| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Perry |
פורסם ב: Aug 11 2006, 08:28 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
הייתי בפורום האוהדים של הקבוצה עכשיו והם פשוט ******* בשכל בשטויות וצוחקים מכל דבר קטן ..ובעיקר צוחקים על מכבי חיפה והאוהדים שלה...
חלק מהם חושבים ש2-1 בבית זאת תוצאה טובה והם מרוצים בגלל שזה רק "משחק ראשון" וחלק גם אומרים גם שהתוצאה משקרת והיה צריך להיגמר ב3-0 4-0 לטובתם אני לא חושב שהם מבינים שהם ישחקו מחוץ לאנפילד זה יהיה לגמרי אחרת אפילו אם זה יהיה בקייב ויהיה לנו יותר תמיכה ולשחקנים בראש תהיה המחשבה שצריך לתת את ה1-0 ולגמור את העסק וזה הכל. כי לדעתי בניטז יודע שמכבי חיפה תנסה לתקוף מתחילת המשחק בשביל להשיג את התוצאה ואז לשמור .הוא יודע את זה...ולדעתי הוא גם ייתן בהתחלה לחיפה לשחק חופשי ולתקוף ואפילו גם להבקיע...אבל אנחנו כמו תמיד "נשמור " על התוצאה ואז איכשהו נקבל את ה1-1 הכל כך צפוי...זאת תחושה הכי חזקה שיכולה להיות..או כמו שאומר השחקן ה13...כיאות לישראל בקיצור אני עדיין חושב שיש לנו סיכוי מצויין אפילו שזה לא בר"ג ולא בGSP(שהייתי מעדיף אותו אפילו על ר"ג)...אולי בקייב תבוא הישועה ... בנתיים ליברפול נראית ממש לא טוב לדעתי ממה שראיתי ביום רביעי ..אולי פה ושם היו הברקות ושליטה יפה בכדור אבל הם לא בועטים לשער והם בעיקר מרימים את הכדורים לרחבה בסתמיות שקראוץ' או בלאמי ישתלטו על הכדור ..אבל רוני לוי אימן טוב את אולארה וקינן וידע שזה התכנון שלהם וכנראה ככה לא הולך להם... כי הבעייה היחידה שהייתה היא שספגנו את הראשון כי הם בעטו לשער ואיכשהו דוידוביץ' (אוי דוידוביץ' בקיצור תגידו שאני משוגע אבל אני חושב שאפשר להפתיע...אני סומך על חיפה ובעיקר על רוני לוי... יש לי תחושה טובה ליום שלישי הבא ...לוזרים לא לוזרים....אנחנו נגיע רחוק....אני בטוח. -------------------- אזרח
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 11 2006, 08:41 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
גם אני מאמין העיקר לא לקבל כרטיס אדום
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| c_web |
פורסם ב: Aug 11 2006, 08:47 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חיפה מקבלת גול תיהיה בטוח אחי..
השאלה אם היא מסוגלת לכבוש 2... לא נראה לי -------------------- ![]() [IMG] |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 11 2006, 08:53 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
העיקר לא לפחד מהם,לשחק כמו במשחק האחרון רק עם יותר בצים.
וגם לא להכניס את ארבייטמן. -------------------- Respect My Authoritah |
| matan |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:03 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אמרתי מהתחלה חיפה עולה
|
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:11 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
חחח אשכרה.. -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:15 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
דווקא חיפה כן צריכה את ארבייטמן...
השבלוניות של קולאוטי (חלוץ מצויין אבל צפוי) והקיפאון של קטן (כמו תמיד במשחקים גדולים שיעול מאלמו שיעול) לא יעזרו לחיפה, הם צריכים ברק ואחד שיעשה את המהלך הלא צפוי הזה כדי לשבור את ההגנה המבוקרת משהו של ליברפול, ולשלומי יש את זה, וגם מליקסון צריך לקבל את הדקות שלו כדי לשבור את ההגנה של האנגלים, כמה דקות הספיקו לו באנפילד כדי להעמיד את קולאוטי מול ריינה בכדור אדיר אחד על אחד... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| matan |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:22 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
שלומי ארבייטן חייב לשחק אין דבר כזה בלי ארבייטמן חיפה לא תעלה מאור היה צריך לשחק מדקה 60 ולא דקה 85 זאת הטעות אולי היחידה של רוני לוי |
||
| Perry |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:42 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
שלומי לא צריך לשחק כי אני עדיין לא סומך עליו בקטעים האלה
שופט לא שופט הוא עדיין לא מספיק בוגר ...אין מה לעשות...כמה שהוא שפיץ רציני ויכול לתת את הגול המשפיע ... מליקסון שחקן טוב מאוד והוא צריך יותר דקות משחק זה נכון...אני מקווה שרוני ייתן לו... מגרשווילי עדיין אין לו נסיון...וחבל...אני מקווה שהוא ישתפר במשחק הבא ובקשר לאנדרסון...ממה שראיתי נראה לי כי הוא הולך להיות אכזבה ולא ממש שווה את הכסף...אבל את זה נראה במהלך העונה... אני מאמין שביום טוב ההגנה שלנו לא תקבל גול ואפשר לנצח עם איזה עקיצה של בוקולי\קולואטי\קטן\מסודי -------------------- אזרח
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 11 2006, 09:51 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
למה אתה מחקה את ג'ונה? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 11 2006, 10:04 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
שמעו אני לא מדבר על היכולת של ארבייטמן ואני בטוח שמהבחינה הזאתי הוא יכול לעזור לנו,אבל הוא פשוט לא מקצוען,אי אפשר לסמוך עליו.
מאור מליקסון ללא ספק צריך לקבל הרבה דקות במשחק הבא במקרה שחיפה תצטרך מישהו שיביא שינוי הוא האיש שיכול לעשות את זה. בכל מקרה צריכים לתת את המפתחות למסודי במשחק הזה. -------------------- Respect My Authoritah |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Aug 11 2006, 10:08 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אם אנדרסון לא עולה בגומלין כנראה שחיפה תהיה מאוד התקפית, בוקולי ישחק באמצע (לא מאחורי החלוץ אבל מספיק קדמי) כשדירסאו לידו הקשר האחורי הרציני היחידי, אני לא חושב שזה רע כלכך, דירסאו הוא לא שחקן כדורגל רגיל, הוא יותר כמו קיר, וזה גם נותן למליקסון את האפשרות לפתוח על הקו הימני.
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 11 2006, 10:30 PM
|
||
למה שהוא לא יעלה? רוני לוי לא מחליף שיטות שהוא לא חייב. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 11 2006, 10:37 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
לא מבין מה רוצים מאנדרסון
סך הכל עשה עבודה טובה בליברפול דווקא אותי הוא הרשים -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| matan |
פורסם ב: Aug 11 2006, 10:38 PM
|
||
דביר חיפה עולה תרשום ביומן שלך |
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |