| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| chucky |
פורסם ב: Aug 31 2006, 08:17 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 246 משתמש מספר: 5,128 תאריך הצטרפות: 17-August 06 מצב: ![]() |
כעיקרון כולכם אמורים ליהיו בעניינים,אבל תיקראו את הכתבה הזאת:
"מה לטבס ולמסצ'ראנו לחפש בווסטהאם?" תגידו מה אתם חושבים ? והעם אנחנו המהמרים צריכים ליהיות מודאגים ,ולחשוב שהקומבינות לא ניגמרות רק בחלון העברות ? חשבתי בהתחלה העם זה שייך לפורום של כדורגל,והגעתי למסכנה שלא ! לכדורגל זה לא שייך קומבינות ,קומבינות וזה לא נגמר . למי לאמין ? על מה ליסמוך ? תיקראו ותגיבו . |
| roiei |
פורסם ב: Aug 31 2006, 08:39 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חשבת לא נכון :\ -------------------- ![]() |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 31 2006, 08:47 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
כשקראתי היום שחברת השקעות מחזיקה בכרטיס של טבז ומסצ'רנו משם הכל כבר נראה לי מוזר.
אני ידעתי מזמן שאברמוביץ' משקיע בקורינתיאנס, אבל כששמעתי שמסצ'רנו מתקרב ליוניטד הבנתי שאולי רומן אברמוביץ' לא באמת כובל את ה2 לצ'לסי, עכשיו אני מבין שכן, מההתחלה שתי הילדים האלה יצאו מפגרים, בשביל כסף הלכו לשחק בברזיל ועכשיו הם כבולים לאוליגרכים. מדברים בכל הכתבות הרבה על קרליטוס ופחות על ילד הפלא מריבר, הדבר הבא בכדורגל העולמי, חאבייר מסצ'רנו -------------------- ![]() |
| chucky |
פורסם ב: Aug 31 2006, 08:51 PM
|
||
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 246 משתמש מספר: 5,128 תאריך הצטרפות: 17-August 06 מצב: ![]() |
הראייה שלך שיטחית . עם יש שמות של שחקני כדורגל ,לא אומר שזה כדורגל נטו . אחרי תגובה כזאת אין לי אפילו חשק לכוון אותך לנוסעים שלא כשורים למשחק ,שהם רובם בכתבה. כנראה שאתה כל יודע. |
||
| roiei |
פורסם ב: Aug 31 2006, 08:58 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
נושאים* קשורים* זה קשור נטו לכדורגל, זה שיש שחיתויות זה יש בכל מקום אז מה אולי נפתח פורום שחיתות? וכן בפורום הזה פה במקרה אני מבין יותר ממך, בנושאים אחרים אולי לא -------------------- ![]() |
||
| chucky |
פורסם ב: Aug 31 2006, 09:01 PM
|
||
|
לא תיפול לי אוזן ביגלל שהעברתה פורום . נישאר בדעותינו. הודעה זו נערכה ע"י chucky ב Aug 31 2006, 09:03 PM |
||
| roiei |
פורסם ב: Aug 31 2006, 09:05 PM
|
||
|
-------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Sep 3 2006, 04:17 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מסכים איתך. לפני דעתי עולם הכדורגל צריך את משצ'רנו מאשר את טבז. -------------------- Respect My Authoritah |
||
|
![]() ![]() ![]() |