| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 08:02 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
במזרחי יושבים בסוף לפי מה שהבנתי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 17 2006, 08:05 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אחי לפי מה שאני הבנתי מחכים עד שבוע הבא ואז האירגון יוציא הודעה רישמית תחכו עם זה כולה שבוע... אני לא מאמין שלא ישאר לכם הודעה זו נערכה ע"י @~RoN-DaBsHa~@ ב Jun 17 2006, 08:06 PM -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:04 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:08 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא יודע אף פעם לא הזמנתי דרך כרטיס אשראי לך תדע יעשו לך עקיצה סטייל שידור חוקר אני הולך על בטוח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:18 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
לי ולאושרי יש כבר מקום קבוע.. במקום הזה ניצחנו את נצרת עלית 4-0... רק שהעונה אני מקווה שאושרי ייצא מוקדם ואני לא ייצטרך לריב עם חצי טדי שזה מקום שמור לאושרי בכבודו ובעצמו.. ולאחיין שלו אחד האנשים הכי מעלפים ביקום !!! השנה צריך להשתלט עלשורה שלמה לי לחברים שלי לאושרי לחברים שלו לאבי עם חברי..אא..אין לו חברים..ולדבירררר הבית שאניייייייייי ולחבריו היקרים !!! תארגנו מרן או מאביב את האייסיקיו שלי..ואני יביא לך ת'פלא..ונדבר אל דאגה..יהיה עונה מדהימה !! -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:20 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
מזה צפוני ? אני נשאר במזרחי בכל מצבבב יש לי מנוי לכל האיצטדיון..(שחקן נוער) משהההה משההה בן דודדדדדד ..משה משה בן דודדדדדדדד -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:21 PM
|
||
נארגן נארגן ותאכלס חברים שלי יבואו רק למשחקים מול הגדולות למשחקים מול הקטנות אני ייצטרך לבוא לבד לצערי טוב שיהיה לי אותכם שמה למרות שאני לא רוצה לדבר על אושרי שהפקיר אותי פעמיים שנה שעברה אם חברים שלי לא היו באים איתי לאותם משחקים הייתה מתרחשת פדיחה לא קטנה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:26 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
ואי ואי שנה הבא שורה רק של ויננרפי..וטל אחיין שלי כבר מחכה כול שבת הוא בא בוכה לי תיקח אותי תיקח אותי אמרתי לו בסדרררר אבא שלו עושה לו מנוי במיוחד יאאאאאאאאאלה חודש אוגסוסטטט הנה אנחנו באיםםםםםםםםםםםםםםם -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:28 PM
|
||
גם שנה הבאה תיתן לי מספרים של ערבים מהשטחים במקום את המספר שלך? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:30 PM
|
||
אל תדאג ..אני לא מפקיר !! תשאל את אושרי שהפעם הראשונה שנפגשתי איתו..הבטחתי לו ספר תאורייה ומבחנים והבאתי לו כמו גבר.. נכנסתי לטדי עם ספר תאורייה והיה עוד אחד פה בפורום טל מכפ"ס גם איתו נפגשתי.. זה לא מחוסר בחברים..למה כל טדי מלא בעכואים ואני תמיד בא עם מכונית מלאה...ועם עוד כמה מכוניות מלאות טובות..פשוט אושרי היה נשמע בן אדם טובב..חח..וואלה לא מצטער שפגשתי אותו..זהב !!! נקווה שיהיה עונה סבבה עם כולכם..מלאה בצחוקים...ובנצחונות.. -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:31 PM
|
||
חח צחוקים יהיה תהיה בטוח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:35 PM
|
||
חחחחח...רק לראות את האדומים בטדי מחזור שני זה מצחיק.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:36 PM
|
יאללה אחים שלי יצאתייייייייייייייייייייייייייייייי......בייייייי
-------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 17 2006, 09:37 PM
|
||
תמיד להיות צנוע...!..לא צריך להיות שחצן !... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 18 2006, 11:32 AM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
טל ניראה לי שנישב איפה שיבשבנו ב-1-0 על חיפה למרות שהמקום ב-4-0 על נצרת היה מקום טוב ואבי יאשכנזי מדופלן איך מספר של ערבים -------------------- ![]() |
||
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |