| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 27 2006, 12:54 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ארדילס הכי מתאים
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 27 2006, 01:11 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אחרי כל הביקורות שהוא העביר על יםם מאמנים אני לא רואה שום מצב שיש לי ביצים לחזור לאמן ! זה מתחיל מאוחנה,ניר לוין,אלי גוטמן,פרדי דוד,אברהם גרנט והרשימה עוד ארוכה. לדעתי הוא לא מספיק גבר בשביל לאמן קבוצה..בטח ובטח כמו בית"ר עם כל הלחץ והציפיות ! -------------------- ![]() |
||
| dani12 |
פורסם ב: Aug 27 2006, 01:57 PM
|
|
המעז להפסיד מנצח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,141 משתמש מספר: 2,196 תאריך הצטרפות: 11-January 05 מצב: ![]() |
אני יודע איך שלמה מאמן
אני מתכוון מעביר אימונים,אין לו דברים חדשים כל התרגילים שלו הוא חורש. אתם אולי עדיין לא קלטתם את זה אבל מי שהיה באמת תפור על בייתר זה שום יצחק! תפור!!!!! |
| chucky |
פורסם ב: Aug 27 2006, 05:27 PM
|
||
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 246 משתמש מספר: 5,128 תאריך הצטרפות: 17-August 06 מצב: ![]() |
מה אתם רוצים מפנסיונר ? עזבו אותו , הוא בקושי נושם כשהוא מדדבר. עוד מעט הוא ילך עם שקית של אינפוזיה לפרש משחקים. ואתה רוצה שיאמן. |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |