| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 07:39 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
זה לא תירוץ זה ידוע! אני זוכר שבאנו 2,500 לטדי בדרך לאליפות שדיבודביץ' עצר ת'פנדל דקה 90 ושרנו "חיפה חיפה מכבי שלי.."(שיר אליפות)שאם 15 אלף אוהדים בקריית אליעזר היו שרים את זה זה היה נשמע בדיוק אותו דבר ואולי פחות,אם היה לי ת'קליף הייתי מראה לך אבל משום מה אני לא מוצא אותו.. ולא אתם לא מרגשים במשחקי חוץ אולי רק במשחקים בבלומפילד נגד הפועל. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Aug 3 2006, 07:46 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אתה לא מתבייש? במיוחד עכשיו במצב שאנחנו נמצאים, אני בטוח שיש הרבה מאוד חיילים מ-ג' ששומרים על התחת שלך ומשתתפים בלחימה וזה מה שאתה אומר תתבגרו -------------------- ![]() |
||
| matan |
פורסם ב: Aug 3 2006, 07:53 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
ללא ספק הקהל הכי מרגש זה ביתר
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:00 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
מקווה ששכחת איזה קבוצה 3 שנים הייתה בתחתית והייתה מביא לכל משחק מה שאתם הייתם מביאים שהייתם במקום ראשון -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:04 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
בונא אתם לא מבינים .
מבחינת כמות אף אחד לא מתווכח פה שלביתר יש את הכמות הכי גדולה. מבחינת איכות מה שרובי מדבר אתם מתחת למכבי,הפועל וחיפה - בטוח ב100 אחוז. -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:05 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
יום שבת תעשו את ההשוואה
לביתר 120 שקל כרטיס לחיפה 60 שקל ובכל זאת נביא יותר אוהדים ובקשרק לתפאורות..הקשיים שיש בטדי אין באף מקום בארץ ! אתה מביא דגל עם חקה עד שאתה מכניס אותו יוצאת לך הנשמה ! המשטרה מערימה קשיים בלתי רגילים ולאנשים נמאס להביא דגלים ולהיתקע איתם ! ולפני כמה חודשים הוקם הלא פאימייליה אולי הוא לא עשה הרבה אבל אומרים שהנשנה נראה הרבה דברים חדשים בטדי ! בקיצור..אוהדי חיפה..עד שתתקרבו לתמיכה של הקהל של ביתר..כבר יבנו לכם איצטדיון חדש! אני לא מבין מה זה הכותרת העלובה הזאת? למה לא עשית - הכמות של חיפהVSהכמות של בית"ר.? -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:07 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
התכוונתי כשיש לחץ בקבוצה ודברים לא הולכים כמו שקיוותם אז אתם לא בדיוק עוזרים למצב של הקבוצה ותומכים בה אתם תזיקו עוד יותר ותגרמו לעוד יותר פאניקה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
באמא שלי לא היתי מתלהב אם היתי אוהד וביתר ובשבת "נביא" יותר מחיפה. זאת בושה. -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
תסכים איתי שהפער מחיפה הוא קטן ? ממש ממש קטן ! הפער ממכם ומהבועל הוא גדול ..זה יסגר מתישהו אבל הוא גדול מחיפה..הפער הוא ממש ממש פיצפון ! מה הם עשו עד עכשיו? ראיתי את התצוגות שלהם והכל בינוני מינוס ! איך אפשר להשוות אותם לתצוגות של הבועל ושלכם (בדר"כ זה רק בדרבי ) הודעה זו נערכה ע"י @~RoN-DaBsHa~@ ב Aug 3 2006, 08:10 PM -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:11 PM
|
||
וואי אתם באמת כורדים אגב פתחתי ת'אשכול כי מליקסון זילזל בתצוגות עידוד שלנו ורציתי להוכיח לו שאנחנו הרבה יותר מתקדמים ממכם בנושא הזה לא שזה חוכמה כ"כ גדולה בוא נגיד שנגד התלאביביות זה יותר אתגרי הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 3 2006, 08:11 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:12 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אל תסתכל על זה מהכיוון של החרם בגלל המחיר תסתכל על זה מצד אחר הקהל של בית"ר שנחשב לאנשים פשוטי עם שכסף לאכול בקושי יש להם שהרגעין הקשה שלו הוא מהשוק אלו אנשים שאין להם מה לאכול בבית ובכל זאת הקבוצה קודמת לכל גם לכסף שאין להם וכן הם ישלמו את המחיר, אלו אנשים שלא מכירים את המושג והמילה חרם כמו כל הילדונים בני 15 שכל היום בפורומים של בית"ר רושמים הערות גזעניות, אם תגיד להם לעשות חרם הם יישאלו אותך מה זה חרם? אלו אנשים שיילכו עם הקבוצה באש ובמים ולא מעניין אותם המחיר למרות שהוא מופקע יימח שמם של הבועל ה******* שיילך להם לתרופות ולבדיקות לניתוח שטועמה יעבור ברגל אצל דוקטור מרטנס בבלגיה אחרי שהוא ישבור את הרגל בשבת טפו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:16 PM
|
||
בולשיט. ברור שהתצוגות שלהם בדרבי יותר גדולות המשחקים האלה יותר חשובים להם מלזכות בצ'מפיונס והביצועים שאנחנו עשינו בכלל לא נופלים משלהם אם אתה רוצה אני יעלה לך קליפ ותראה בעצמך ואני עדיין מחכה לראות את התפאורה שלכם -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:18 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
רובי יש לך תגובות מציקות של פוט מעפן ומתגרה עדיף שתסתום
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:18 PM
|
||
אתה בטח אלה שהולכים באש ובמים למה שאנשים ישלמו 120 שקל בשביל גביע הטוטו שגם ככה זה לא ממש אטרקציה גדולה זה כאילו שיעשו משחק אימון בין שני הקבוצות ויבקשו 60 שקל דמי כניסה ממכם כדי לראות אותו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 3 2006, 08:19 PM
|
||
האמת מכאיבה אה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |