| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:46 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
תגיד מה אתה מזזזיןןן תשכל ? לכל דבר שרשום אתה מאמין? ונגיד שזה נכון..תראה כבר הכותרת משקרת בכותרת רשום "30 אוהדי בית"ר תקפו אוהד מכבי תל אביב" זאת אומרת שכל ה30 קפצו על אוהד מכבי אחד תקרא תכתבה ותראה שהוא היה עם 2 חבריו ושהוא דיבר ברבים "כ-30 אוהדים של בית"ר באו לקראתנו ופשוט התחילו להרביץ לנו" אז בקיצור לדעתי זה לא נכון...30 אוהדים ירביצו לאוהד אחד..זה נראה לכם הגיוני ? לדעתי סתם עוד אוהד חרטטן -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:47 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
תמיד מנפחים בתקשורת -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:01 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אני מאמין, גם כי אני מכיר מישהו שראה ואמר לי בערך אותו דבר (הוא אמר 20 על 3) וגם כי ככה בדיוק מתנהגים הקוקסינלים האלה (ואני לא מדבר על כל אוהדי בית"ר ביקום אני מדבר על אותם ילדים מוכים שעושים את זה כל שבוע).
-------------------- ![]() |
| matan |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:04 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
גם 15 על 2 זה מלא |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:13 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
כן באמת הייתה אתמול אוירה נדירה...נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים...
אני צרוד ממשחק כדורגל אחרי איזה שנתיים שלא קרה לי מצב כזה.. אביייי כהןןןןןןןן - האהבה שהיא חלוםםםםםםם אושרי אושרי..............................נשמהההההההההההההה כיף לראות את נתניה וכפ"ס...משחקות כדורגל מעולה... ואת הפועל תל אביב נגד דומז'אללה מראה שהאופי הישראלי משתנה.. מכבי חיפה תתחזק...אל תדאגו לה..אבל זה הזמן לתת את הכל...... עוד שבועיים בטדיייייייייייייי..........יוסיייייי אבוקסיסססססססססססססססס הודעה זו נערכה ע"י <<bRaMi-TaL>> ב Aug 28 2006, 03:15 PM -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:15 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
טל ברמי איך נעביר עכשיו עוד שבועיים? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:17 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
לאט לאט לאט לאט....חחחחחחחחחחחחחחחח הרגשתי אחרי המשחקקקקק....אושר...חיכיתי למשה איפה שהשחקנים יוצאים בנאדו יצא...דיברתי איתו....אחרכך גפני עם אבא שלו....איזה עשיררר... -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:20 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חחחח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:29 PM
|
||
איזה מלך אתה שהבאת לי את הכרטיס... הסתדרת בסוף ? -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 28 2006, 03:34 PM
|
||
כן חחחח אבא שלי יצא גנוב בסוף לא הסביר לי מה הוא עשה יאללה בני יהודהההההההה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Aug 28 2006, 07:57 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
באמת היה אווירה נדירה אתמול ולשם שינוי גם משחק קצבי אבל שוב מכבי לא מסכנת מספיק את השער והיכולות האישיות של השחקנים של בית"ר השפיעו למרות שמבחינה קבוצתית מכבי נראתה יותר טוב ברוב השלבים של המשחק..
-------------------- ![]() |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |