| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 2 [3] 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 22 2006, 03:09 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
וה נענע בין המזרחי למערבי זה אותנטי שלכם נכון יאללה שב שב בשקט הקהל של בית"ר הכי לא מקורי אם זה בשירים בעידוד והכול אין לכם טיפת יצרתיות אז אתם התחלתם לקרוא להם הבועל מה אתה חושב שרסידו לא קוראים להם ככה קיצר אתה סתם קופץ הקהל שלכם הכי מעפן שיש בכל מה שקשור ליצרתיות ומקוריות. והקטע עם סואן נו אז יש תמיד קומץ יש גם אוהדים שקוראים לרוני לוי להתפטר עזוב אותך אתה סתם חופר הקופים הירוקים עולים על הקהל שלכם בכל דבר אפשרי חוץ מכמות אבל אין לי כוח יותר לחזור לאותו וויכוח שיהיה לכם יום טוב. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 22 2006, 03:14 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
לפי מה שהבנתי הוא בכלל אוהד הבועל ובלי שום קשר כמה שטויות כתבת על הקהל של בית"ר.. הודעה זו נערכה ע"י @~RoN-DaBsHa~@ ב Aug 22 2006, 03:15 PM -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Aug 22 2006, 04:49 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
למה רושמים ביט"ר? כי אוהדי הפועל בטוחים שאוהדי בית"ר לא מספיק חכמים כדי להבין את הראשי תיבות ושלא אמורים לרשום ככה...
-------------------- עכשיו אני
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 22 2006, 04:51 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תאכלס צריך לכתוב עם ט' לא?יענו טרומפלדור או שאני טועה? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 22 2006, 04:58 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
בדיוק. תודו שזה מצחיק שדווקא להם יש שגיאת כתיב בשם של שהקבוצה 1) אני ממש לא אוהד בית"ר, אוהד הפועל (או הבועל?) ! 2) מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבת מה הקשר בין אופי וזהות למקוריות בשירים ?, במילא לכל הקהלים בארץ חוץ מלשלנו לא אכפת לקחת שירים של אחרים ולהחליף מילים, כולם עושים את זה, ככה שאין אוהד של שום קבוצה שיכול להגיד על חיפה "מעתיקנים" וכו', כי רוב הסיכויים שגם הקהל שלו לקח איזה שיר או 2 מאחרים. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 22 2006, 05:18 PM
|
||
מה זה אין זהות? יענו כמו שאתם שמאלנים אוהבי ערבים אשכנזים צפונים? או בית"ר גזענים ערסים אלימים? בסדר אז אין לנו זהות אני מעדיף את זה ככה זה מה שיפה בקהל שלנו שהוא מגוון ונכון אנחנו לא גזענים יש לנו הרבה אוהדים בקהל שהם ממוצא ערבי ובכלל חיפה מייצגת דו קיום אתה אומר אין לנו אופי אבל עובדה שחיפה הפכה מקבוצה קטנה בליגה ג' לקבוצה שכולם מפחדים ממנה ונחשבת לקבוצה בקנה מידה אירופאי שרוב המועדנים באירופה כבר מכירים וכן זה הרבה בזכות הקהל אז תפסיקו לזלזל בקהל שלנו כי הרבה בזכותו חיפה היום היא מה שמכבי ת"א היתה בעבר הרחוק.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 22 2006, 05:19 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 22 2006, 05:26 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אפילו בתגובה שלך אין אופי, מצד אחד אתה קורא לנו "אוהבי ערבים" כגנאי ומצד שני אתה אומר שאתם קהל של דו-קיום .
אבל כן לזה אני מתכוון, וכשאני אומר זהות ואופי אני יותר מתכוון בעיקר לאוהדים. ולמרות מה שכתבתי, אני לא ממש שונא את חיפה ולא את הקהל שלה, את מי אני כן שונא? את רפאל בניטז ה******, על כן נאמר בצעקה גדולה, FUCK LIVERPOOL !!! -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 22 2006, 05:42 PM
|
||
התכוונתי לכתוב שאתם יותר אוהבים ערבים מיהודים אבל זה נשמע ארוך מדי המבין יבין דניאל צדקתי בשם נכון?חוץ מזה אני מבין שדייקתי בקשר לשמאלנים אשכנזים צפונפונים חננות?(הנה הוספתי אפילו עוד אחד)אם אני טועה תקן אותי על הזהות שלכם בעיקרון חיפה מזוהה עם העם הפשוט עם השכבות הבינוניות מהם בעצם קמה הקבוצה אני אוהב ת'קבוצה אוהב ת'קהל ואוהב כל דבר שקשור בקבוצה שלי אין לי שום בעית זהות או אופי ואני מתאר לעצמי שככה גם רוב הקהל שלנו.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 22 2006, 05:43 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Aug 22 2006, 06:37 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
2-0 ליברפול לדעתי
הודעה זו נערכה ע"י Mr.Yellow-Hell ב Aug 22 2006, 06:38 PM -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Aug 22 2006, 06:59 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
1-1
אולארה לנו אלונסו להם |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 23 2006, 05:17 AM
|
||
|
יופי תדביק עוד כינוים, זה עושה לי טוב. איפה ליברפול -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 23 2006, 05:41 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
דניאל להתחבאות מאחורי שוטרים ולברוח מאוהדים זה לא סוג של זהות בשביל חיפה?
תאמין לי רובי אתה מצחיק מדברים על זהות של אוהדים ואתה מדבר על יצירתיות של שירים מה נסגר איתך? הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Aug 23 2006, 05:42 AM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| roiei |
פורסם ב: Aug 23 2006, 05:47 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הרב זמיר כהן אמר בהקשר אחר שקינאה מביאה לשינאה
-------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 23 2006, 06:02 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אתה בכלל גמור -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 23 2006, 11:56 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |