| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:19 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
לבן שושן יש גם 4 שערים אם אני לא טועה באינטרטוטו -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:28 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
-------------------- |
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:30 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
דבשה..תותח אחי אתה אגדה
-------------------- |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:32 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אבל באמת דרור עשה טעות שלא הזמין את טוטוווו טוטוווווווווווווו טווטוווווו
-------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:38 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח חמוד השיר הזה אה? קשטן העדיף את בן שושן על פני חלוצים אחרים כי הוא חלוץ שיוצר לעצמו מצבים ויודע לכדרר מצויין יחסית לחלוץ יש לו הרבה כישרון וטכניקה קשטן לא חיפש חלוץ אפור שרואה רק את השער ולא סופר את החברים שלו ממטר בשביל זה יש לו את קולאוטי שמריח שערים ומחפש רק את השער (לא שזה דבר רע כמובן) זה שהוא לא הזמין את קינן זאת באמת תעלומה ועזבו מה שהוא עשה לאברבאנל בשבת הוא השחיל ליוסי הגרמני הוא לא ידע מאיפה זה בא לו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:56 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
דרך אגב..זה רק עניין של זמן עד שיזמינו את ברק יצחקי
-------------------- ![]() |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 7 2006, 02:58 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
יצחקי גם חמודי.. אני אוהב את הסגנון משחק שלו גם.. -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Aug 7 2006, 03:06 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
כל מה שאמרת פה תואם לטוטו תמוז... יודע לכדרר יוצר לעצמו מצבים .. (מי שזוכר הגול הנדיר שלו נגד נצרת עילית שנה שעברה..) מחפש תחברים ולא מסכים עם זה שקולו מחפש רק את השער (וגם יש לזה הוכחות) אבל זה ממש לא משנה ... כמו שאמרת זה לא רע ... זה טוב שיש בכל קבוצה חלוץ אחד שמחפש הרבה את השער וחלוץ אחר שיודע לכדרר והכל .. (קטן ... שמשחק מאחורי קולו) -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 7 2006, 03:11 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תמוז מסתמך על הפיזיות שלו ועל כוח הפריצה שלו לעבור שחקנים עמית לא צריך את זה יש לו דריבל מצויין שמשגע מגינים זה ההבדל ביניהם ולא התכוונתי שקולאוטי אגואיסט התכוונתי שהוא גולר אחד שאוהב לחפש את השער יש הבדל אסולין למשל הוא גם גולר וגם אגואיסט תמוז הוא גולר שלא אגואיסט כמו קולאוטי אולי בגלל זה אין לתמוז מקום בנבחרת (בגלל שקולאוטי כבר הוזמן-צעד מבורך) וצריך לזכור שהוא רק בן 18 והוא בקושי שיחק בנבחרת הנוער אם בכלל עד שהוא השיג תעודת זהות ישראלית אפילו בנבחרת הנערים הוא לא שיחק צריך זמן להשתפשף גם בנבחרת הנוער כמו שבן-שושן ואבירם השתפשפו גם על זה קשטן חשב לדעתי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Aug 7 2006, 03:12 PM
|
||
|
-------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Aug 7 2006, 03:26 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
למרות שבן שושן השתפשף טיפה בנוער עדיין לתמוז יש יותר ניסיון ממנו ורגע יש משחק ידידות של הנבחרת תיכף לא? נגד? עוד יהיו שינויים עד תחילת ספטמבר אני מאמין... לפחות אחד מהם (ברוכיאן בן שושן) לא יהיה בנבחרת. אני מאמין שבלילי יחזור (לא שאני רוצה אותו) -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Aug 7 2006, 06:22 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אבי אין לי מושג למה פתחת את האשכול הזה .. כאילו מה להתלהב?
זה לא חדש שבבית"ר כיום יש שחקנים טובים, אף אחד לא מכחיש את זה ומעניין לי ת'תחת כמה שחקנים משחקים בנבחרת, מצידי שבנבחרת יהיו כל שחקני כפ"ס - העיקר שהנבחרת תצליח -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 7 2006, 06:26 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
גם אני לא מבין למה פתחת את האשכול הזה ? 5 שנים ברצף הנבחרת היית מכבי חיפה השניה,מישהו אמר על זה משהו ?
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 7 2006, 06:40 PM
|
בגדול פתחתי את האשכול בגלל הסגל שקשטן פירסם יענו הקדמה מה נפלתם עליי יא צהובים
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Aug 7 2006, 07:09 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ד"א אחרי שהשחקנים הזקנים הודחו מהסגל, מי יהיה המגן שמאלי? גפני אמור למלא את המקום הזה?
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |