| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:20 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כן היא מכאיבה ואני בוכה פה אל תשאל עכשיו תסתום -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:24 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תבקש יפה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:24 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תסתום בבקשה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:25 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:53 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
התירוץ הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי,באמא שלי. מזה פשוטי העם ? בגלל שיש לכם הרבה אוהדים שעובדים בשוק ? תיהיה בטוח שלתושבי הצפון (אוהדי חיפה למשל) המצב כרגע הרבה יותר קשה מעובדי השוק (שהם אפילו לא אחוז אחד מאוהדי בית"ר). איך אנחנו הצלחנו לעשות חרם נגדכם בטדי בעונה שעברה שפניגל לקח 120 למבוגר ו60 לנוער לא כולל עמלות ? הכח של הקהל זה לא הכח שהם יבואו באש ובמים כי זה לא משחק על האליפות זה כולה משחק מי***** מהגביע השוקו,משחק אימון יותר מענין ממנו. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:54 PM
|
||
מאז המלחמה לחיפה לא היה משחק אחד מה אתה מ**** בשכל? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 3 2006, 09:23 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מה הקשר משחק ? סתם על העיקרון אני מדבר. אתה אומר האוהדים שהולכים באש ובמים זה אלה מהשוק שאין להם כסף...בגלל שהם עובדים בשוק אין לה כסף ? בשוק מרוויחים בן ****. וחוצמזה האוהדים מהשוק זה אפילו לא אחוז מאוהדי ביתר. -------------------- ![]() |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Aug 3 2006, 09:30 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
תמיד היתי גם שגאדימק לא היה תאמין לי..כך דוגמא קטנה.. היה לנו גדנ"ע בבית ספר כמובן שכול הכיתה יצאה ומי לא? אני נכון..למה? ביתר שיחקה נגד הפועל פ"ת בהצגה כפולה ואני שם..המצב היה רע בעונת ירידה המישחק באשדוד להגיד לך שברחתי משבת חתן של חבר הכי טב שלי? על איזה רע את מדבר? תמיד אני ילך אחרי ביתר לא משנה מה יהיה גאדימק לא מסננור אותי בכלל -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 09:30 PM
|
||
נכון זה שתמיד מצלמים את עוזי גופיה חזי חזייה ושלומי מגירה זה לא אומר שכולם ככה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Aug 3 2006, 09:34 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
שמע שמע..הלוואי כן? הלוואי שחלק פיצפון מאיך שהמישטרה מתייחסת אליכם היה אלינו הלוואי.. על כול דגל מיסכן או חכה קטנה צריך לריב שעות וזה בקושי ניכנס..אני לא ישכח ילד קטן בן 14 הכין דגל ענננק ומשוקע אולי באיזה 2000 שקל התחנן ובכה בישביל איזה שוטר מי***** שיכניס לו ובכלל בכלל שלא נדבר על אבוקות כן? האוהלים מחכים לנו כבר במחזור השני.. -------------------- ![]() |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Aug 3 2006, 09:36 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
נכון גם בעונה הקשה בתחתית, שניצלנו מירידה במחזורים האחרונים, הגרעין החזק של אוהדי בית"ר עמק מאחורי הקבוצה. אני בתור נציג אוהדי הכורסא עמדתי מאחורי הקבוצה באש (הכנתי לי חביתה על הגז בזמן המשחק) ובמים (שתיתי מים ופיצחתי גרעינים)... והכסף של גאיידמק לא יביא אותי למגרשים העונה, מה שמראה שאני לא מסתנוור מהכסף של גאיידמק כמו אבי המפקיר... שרק ראה מיליונים והחליט לעזוב את הגרעין הגדול של אוהדי הכורסא של בית"ר ירושלים, אבי כהן - לא נשכח ולא נסלח
אופיר, מנהל מחלקת אוהדי הכורסא של בית"ר. |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 12:02 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
קיצור רובי
עכשיו שאתה לא חייל אני רוצה לראות את המנוי שלך ובטדי במחזור 8 -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Aug 4 2006, 12:05 AM
|
||
|
-------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 4 2006, 12:18 AM
|
||
תן למצוא עבודה קודם חחחחחחח מי ראה חדשות הספורט רק אני חושב שאיציק זוהר נראה קצת נשי עם החולצה הזאת -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| MHFC |
פורסם ב: Aug 4 2006, 12:41 AM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא דיברתי עליך דיברתי על אבי |
||
(5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 |
![]() ![]() ![]() |