| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Aug 10 2006, 01:55 AM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
איזה דילסקטים הפסד מכובד ויפה לחיפה -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 10 2006, 01:55 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
דקל קינן הפתיע אותי לטובה יש לו נוכחות טובה הוא די מתואם עם אולראה והתקשורת שלו עם דבידוביץ' מצוינת מישהו אמר בנאדו? חרזי לדעתי רק משתבח עם השנים משחק כמעט ללא טעויות שלו מי שאיכזב אותי קצת זה אנדרסון הזה חשבתי שיש לו יכולות קצת יותר טובות ממה שהוא הראה גם דיראסו היה חלש בצד ההתקפי אבל אפשר להבין סך הכול אני גאה בקבוצה לא האמנתי שאנחנו מסוגלים לעמוד ככה למרות שליברפול היתה מאוד חלשה לרמה הרגילה שלה הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 10 2006, 01:57 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:00 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אגב כל אלה שהקניטו את רוני לוי ואמרו שהוא מאמן של ברירת מחדל קיבל היום כזאתתתתתתת
שתוזה שיחק אותה היום עשה לבניטז ביצפר ברוב שלבי המשחק -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| matan |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:09 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
בניטז עשה חילוף של משחק אז הוא לא עשה לו ביצפר |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:16 AM
|
||
אני מדבר על כל המשחק לא על הדקות האחרונות ברור שבניטז עשה מהלך מנצח אבל בגדול המשחק הלך בדיוק לפי התוכנית של רוני -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| matan |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:17 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
אך לא זילזל ברוני לוי ניהול משחק יפה אבל את הכסף סופרים במדרגות |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:21 AM
|
||
אואואו כמה זילזלו ברוני לוי ואני מדבר גם על האוהדים של חיפה אני תמיד תפסתי ממנו אולי חוץ מהעונה הראשונה אבל זה היה מוקדם מדי כי בכל זאת עונה ראשונה שלו.. ומה הקשר את הכסף סופרים במדרגות נראה מה הליברפול האלה שווים בר"ג עם 40 אלף צופים שדוחפים את חיפה הוא ידע טוב מאוד למה הוא התחיל ישר ללחוץ לאופ"א לשנות ת'ביתיות הזבל אפס הזה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:33 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אנדרסון ודירסאו לא איכזבו, זאת הייתה המטרה שלהם מלכתחילה - להתמקד בהגנה וזה מה שהם עשו ... וכמובן שאי אפשר לחוות דעת על שחקן שזה המשחק הראשון שלו בקבוצה ... קינן ואולארה באמת היו מעולים, הגול הראשון של ליברפול היה די במקריות ובמזל (מיקום טוב של בלאמי) מסודי עשה בית ספר לשחקני ליברפול אבל גם הוא מרבה להחזיק יותר מדי בכדור ... גם קולאוטי עשה עבודה טובה בהתקפה ועם עוד קצת מזל הוא היה כובש את ה 2-2 אבל ללא ספק האיש של המשחק בחיפה הוא בוקולי, היו לו מהלכים יוצאים מן הכלל ... -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 10 2006, 02:39 AM
|
||
בוקולי החזיק את חיפה בהתקפה ובכלל הרגיע הרבה פעמים את המשחק המפוזר שלנו אנדרסון איבד יותר מדי כדורים כנ"ל לגבי דירסאו(גורם לי להתגעגע לז'וטה)הוא באמת חדש אז אפשר לסלוח -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Aug 10 2006, 03:13 AM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
הגול השני היה בכללי באשמת כל ההגנה... אבל בעיקר של חרזי... (כול משכו שמאלה... וחרזי נאלץ להידבק לקראוץ..) גם מסודי היה חסר לי שם במשחקים כאלה הקשרים בצדדים כל הזמן צריכים להיות ליד הרחבה ולראות מצבים כאלו... חבל גול ממש סתמי אבל בגדול הופעה נהדרת במיוחד למשחק הראשון של השנה (לא מחשיב את המשחק מול נתניה) כל הכבוד.
ובקשר לאנדרסון אני לא הכי מתייחס למשחק של היום משחק ראשון שלו ועוד באנפילד, לא קל ... לא נתן משחק טוב לא ישחרר כדור תמיד מהר והיו לו כמה מסירות לא מדוייקות אבל בעיקרון הוא קשר אחורי קלאסי... התקפה? אין לו בגרוש את זה ראיתי בנתניה (גם לא קובע המשחק אבל בעיקרון רואים...) ובכלל בקופסא היה כזה די מפוזר המשחק במרכז השדא, רוני נותן גם לדירסאו וגם לאנדרסון אפשרות לעלות למלעה (אחד עולה השני נשאר) והיו מקרים ששניהם היו צריכים לעלות עד לרחבה ואז נתניה יצאה למתפרצת, צריך לפתור את הקטע מהר כי נגד ביתר והפועל מתפרצות כאלו הופכות לגול. וכמובן באירופה בעיקרון גם בקשר למשחק של היום, לדעתי בניטז נתן לנו לידיים את המשחק בזה שהוא שם את ג'רארד כקשר קידמי מאחורי בלאמי, הוא ניטרל את כל היכולת שלו לבעוט מרחוק... היו להם איזה 4 מצבים של אפשרות בעיטה מרחוק שלא נוצלו, אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ג'רארד היה פותח כפליימקר והיו מצבים כאלו... וגם הקטע שהוא לא פתח עם קראוץ גם היה טיפשי, כל הרמה ראינו איך היה לחץ על ההגנה מאז שקראוץ נכנס. אני לא חושב שיש סיכוי שנעלה אבל באופא בסך הכל צריך ניצחון אחד קטן בסיבוב ה 1 (שאני חושב שאנחנו מדורגים שם...) ואז בבתים יש סיכויים לא רעים לעלות לסיבוב ה 3 ומשם... הודעה זו נערכה ע"י yuval_f ב Aug 10 2006, 03:14 AM -------------------- |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 03:54 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
קולואטי קולואטי קולואטי
יכל לגמור את המשחק עם הנגיחה ההיא ובדקה 90 לקנות את עולמו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| דם צהוב |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:23 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
חיפה הפתיעו אותי,שיחקו לא רע יחסית למשחק באנפילד עם כל הלחץ ויחסית לזה שהם באו לא מוכנים בשיט למשחק הזה,בגלל המצב בארץ וזה העדפתי שחיפה תיקח וחבל שהם ישארו רק עם המחמאות
-------------------- |
| roiei |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:45 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ת'כלס הנגיחה הייתה מעולה, השוער לא יכל לגעת בכדור בכלל אבל זה רק שרק ליד הקורה ... -------------------- ![]() |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Aug 10 2006, 04:56 AM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
יצא קרן מאותו מהלך -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 10 2006, 06:38 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
המשחק הזה מבאס ומשמח..
מבאס בשביל חיפה והקטע של ישראל אבל אני אוהב את ליברפול...אז משמח טיפה... ללללללאאאאא יייייישןןןןןןן בגללללללהההה אני שבויייייי בקסמייייה השפוטטטטט שלההההה יאלללללללההההההה יאאאאאאאא בית"ררררררר.......בע"ההההה יהיה טובבבבב -------------------- |
(6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 |
![]() ![]() ![]() |