| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 27 2006, 10:56 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
שמעו לפי דעתי כבר רואים את השיפור בליגה,הזרים שבאו השנה לקבוצות הם יותר טובים מהזרים של שנים קודמות,האוויריה הרבה יותר טובה,יש יותר עניין בכדורגל.
רק שתמשך ההשתפרות בליגה ומחזור הבא בעוד שבועיים שנראה כדורגל אפילו עוד יותר טוב מהמחזור הזה והרבה גולים -------------------- Respect My Authoritah |
| matan |
פורסם ב: Aug 27 2006, 11:15 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
יש עוד הפועל - בני יהודה
|
| yuval_f |
פורסם ב: Aug 27 2006, 11:44 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אולי מצד אחד 3 קבוצות השתפרו - ביתר+כס+נתניה
אבל מצד שני הליגה בגדול נחשלה לדעתי הכח הרצליה והפועל פתח תקווה ממש לא קבוצות לליגת העל (הכח תשרוד, מלמיליאן מאמן ענק) מכיב פ"ת גם לא תעשה השנה שנה טובה כל כך + מכבי ת"א כמו תמיד הפועל נחלשו... בני יהודה מאוד חלשים בינתיים ולדעתי זה ימשך -------------------- |
| matan |
פורסם ב: Aug 27 2006, 11:58 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
כואב שיתנו לכם פייט אה.. לדעתי ביתר אלופה תרשמו כבר כפ"ס 3-5 נתניה 3-5 כנ"ל |
||
| Mosh |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:10 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
אבל לדעתי יהיה יותר מעניין בצמרת. הפועל עוד תשתפר, וגם מכבי לא נראתה רע היום, היא אפילו הפתיעה לטובה.
בתחתית יהיו הרבה זבלות... הרצליה, והפתח תקוואיות והכח אולי גם... וקבוצות מרכז טבלה ומעלה חזקות כמו כפ"ס, נתניה, ואשדוד... נראה לי תהיה אחלה ליגה. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:32 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
עוד סיבה למה הליגה השנה תהיה טובה. נוצרו הבדלי מעמדות שזה דבר חשוב מאוד בכל תחומי החיים. סוף סוף יש לנו צמרת+מעומדות לאליפות ולא רק חיפה מעומדת סוף סוף יש לנו קבוצות תחתית ברורות. בקשר לשאר הדברים- הפועל התחזקה מאוד אבל צריכים עוד זמן להתחבר. היא עוד יכולה להפתיע השנה בליגה. מכבי גם התחזקה מאוד-השנה היא החתימה שלושה זרים מצוינים(מרטינוביץ',ראזיץ' וקאלה) ועוד חלוץ שבנתיים עדיין לא הראה יכולת גבוהה למרות שהבקיע היום גול. זרים שנה שעברה לא היו לה. גם בשחקנים הישראלים התחזקו מאוד ויש להם גם סגל יותר עמוק. מכבי פ"ת נשארה אותה קבוצה כמעט רק בלי אירופה שהרסה להם שנה שעברה. בני יהודה צודק באמת חלשים והם יישארו ככה. בקיצור מעומדות לאליפות: חיפה,בית"ר,הפועל. כרטיסים לאירופה: נתניה,מכבי,מכבי פ"ת,הפועל כפ"ס,מ.ס אשדוד. מעומדות לירידה: הפועל פ"ת,מכבי הרצליה,הכח רמת עמידר. בני יהודה אני לא חושב שהיא תעשה משהו רציני העונה ולכן היא היחידה מכל הליגה שלא מופיעה בשום מקום. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| rippa |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:33 AM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
קבוצות הצמרת ישתפרו אני מאמין העונה הזו , יהיה מאבק פתוח יותר גם כי מכבי חיפה שינתה הרבה בהרכב לאחר שאיבדה שלושה שחקנים.
בחלק התחתון הרמה פשוט על הפנים , הכח מכבי הרצליה והפועל פתח תקווה לא נראות כמו קבוצות לליגת העל , תוסיפו להם את בני יהודה שנחלשו מאוד אתם מקבלים ליגה עם פערים ענקיים. לפחות שיהיה עניין בצמרת , למרות שגם זה אחרי 10 מחזורים בערך יהיה מירוץ של שני סוסים. -------------------- |
| Nimrod |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:35 AM
|
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
היה דווקא משחק סבבה של מכבי. היה ברור שבית"ר יותר טובה וזה היה גם על הנייר. ברגע שמסיקה יחלים וישחק בהגנה באגף שמאל, תהיה למכבי הגנה מאוד יציבה...מרטינוביץ' נראה מצויין היום. משה ביטון מאוד לא חד...מאוד..אבל אני מאמין שהוא יחזור לעצמו.
מכבי תסיים ב3 הראשונות(אני מקווה לפחות |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:46 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
קצת מוקדם לדעת מה יקרה סך הכול מחזור ראשון הדבר שנראה לי אחד הבטוחים זה שהפועל פ"ת
סוף סוף תרד ליגה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:52 AM
|
||
שפ"ת תלך יחד עם סכנין לליגה הפלסטינאית. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| MHFC |
פורסם ב: Aug 28 2006, 01:06 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
סוף סוף קצת מתח תודה לאל
|
| matan |
פורסם ב: Aug 28 2006, 01:10 AM
|
מכבי פ"ת תדבר חזק בצמרת כנ"ל כפ"ס ונתניה
חיפה וביתר סוס יחיד למעלה הפועל מקום 3 מכבי תסתפק באמצע השאר מועמדות לירידה חוץ מבני יהודה |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 28 2006, 01:13 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לוני לונייייייייייייייי
לוני לונייייייייייייייייי רציתי שתדעעעעעעעעע רציתי שתדעעעעעעעעע כמה שונאים את מכבי בבירההההההההה כמה שונאים את מכבי בבירההההההההה אני שונא מכביייייייייייייי אני שונא מכביייייייייייייייי אני שונא מכבי ת"אאאאאאאאאא אני שונא מכבי ת"אאאאאאאאא מכבי! ז!נה! מכבי! ז!נה! מכבי! ז!נה! מכבי היא ז!נההההההההה מכבי היא ז!נההההההה מכבי היא ז!נהההההההההה היא ז!נה!!!!!!!!!!!!!!!! אוווווווווווווווווווומכבי היא ז!נההההההההה מכבי היא ז!נההההההה מכבי היא ז!נהההההההההה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:11 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.9997.html
ק-ו-ק-ס-י-נ-ל-י-ם !!! -------------------- ![]() |
| Nimrod |
פורסם ב: Aug 28 2006, 12:30 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
איכס, אפסים. נהיה פשוט מגעיל להיות אוהד כדורגל ולהסתובב אחרי המשחק באזור של האיצטדיון. אין להם בושה לאפסים האלה? 30 על 1? אמן שיחלים מהר. |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |