| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| matan |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:16 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
בנישו אם אני חושב שאני יודע למה התכוונת בקטע עם סכנין יצאת אחד המעפנים התכוונת שכאילו הוא שמח שנתנו מכות לסכנין והוא הצדיק את זה או לא? הודעה זו נערכה ע"י matan ב Aug 13 2006, 06:38 PM |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:29 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
בלי שום קשר לדברים האחרים שאמרת תאמין לי שעל כל אוהד אחד לא אמיתי יש שתיים אמיתיים וככה זה בכל קבוצה אין מה לעשות ! שיש הצלחה אז האוהדים מוכנים לוותר לפעמים כדי שהקבוצה תצליח.. אני גם בעד וחושב שלפעמים צריך לוותר על דברים מסויימים כדי שהקבוצה תצליח..אבל לא על הכל והכי חשוב לא לוותר על הקהל -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:35 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מה שהם עשו במלון זה מתקבל ואפילו מבורך אבל מה שהיה במטוס לא לעניין וזה הכי מתאים לאוהדי
בית"ר לעשות לא אוהב ת'התנהגות החוליגנית הזאת ואבי אתה אוהד גאידמק לא בית"ר -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:48 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
סתם שאלה נועם
בלי ציניות בלי כלום גם אתה הפגנת נגד המלחמה? -------------------- עכשיו אני
|
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:51 PM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
וואלה אבי בנישו צודק תרצה או לא
-------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:55 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
למה לשמאלנים זה טוב להרביץ ולערבים זה לא טוב ? -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 13 2006, 06:59 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כי שמאלני לא רוצה להרוג אותך וערבי כן -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 09:35 PM
|
||||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מתי הייתי נגד זה שהקהל שלנו הרביץ לערבים? ומתי הקהל של בית"ר הרביץ לשמאלנים??? אל תכניב לי מילים לפה זה ידוע שאתה מלך בזה...והייתי נגד זה שהקהל שלנו זרק אבנים על האוטובוס שחקנים שלנו...רק אחרי זה הבנתי שאלו היו אוהדים בני 13-14 שמושפעים מסרטים של המאפייה...
אל תיפגע אבל אני יגיד לך ת'אמת לא איכפת לי מה אתם חושבים כי אני יודע איך אני מרגיש הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Aug 13 2006, 09:35 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 13 2006, 10:02 PM
|
||
שבית"ר הולכת לקחת אליפות?גם אני חושב ככה סתם אבי אוהב אותך גם לי נמאס מהשטויות של בנישו כנראה הוא ממש מתוסכל מהקבוצה שלו אז הוא צריך להיכנס לחיים של אוהדי קהל אחרים כמו רוב הקהל של הקבוצה שלו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 13 2006, 10:13 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
זה לא קשור לתיסכול שלו או לא מה שמעצבן אותי זה שכבר דיברנו על הנושא הזה לפני חודשיים-שלוש בערך ועכשיו הוא שוב חוזר לחפור לי באותו עניין כאילו אנשים יחליטו בשבילי איך לאהוד מתי לאהוד ואת מי לאהוד או כמו שהוא בעצמו אומר...מה אתה אבא שלי?!?!!?!?!? על אותו עיקרון... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 14 2006, 12:13 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אבי אוהב את בית"ר ירושליםםםםםםםםםםםםם !!!!!!
ואנחנווווו אוהבים את ארקדי גיידמאק בגלל מה שעשה לבית"ר ירושליםםםם אני הייתי הולך לכל משחק מאז ומתמיד יש אנשים שהתאהבו בזה אולי טיפה מאוחר לא אומר שהכסף קנה אותם.. -------------------- |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 14 2006, 03:58 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אבי מה הקשר זה פשוט מעצבן אותי לראות איך אתה משחק תעצמך כאוהד מסור כשלפני שנה דיברת לגמרי אחרת.
לא אבא שלך ולא מתערב לך בענינים,מותר לי להביע דעה. רובי,עשה טובה סתום ת'פה.. -------------------- ![]() |
| beatla |
פורסם ב: Aug 14 2006, 01:17 PM
|
||
|
7 את החטיבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 7,644 משתמש מספר: 576 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא. אני ישבתי בחדר בטחון ברוב הזמן בחודש האחרון. -------------------- יש אלוהים בשמיים והוא דאג להעניש את מי שצריך.
תודה לך צסק"א !!! |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |