| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 21 2006, 09:48 PM
|
||||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אחד מהפורום של השחקן : (לא קשור כל כך לנושא,אבל לאוהדי חיפה בכללי שיכנסו לכאן תקראו,יעשה לכם טוב על הלב..)
-------------------- ![]() |
||||
| yuval_f |
פורסם ב: Aug 21 2006, 09:56 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
פייי איזה חפירה .... ואחר כך אוהדי כמבי אומרים שלא אכפת להם ממנו...
הפסקתי לקרוא בשורה שהוא השווה (או לא השווה לטענתו, נגיד...) אותנו לאירגוני טרור, בושה. -------------------- |
| guym |
פורסם ב: Aug 21 2006, 10:03 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
מכיר את המילה מפעל אירופי? כשתיהיו שם דברו(בלי בושות כן כי חיפה לא עשו בושות) גם אם חיפה יעופו עדיין יש את אופ"א מפעל שחיפה מזלזלת בו יותר מיד ויוכלה להביא כבוד -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 21 2006, 10:39 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
ד"א בנישו תתחדשו על השיר עם המנגינה של ה"למבדה" ברור שזה אורגינל שלכם אתם התחלתם אותו
בתקופת המנדט הבריטי נכון? וזה אחת החפירות הכי מפגרות שקראתי בחיים שלי 90% מהדברים שם זה שטויות במיץ. "תודו שאפילו בפורום שלכם, אתם כמנהיגים מחוייבים לקרוא לחיפה "מכבי" ולמכבי האמיתית והצהובה אסור לקרוא אפילו מכבי תל אביב כדי שזה לא יתנגש לכם במטרה. אסור להזכיר את השם שלנו, אנחנו כנראה כל כך מפחידים קראתם פעם הארי פוטר? יש את הקוסם הרע שאסור להגיד את שמו (שמישהו יזכיר לי איך קוראים לו ). עד כדי כך אתם מפחדים מאיתנו? להגיד את השם שלנו אסור אצלכם, אתם משתינים במכנסיים כשאתם רואים אותנו גם כשאנחנו קבוצה גרועה שמסיימת מקום 8 ואתם 5 שנים רצוף לוקחים אליפות. אתם יודעים שהמצב הזה לא ימשך לעד ומתישהו כל קבוצה תחזור למקומה הטבעי. אתם משקשקים ממכבי האמיתית" זה בערך היה השיא הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 21 2006, 10:42 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 21 2006, 10:43 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אתה תומך באידיאולוגיה הנאצית נכון? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 21 2006, 10:46 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לא אני תומך באידיאולגיה שלי והיא לפמפם את אמא שלך כמה שיותר -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 21 2006, 10:49 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בנישו אם תסתכלו טוב תראו שגם להפועל אנחנו קוראים הבועל ובית"ר ביט"ר אתם לא כ"כ מיוחדים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 21 2006, 11:07 PM
|
||
אחת ההודעות הכי מפגרות בארץ ורק שתדע,זה לא נכון. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 21 2006, 11:11 PM
|
||
למה מפגרת הוא כתב שם שאנחנו כ"כ "מפחדים" ממכם שאנחנו לא רוצים לכתוב את שמכם כמו שצריך(רסידו,צהבת) אז שתדע שאתם לא היחידים..אם יש משהו מפגר זה השטויות שהוא כתב שם בנושא חפירה שלכם.. ומה שאני שזה לא נכון? שאת הלמבדה אתם שרתם קודם? הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 21 2006, 11:12 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Aug 21 2006, 11:31 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
בקיצור מה אתם רוצים
מכבי ת"א מכבי חיפה שתי מועדונים גדולים בהעשור האחרון ת"א כישלון חיפה כישרון אלופים התקופה הכי טובה שלהם זהו סוף פסוק. ככה זה כדורגל למשל עוד שנתיים שהפועל באר שבע תיהיה אלופה ננהל את אותו הוויכוח -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 21 2006, 11:56 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אממ... טוב. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| arnon |
פורסם ב: Aug 22 2006, 04:15 AM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
האוהד מכבי (כן אני קורא לכם מכבי) שכתב את זה הוא אחד החפרנים.... תתחילו להסתכל על הקבוצה שלכם ותעזבו אותנו בשקט הרי לא אכפת לכם ממכבי חיפה נכון? זה אנחנו שמחפשים יריבים...
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 22 2006, 07:17 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה שהכי מצחיק פה זה שאוהדי מכבי קוראים הארי פוטר
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 22 2006, 11:02 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אתה מודע לזה שה"הבועל" זה משהו שאוהדי ביט"ר המציאו נכון? נתעמק על זה שניה, "הבועל" זה סוג של כינוי גנאי ללעוג לקירבת הפועל לערבים (ידוע שלערבים אין פ' אז יוצא להם ב'), אבל ממה שידוע לי אתם לא שונאי ערבים (או לפחות לא מצהירים ככה), כשדיברו על סואן בחיפה היו כמה ילדונים שריססו כתובות וגו' ארגון ה"קופים" הוציא הודעה שהם נגד זה וגזענות בכלל, לאן אני חופר? זהות ואופי- 2 דברים שלאוהדי מכבי חיפה אין ! סתם שאלה אתה יודע למה רושמים ביט"ר? זה גם לא משהו שאתם התחלתם ,אם כבר אז אנחנו, אבל גם לא ממש, בקיצור תענה על השאלה. אני לא יודע איך אני מרשה לעצמי לרשום את זה אבל בכל מה שקשור לפורום שלכם יש באמת סוג של שטיפת מוח, מכבי **** זה ידוע, אבל מכבי זה של ת"א זה גם ידוע, כנ"ל מה שרשמתי מעל, "הבועל", "ביט"ר", תמצאו זהות כבר, תפגינו אופי. -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 22 2006, 12:50 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
פעם ראשונה אני מסכים איתך -------------------- ![]() |
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |