| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) « ראשון ... 3 4 [5] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 4 2006, 09:39 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כן ארקדי קנה גם אותי יש בעיות עם זה? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 4 2006, 02:08 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
ת'אמת חשבתי על זה.. אבל אתה יודע כמה ערבים יש ביציע ג' ואני מוכן לשים כסף שיש יותר ערבים מיהודים וגם חברים שלי אוהדי חיפה עם מנוי לג' אומרים את זה וואלה מצטער אם זה פגע במישהו ספציפית אבל אני שונא את מכבי חיפה...וזה ישאר לעולם !!! -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 03:12 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 4 2006, 03:17 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה קרה? אפשר לחשוב שלפני ארקדי כל התקופה הייתי רואה משחקים בסלון עד התקופה של פניג'ל בבית"ר הייתי בא לרוב המשחקים בעונה מאז שפניג'ל נכנס נכנסתי לרגיעה לא קרה כלום ארקדי חזר והחזיר לי את התאבון יכול להיות שבאמצע העונה עם ארקדי והכל אני ימכור את המנוי הכל תלוי בהרגשה אני לא יביא את עצמי בכוח למשחקים ולא ישאיר את עצמי בכוח בבית רק בגלל המחיר כמו שייקרה מחר כרגע האש בוערת בתוכי וכולי חרמן על הליגה שתתחיל כבר בלי קשר לארקדי או לא ואתה אין לך זכות דיבור איפה המנוי שלך בכלל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| matan |
פורסם ב: Aug 4 2006, 03:30 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 04:01 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
תגיד לי אתה חושב אני פראייר ישלם 600 על משהו שאני יכול לקבל חינם עם קצת סבלנות..פחחח וגם אם במקרה הכי גרוע וממש אבל ממש גרוע לא יהיה מנוי תראה אותי באחד המשחקים כי כרטיס תמיד אפשר לקנות אז בוא נדבר עוד חודש סבבה? ועזוב אבי לפני שהגיע גאיידמאק אתה דיברת כמו אחד שלא רוצה לשמוע על ביתר יותר -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Aug 4 2006, 04:31 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
מה זה משנה התפאורה,בית"ר אף פעם לא הצטיינו בהכנת תפאורה...בית"ר אוכלת את בחיפה בכל מה שקשור לעידוד,לדחיפת הקבוצה,לכמות זה בטוח,ולנאמנות...אין קהל חרא כמו הקהל של חיפה ולא יעזור כלום לא תשכנע אותי ולא עוד הרבה...
לגביי תפאורה אנחנו אוכלים אותכם תיהיה בטוח(אותכם-חיפה עלק) הודעה זו נערכה ע"י דם צהוב ב Aug 4 2006, 04:32 PM -------------------- |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 4 2006, 05:26 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מה אתם יודעים על נאנמנות בחיים לא ירדתם ליגה או הסתבכתם בתחתית האוהדים שלכם מייצגים את המונח אוהדי הצלחות ואם הם כ"כ טובים בדחיפת הקבוצה איך זה שהמאזן שלהם בטדי כ"כ עלוב? הם מפסידים לתמוך בקבוצה ברגע שהם בפיגור במקום לעודד הם מקללים ומלחיצים ת'מערכת וגורמים עוד יותר להחמרת המצב כל מאמן שהולך לשם יודע שברגע שיבוא ההפסד הראשון הוא יכול לשכוח מתמיכת הקהל.. ואוהדי רסידו הייתי יותר מציע לכם להתעסק יותר במצב הקבוצה שלכם מאשר בהסתכלות על הקהלים האחרים גם ככה הקהל שלכם מעורר רחמים אף אחד לא תופס ממכם אז לפחות שהקבוצה תראה כמו קבוצה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 05:45 PM
|
||
אה בחוץ אנחנו מעודדיים יותר טוב? שכחתי לא רוצה להזכיר לך איזה מבצר היה טדי....זה שלא הולך שם בשנה שנתיים האחרונות לא אומר כלום -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 4 2006, 05:45 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סתם בשביל הכיף בנישו דם וצהוב והשאר תראו לי משהו יפה שעשיתם ולא במשחק דרבי סתם משהו
שאפשר להגיד וואו הם השקיעו וזה לא היה במשחק נגד הפועל... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 06:09 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
אבי יש צדק בדברי דביר..בעונות שלפני לא ראיתה ממך הודעות שמראה אהבה גדולה לביתר או שאתה מתכוון לבוא..בהחלט מראה שגאדימק קנה אותך..אבל זו זכותך לשבת בבית ולראות.
אבל העונה אין שום סיבות שלא תישב איתנו -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 4 2006, 06:11 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אתה דפוק תגיד לי ? העונה כמעט בכל משחק ביתי בבלומפילד היית תפאורה. אם היה לי כח היתי מביא תמונות,כנס לגלריה של השחקן. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 4 2006, 06:24 PM
|
||
נכנסתי, אין שם דבר להתפאר בו. http://www.12p.co.il/photo/index.php?folde...ball/2005-2006/ קיצר באמת ויכוח חסר משמעות הקהל של חיפה מפונק כי אין תחרות בליגה אין עניין כשתיהיה רמה ותחרותיות כמו שצריך להיות בספורט גם הקהל יחזור במספרים הרגילים ואפשר לראות את הדוגמא הכי טובה במשחקים של מכבי ת"א בכדורסל למה רק באירופה הם ממלאים את ההיכל ולא בליגה? כמו שאמרתי הקהל שאני הכי מחזיק ממנו זה הקהל של הפועל וזה לא חנפנות ולא כלום זה פשוט עובדה אבל הכמות שלהם לא מספיקה בשביל קבוצת צמרת וגם ההתנהגות שלהם לפעמים לא מתאימה אפילו ליהודים המבין יבין קיצר אפשר לנעול באמת שאין טעם להמשיך -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 5 2006, 11:05 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אתם מתווכחים כמו ילדים בני 4..
-------------------- |
| b.z18 |
פורסם ב: Aug 5 2006, 01:31 PM
|
||
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
|
||
(5) « ראשון ... 3 4 [5] |
![]() ![]() ![]() |