| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| beatla |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:20 PM
|
|
7 את החטיבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 7,644 משתמש מספר: 576 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- יש אלוהים בשמיים והוא דאג להעניש את מי שצריך.
תודה לך צסק"א !!! |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:31 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
חחחחח איזה חוליגנים..
-------------------- |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:34 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
וואו..אפשר לחשוב מה הם עשו
ומה אתה רוצה מהם?לפי מה שקראתי פה הכל מוצדק.. וטוב שלא ניפחו את זה עוד..מכל דבר קטן עושים כותרת -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:42 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חחח איך תמיד מוצאים את אוהדי בית"ר אשמים.
הפעם אני חושב שהם לא אשמים, חברת התעופה אשמה שהיא לא שמה אותם באזור החיות. -------------------- Respect My Authoritah |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:50 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
מצחיק מאוד אם תקרא מה רשום מילה במילה ..אז חוץ מהקטע של הספה במלון ועוד כמה דברים קטנים שכל ישראלי ממוצע עושה..אוהדי ביתר לא התחילו במריבה אני בטוח שגם אוהדי מכבי..אוהדי חיפה..עושים דברים כאלה במלונות..אבל הכי קל זה לרשום על בית"ר -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 01:57 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כולכם על הזין יא קנאים
בית"ר תילחמו ותחזירו ת'אורררר ונצבע ת'מדינה בצהוב ושחורררר אוהב רק אותך אני לא משקררר עלייך בית"ר אני לא אוותרררר נסחוף את כולם ונמשיך לאהובבב ונצבע ת'מדינה בצהוב ושחוררר אנחנו חוליגנים וחוץ מלבכות אתם יכולים רק למצוץ לנו הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Aug 13 2006, 01:58 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 13 2006, 02:33 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחח מהר להוצא מהקשרו אחד החזקים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 02:42 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
משהו שאוהד חיפה רשם בפורום מוביל בארץ:
"אין כמוכם בית"רים , אם ממשרת ישאל היתה מנוהלת ע"י בית"רים המלחמה היתה נגמרת בשבוע הראשון בניצחון סוחף ליהודים " -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Aug 13 2006, 03:50 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
כל הכבוד לבית"ר.
האוהדים שאני הכי אוהב בארץ הקהל הכי טוב בארץ אין להם תחליף, פשוט ככה יאאלה יאאאאלה יאאלללה יא בית"רררררר יאלהההההההההההה -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| MHFC |
פורסם ב: Aug 13 2006, 04:22 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא אוהב את הקהל הזה אבל הפעם הם יצאו גדולים
כל הכבוד |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 04:56 PM
|
ולכל השמאלנים פה נראה איך אתם הייתם מתנהגים אם אנטישמים כמו הרומנים האלו יניפו מול העיניים שלכם דגלים של לבנון וישירו שירים בעד נסראללה ה****** הזה...מה ציפיתם שהם יימחאו להם כפיים? הם עומדים על שלהם ויעשו הכל למען המדינה, אתם הייתם בורחים נראה לי...אני פשוט סוגד לאוהדים שהיו ברומניה!
הבעיה שאתם לא יודעים הכל ומקשיבים לעיתונות העויינת האדומה וה******* הזאת וגורמים להם לשטוף לכם את העיניים, ורק שתדעו הקטע עם המטוס הקהל של בית"ר התחיל לשיר את התקווה ולנוסעים השמאלנים "הפריע" הרעש אז אם זה נקרא להתפרע אני לא יודע מה נקרא אצלכם לא להתפרע... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 13 2006, 05:24 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
איפה ליאור איפה ליאור????
אוו שמעון לקח גם אותו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| matan |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:08 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
כל הכבוד לאוהדי ביתר מספר 1 הם אבי אתה גם היית בורח |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:10 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חכיתי למשפט הזה ממך. רישמית אני תופס ממך הכי הכי מעפן בארץ. לפני שנה שנאת את בית"ר בגלל הקהל החוליגני והמסריח שלהם ואין קשר אם זה מוצדק או לא כי לתת מכות לסכנין זה גם מוצדק. אתה רק פתחת על הקהל של בית"ר ואמרת שאתה לא שייך ואתה מתבייש. שחזרת "לאהוד" את בית"ר אמרת כי הקהל השתנה,ראינו אבי... לא יאומן איך כסף קונה אנשים. הרבה אצלכם ככה,אלה לא האוהדים האמיתים. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:14 PM
|
||
כן ואני עדיין בדעה שהקהל השתנה... זה שהוא מתייחס בצורה כזאת לאנטישמים ושמאלנים זה כי מגיע להם! ואם אתה תופס ממני הכי מעפן בארץ תעשה טובה ואל תגיב לי... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |