| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 21 2006, 08:49 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
2500 אוהדים בערך באימון ..(אני לא הייתי ..כל אחד רושם משהו אחר )
בקיצור זאת התילבושת החדשה ![]() לדעתי אחת היפות שהיו פה זאת התליבושת של האימונים ![]() וזה הסמל החדש דרך אגב עלה גם אתר שהוא אחד היפים והמושקעים אבל הוא עוד לא פעיל ללא ספק התקדמות אדירה של המועדון מאז שגאדימק בא אם נוסיף לזה את הדשא החדש והמשרדים החדשים ועוד הרבה דברים חדשים -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 21 2006, 08:52 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
נדירררררררררר
ADIDAS סוף סוף נגמרה אופנת חוף הים עזה הזאת גם הסמל לפנים עם האריות וואלה מי שחשב על זה גאון ובטח גם ישב במזרחי כמה פעמים גרשון עם הסמל פיייייי פשע שלא הגעתי לא משנה כמה הגיעו התקשורת תמיד תרשום פחות ולקבוצות האחרות יותר אבל אנחנו רגילים לזה יאללה יאללה יאללה יא יבית"ררררר יאללההההה יא בית"רררררררררר -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 21 2006, 08:57 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
בקשר לתילבושות
זאת פעם ראשונה בארץ שקוצה מיוצגת על ידי אדידס העולמית זאת אומרת יותר כסף..יותר חסויות...יותר ביגוד ...יותר חנויות מכירה..יותר הכרה בעולם..יותר הכלללל ! -------------------- ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:27 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
לא אהבתי את החולצה..
אבל האתר(ראיתי אותו היום ואז הורידו אותו שוב לעשות שיפוצים) והסמל יפים מאוד.. -------------------- ![]() |
| Matis |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:28 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
אוהדי ביתר ממש עלובים שהרימו את גרשון על הכתפיים
אם אני לא טועה זה השחקן הכי שנוא עליכם -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:38 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
איפפפפ איזה חולצה מגעילה!
חבר שלי אמר לי שהיה מרגש,שהיה הכי הרבה אוהדים שהיה אי פעם באימון פתיחה. -------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:42 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
לא אהבתי את החולצה
ה014 פתאום בכחול כזה בולט הורס הכל.. צריך לחכות לראות איך זה עם מכנס וכו'.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:43 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
גוזגל לזנדברג:
"אני לא ראיתי קהל כזה בחיפה" זנדברג: "גם אני לא ראיתי" ולכל הקנאים פה גרשון על הכתפיים או לא אתם אוכלים את הלב ומתפוצצים מקנאה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Jun 21 2006, 09:43 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 21 2006, 09:48 PM
|
||
|
אתה טועה גרשון רחוק מלהיות השחקן הכי שנוא עלינו -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Jun 21 2006, 10:35 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
שמעון גרשון בחיים לא ליכלך עלינו, בגלל זה הוא יכול להתקבל למשפחה שלנו. כמו שקיבלנו את זוהר נימני ועטר. כמובן שלא שוכחים את העבר שלו ובגלל זה הוא נמצא בזכוכית מגדלת. אתה יכול לשאול את נימני איך זה להיות חלק מהמשפחה שלנו. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 21 2006, 11:07 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
http://www.riverplate.com/es/foto/displayimage.php?pos=-1945
בכל שבת אני עם בית"ר פה משתגע. לכל משחק אני הולך ונותן תנשמה. מה יהיה הסוף בית"ר אני לא יודע. רוצים לראות אתכם נותנים פה מלחמה הדם שלי מזמן צהוב אני יודע. עוד יבוא היום נכבוש את העולם. לכל מגרש שבו תהיי אני נוסע. כי בית"ר יותר טובים פה מכולם ברחובות אני הולך ומשתגע. מחכה ליום שבת כמו נרקומן. אני אוהב אותך את זה אני כבר יודע. וכל הליגה מצידי על הקטן עכשיו כולם כולם לקפוץ עד השמיים. לצעוק בקול גדול יאללה בית"ר. אני אוהב אותך בית"ר ירושלים. נשיר לכם כל היום וגם מחר לשנןןןןןןןןןןןןןןןןן השיר הכי חזק ביקום הולך לקוווםםםםםםםםםם אני אוהב אותךךךךךךךךךך ביתררררררררררררררררר איזה אימון מה הלך שם ראבקקקקקקקקק את הקללות על מאור נשאיר בצד טירוףףףףףף טירוףףףףףףףף אולי תראו אותי בחדשות הספורט אני עם חולצה של רונלדינו מניף דגל ענקק ![]() איפה תראו דבר כ-ז-ה??????? הודעה זו נערכה ע"י מאור_מליקסון15 ב Jun 21 2006, 11:09 PM -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 21 2006, 11:09 PM
|
מה הקטע עם הלינק של ריבר אושרי?
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 21 2006, 11:13 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
תלבושת מגעילה לפי דעתי.
וסמל חמוד,אבל סמל אסור לשנות. -------------------- ![]() |
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Jun 21 2006, 11:55 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
אושרי תביא סרטונים אחי
-------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 21 2006, 11:57 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בגן חיות -------------------- Respect My Authoritah |
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |