבות לשנוא אותו אם זה אליפות ואם זה ליגת אלופות ואם זה ההתנהגות המגעילה שלו רק נזק הוא גרם לנו הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Sep 4 2006, 11:49 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 5 2006, 12:02 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ומה זה קשור לנבחרת? -------------------- ![]() |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 5 2006, 12:07 AM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
זאת אחת הסיבות שאני בטוח שזאת טעות לפתוח איתו. הוא פשוט על הפנים בנבחרת ... אני לא סומך עליו -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 5 2006, 02:40 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אה ועל דוידוביץ' אפשר לסמוך? גם לו יש את הפאשלות שלו בדיוק כמו לאוואט (שכבר הרבה זמן בלי פאשלות ד"א) "אוי דוידוביץ', אוי דוידוביץ'..." מזכיר לך משהו? בתחילת העונה דוידוביץ' זילזל באימונים וקיבל נזיפה מרוני לוי בזמן שאוואט עשה הכל כדי להגיע ללה קורוניה למי מגיע לקבל את חולצת ההרכב? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 5 2006, 03:25 AM
|
||
|
וואי וואי תפסיקו עם הויכוחים המפגרים עכשיו, זה לא הגורמים היחידים - איפה כל אחד מהם משחק, איזה פאשלות כל אחד עשה וכו' ... אוואט כרגע בכושר יותר טוב וזה מה שחשוב ואם אני, זה שהשמיץ אותו מול אירלנד (ובצדק -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 5 2006, 07:28 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הוא בכלל חלוץ. חוץ מזה אין לו בקושי כדורגל פשוט הוא נותן נשמה על המגרש. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 5 2006, 07:29 AM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
סבבה לדעתך לדודו מגיע, לדעתי לניר, אין מה לעשות ואמרתי כבר אני לא אכנס ל"ויכוח" על זה כי אני רואה שאתם עם דודו ובגדול אז אין טעם לדבר על זה... -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 5 2006, 01:29 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
רועי על מה אתה מדבר ? באירלנד אם לא אוואט הינו סופגים שער בדקות הסיום ומפסידים 3-2 ואני בטוח ב100 אחוז.
-------------------- ![]() |
| arnon |
פורסם ב: Sep 5 2006, 01:38 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
קשה לי לקרוא למה שהיה באירלנד במחצית השנייה יכולת של אוואט... אחד המשחקים המוזרים... ראיתי את הכדור בפנים 3 פעמים לפחות.. אבל אם כבר מדברים על אירלנד מחצית ראשונה- 2 שערים באשמתו כדור חופשי שהוא קופץ אליו ומנסה להדוף עם היד הרחוקה... הגול השני- רובי קין מקבל כדור ממש מעל כל ההגנה אוואט יוצא קצת ועוצר ומקבל את הגול מעל הראש. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 5 2006, 03:32 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
באירלנד הוא הציל אותנו . (נקודה) הוא יצא חצי מת אחרי המשחק הזה מכל המכות שקיבל. -------------------- ![]() |
||
| matan |
פורסם ב: Sep 5 2006, 03:33 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
קודם כל יואב זיו מגן מספר והוא חלוץ בכלל תבינו תמצב שלנו בארץ דבר שני לקחתם תמשחק הכי גדול של דודו אווט בשנתיים האחרונות לפחות ואמרתם שהוא שיחק שם גרוע??? פתיחה רעה אבל מחצית שנייה משחק הרואי שלו הביא לך עוד היזדמנות לחלום על עלייה ועובדה שהאוהדים האירים התעצבנו עליו לא בגלל בזוז זמן כי הוא עצר כל כדור היה מחסום לשער שלנו ממש. אתם מדברים על קטן קולואטי ובניון כאילו כל אחד מהם משחק במנצ'סטר וצ'לסי קולאוטי חלוץ טוב אבל הוא עדיין משחק בישראל אם שכחתם קטן יצא לאירופה חזר עם הזנב בין הרגליים ובניון שחקן טוב אבל עושים ממנו יותר ממה שהוא היו שחקנים יותר טובים ממנו בכדורגל הישראלי שהגיעו למונדיאל מוטלה שפיגלר למשל |
||
(9) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |