| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| פצצה למועצה |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:42 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 581 משתמש מספר: 3,387 תאריך הצטרפות: 5-October 05 מצב: ![]() |
חבר שלי הראה לי את זה וזה באמת גאוני! ניכנסים לאתר SNOOP.SMSER.CO.IL ונרשמים...להירשם יעלה לכם שקל שהולך לתרומה...ואז אתם מקבלים אתר בית שכל מי שנרשם דרכו נרשם דרככם ואתם מרוויחים על כל אסאמאס ששולחים לו. אם 5 אנשים נרשמים תחתיכם, וכל אחד מה-5 רושם עוד 5 וככה 5 דורות..אתם מרוויחים פאקינג 10,000 שקל בחודש ! קיצר כנסו לאתר ותירשמו זה שווה את החמש דקות שייקח לכם להירשם... אוקצור snoop.smser.co.il שווה לכם את זה...
http://www.smser.co.il/?username=snoop הודעה זו נערכה ע"י פצצה למועצה ב Aug 8 2006, 06:43 PM |
| redbull52 |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:43 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 789 משתמש מספר: 2,288 תאריך הצטרפות: 26-January 05 מצב: ![]() |
כשתראה מזה שקל תגיד
-------------------- ![]() |
| hasido |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:44 PM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
ועשית את זה שאתה תרוויח עלינו חח חמוד
-------------------- ![]() |
| פצצה למועצה |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:44 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 581 משתמש מספר: 3,387 תאריך הצטרפות: 5-October 05 מצב: ![]() |
אם כואב לך על שקל לתרומה חבל....וחוצמזה החרא הזה עובד על עיקרון..חברות מפרסמות את עצמן על ידי שליחת אסאמסים מהאתר...ואתה תראה מזה הרבה שקלים אחי |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:46 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
שהייתי בן 12 הייתי מתלהב כל פעם מדבר כזה...
בגיל 18 קצת יותר קשה לעבוד עליך עם השטויות האלה... -------------------- ![]() המלך החדש. |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Aug 8 2006, 06:47 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אם זה לתרומה לבריאות אני אביא לך 5 שקל בלי לעשות את זה אבל בראסמי אם זה היה לתרומה היו עושים את זה כבר בלי השקל לתרומה והיו נכנסים יותר ככה שלדעתי זה חרטא וזה לא לתרומה וזה פשוט פרמידה פשוטה שתמיד הרוב יפסידו.. השאלה אם תהיה ברוב או לא... קיצר...די -------------------- עכשיו אני
|
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Aug 8 2006, 07:01 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
ואני מבין בחרא הזה
כעיקרון אפשר לעשות מזה כסף .... אבל זה על חשבון אחרים תמיד תהיה שכבה שמפסידה -------------------- עכשיו אני
|
|
![]() ![]() ![]() |