| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Aug 1 2006, 11:40 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
שמעו זה פעם ראשונה שלי, וגם לא הייתי פה הרבה זמן אז אל תכעסו אם פספסתי משהו חזק.
מיכאל מגלה את סודם הכמוס של בעלי פרופיל 45, כשענה לשאלת אופיר18 כיצד שי טובי הוריד פרופיל. "הוא אמר: "אני בפורום ווינרפי - בום ישר 45 על המקום." הידיעה הודלפה לנציגי הכלא הצבאי. עידו בעוד זעקה מרגשת: "אני גם רוצה 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" כעת רק נותר לשאול? האם המדובר הוא על פרופיל 45? או שמא 45 ש"ח? מיכאל ואביב חתמו ברית, הדבר ניכר כאשר אביב צחק לבדיחתו של מיכאל. חברי הפורום נותרו בהלם. אביב הגיב לבדיחתו של מיכאל כך: "חחחח זה היה חמוד דווקא" כשמיכאל החזיר בחיוך. כעת רק נותר לשאול, כמה מיכאל שילם לו על תגובה כגון זו? WINNER מרגיע את אופיר18, חברו הטוב של אבי, הדואג לשלומו: "אבי לא פה נראה לי שהוא בכלא מנסה להוציא 21 נפשי" אבי הכחיש כל ידיעה כזאת כשטען כי סיבת היעדרותו היא כי "קרסה הרשת בבית וכמעט שרפתי את העובדים של בזק בינלאומי" Francesc Fabregas נותן טיפ מיוחד לתום האלפי החפץ בלהוריד במשקל: "אל תאכל". עולם הדיאטה העולמי חטף זעזוע כבד לאור משמע טיפ זה והדיאטניות לא יודעות את נפשם בימים אלה כיצד זה לא עלה במחשבתם. אודטה כבר מנסה להשיג את מספר הטלפון של פברגס על מנת לזמנו לתוכניתה. מחקר של Saar_Dadida קובע כי: "90% מהנערים בארץ שמסתובבים בלילה זה עבריינים/ערסים/פוזאיסטים", וכל התמהים לגבי 10% הנותרים, אל דאגה, שכן דביר דאג לספק לנו תשובה חד משמעית לכך כשטען כי "כל מי שבבית משעה 10 בלילה הוא פשוט ילד כאפות חסר חברים". הוקטן מאגר המילים המצונזרות בפורום, חברי הפורום לא היססו לנצל את העניין עד תום: תום אלפי: "זין תחת כוס מנוש נאצי ****** ******" מתן: זיןןןןןןןןןןןןןןן זיןןןןןןןןןןןןןן ציצי כוס כוס אחו****** מנושששש מנוששש ציצי כוס אחו****** דם צהוב בעוד פריקת עצבים לאור הידיעה המרעישה: "סרברבאק אז לא יהיה לי הרבה צינזורים כמו תמיד איזה זין כוס רבאק של ה******* האלה תאמינו לי ***** כולן ססססססססרבאק ערס " יוסי בנישו מצדיק את תואר "הרשע של הפורום" והחליט להשבית שמחות כשטען כי "זין לא מצנוזר כבר יותר מחודש מאז "המגזין" Vin Diesel 106 במחאה חריפה נגד הודעותיו הארוכות של ג'ונה: "יש פה כאלה שלא סיימו בצפר.. זה הרבה לקרוא!" ג'ונה שוכח לסגור את הפלאפון ברגעי האמת: "טלפון מאמא באמצע אוננות". אל תהיה קשוחים, אני אשתפר הודעה זו נערכה ע"י אופיר18 ב Aug 1 2006, 11:50 PM |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 1 2006, 11:53 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
וואלה שיחקת אותה דווקא משעשע חבל שלא היית בזמן האחרון היו כמה קטעים טובים שפיספסת
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Aviv44 |
פורסם ב: Aug 1 2006, 11:54 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
חחח נחמדד..
וממש אילתרת אהה.. כולה לפני 10 דקות הגבתי לבדיחה של מיכאל -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Aug 2 2006, 12:08 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחח ענק על הדיאטה
-------------------- ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Aug 2 2006, 12:41 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חחחחח!!
-------------------- ![]() [IMG] |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Aug 2 2006, 02:09 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
חחחחחחחחח אהבתי
-------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| Mosh |
פורסם ב: Aug 2 2006, 02:44 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
יפה
שמח לראות שיש יורש אגב, כנראה שהמגזין יחזור לקראת פתיחת הליגות. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 2 2006, 06:29 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחח היה יפה דווקא
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Aug 2 2006, 06:43 AM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
תחזור מוש מקסימום נסרוק את השטח שנינו ואתה תפרסם! |
||
| Mosh |
פורסם ב: Aug 2 2006, 10:27 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
זה לא הקטע של לפרסם, ממש לא. אבל אני צריך עזרה בזה. דיברתי עם רועי, כנראה שהו יארגן לי עזרה, וכשייפתחו הליגות יעלה גיליון מיוחד של המגזין.
-------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| matan |
פורסם ב: Aug 2 2006, 10:39 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
זה הכי חזק מילה |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 2 2006, 10:46 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
פינת הצחוקים חשובהההההה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Mosh |
פורסם ב: Aug 2 2006, 02:59 PM
|
||
אתה מדבר על "בעיטה בראש"? -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 2 2006, 03:10 PM
|
||
והחידונים -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 2 2006, 05:19 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |