| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 4 5 [6] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 10 2006, 03:09 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
די להיות מסכנים...כל ניצחון של קבוצה ישראלית באירופה משפר תכדורגל שלנו,אם אתה לא בעד הקבוצות שלנו אז אתם נגד הכדורגל שלנו. אם חיפה מנצחת את ליברפול ועולה לליגת האלופות שנה הבאה גם מקום שני יהיה בליגת האלופות כנראה וחיפה או האלופה שתהיה יהיו בסיבוב השלישי. או שתהיה עוד קבוצה בוואפה במקום. ואם יהיו לנו קבוצות יותר מוכרות באירופה גם יותר שחקנים ברמה ירצו לבוא,יותר כסף יושקע בכדורגל. תפסיקו להיות כאלה ראש קטן לעודד ולהעדיף שקבוצה גויה תנצח קבוצה ישראלית. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Aug 10 2006, 03:11 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:09 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בליגה אני שונא את כל הקבוצות
שזה מגיע לאירופה כולם בשבילי מייצגות את ישראל (חוץ מסכנין שרציתי שניוקי יפרקו אותם) אבל לא ממש אכפת לי שהפועל ינצח את דומז'לה שזה מגיע לאירופה אני מאחל הצלחה לכולם.. תגידו מה שתגידו אוהד לא אוהד זאת דעתי ואתם רוצים לשמוע סקופ ? דפקתי אתמול יש בגול של בוקולי -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:39 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
זה לא קשור אם אתה אוהד או לא אני לא מבין איך אפשר לרצות שהבועל ינצחו את דומזא'לה ! לא מבין ! דרך אגב...כשראיתי מה אוהדי הבועל רוצים שיקרה במשחק של בית"ר היה בא לי להקיאא ! בקצרה זה היה משהו כזה" שיתרסק המטוס וכל האוהדים והשחקנים ימותו " " ששמעון גרשון יינצל ובדרך לבית החולים ימות " אם אלה לא ערבים ושונאי יהודים אז אין לי מה לגיד וזה בלי להזכיר מה הם אמרו לאוהדי מכבי אחרי התקרית עם פלסטינים בהולנד ! בקיצור אני בחיים לא רואה את עצמי שמח אחרי שקורה משהו טוב להבועל...בחיים -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:44 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
כאילו אני לא ידפוק ריצה בבית אחרי גול שלהם אני פשוט רוצה שקבוצה ישראלית תנצח.. זה שהאוהדים שלהם פסיכופתים זה משהו אחר למשל חיפה לא יודע למה כולם ירצו הם יפסידו, כמו שאמרתי אני דפקתי יש בגול של בוקולי, בשבילי זה כמו נבחרת ישראל הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Aug 10 2006, 04:45 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:08 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חיפה מיצגת את ישראל כמו שמכבי בכדורסל מיצגת את ישראל - ומכבי לא מיצגת את ישראל גם אם כל החמישיה היית ישראלית. חצי מההרכב אצל חיפה זרים (קולאטי זר אחו******) -------------------- ![]() |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:09 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
כל הכבוד דביר , אני חושב בדיוק כמוך!
לא מענין מה הפועל אומרים שמיצגים או לא בשבילי הם ישראל וזה עוזר לישראל בניקוד וכו ואצלי ישראל מעל הכל בכל תחום. ואמש בגול של בוקולי עשיתי גליצים בבית והתרגשתי כמו גול של ישראל נגד קפריסין. אל אל ישראל! -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:10 PM
|
||
מה אתה רוצה קבוצה טוטאל ישראלית<? לא תמצא שום קבוצה בעולם בלי 4-5 זרים לפחות בהרכב היום זה חלק בלתי נפרד מקבוצת ספורט ובשבילי מכבי בכדורסל מייצגת את ישראל -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:17 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
-------------------- |
||
| c_web |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:18 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
דיי כבר יא כופרים
-------------------- ![]() [IMG] |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Aug 10 2006, 05:21 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
בנישו חיפה מייצגת הרבה פחות ממכבי כדורסל
מכבי כדורסל זה הדבר היחיד שיש כמעט כולם תומכים בה -------------------- עכשיו אני
|
(6) « ראשון ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |