| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jul 25 2006, 03:38 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/454/222.html
רק 300 ירושלמים(ביניהם אני..) רכשו מנוי השאר מעכו אילת!!!! חיפה מודיעין ללא ספק הקבוצה של המדינה -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 31 2006, 05:23 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
לא יהיו הרבה מנויים..אבל יהיו הרבה צופים בכל משחק !
-------------------- |
| beatla |
פורסם ב: Aug 6 2006, 08:33 AM
|
|
7 את החטיבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 7,644 משתמש מספר: 576 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הקבוצה של המדינה??
חחחחחחח למכבי ת"א הספיק להביא את נימני כדי למכור 10,000 מנוים. חיפה מוכרת כל עונה 4000-5000 כנ"ל הפועל ת"א. אתם עם תקציב של 100 מיליון לא מסוגלים למכור מספרים כאלה. אני חושב אגב שזה לא אשמת ההנהלה אלא ממה שהבנתי המון אנשים בירושלים התרגלו בתקופת דדש להכנס בקומבינות ופשוט התרגלו לא לקנות מנוי. -------------------- יש אלוהים בשמיים והוא דאג להעניש את מי שצריך.
תודה לך צסק"א !!! |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 6 2006, 08:47 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה ננעלת על עניין המנויים אפשר לחשוב שזה מה שעושה את הקהל...
למה אתה לא מסתכל על מספר הכרטיסים שאנחנו מוכרים? או קונים בחוץ? הכי גבוה בארץ! לאנשים כנראה אין מספיק כסף להשקיע על מנוי באותו הרגע העובדות מדברות בשטח אנחנו מביאים את הכי הרבה קהל עם מנויים או בלי בעונה שלמכבי היו 10,000 מנויים (עונה שעברה) עדיין הבאנו בממוצע יותר אוהדים ממנה למשחקים וזה עם חצי מכמות המנויים שלהם אפילו פחות זה אומר הכל לא? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 6 2006, 12:10 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
שנה שעברה ביתר הייתה מספר אחת במכירת כרטיסים אז מה אתה קופץ איפה ליאור? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| השולח |
פורסם ב: Aug 6 2006, 12:11 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
קח דוגמא אני מעדיף כל שבוע להוציא כסף כל כרטיס 35 במקום בפעם אחת לקנות מנוי גם יש משחקים לא יוצא ללכת וזה..
-------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |