| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 2 [3] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:59 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
ההגרלה של וואפה בדרך כלל אחרי ההרגלה של הסיבוב השלישי של האלופות נראה לי. הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב Jun 14 2006, 02:59 PM -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Matis |
פורסם ב: Jun 14 2006, 03:06 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
מכבי לא הצליחה באירופה בגלל שבנו על ציון כהן האשקלוני והוא אובחן
במחלה בכבד או משהו וסיים תקרירה -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Jun 14 2006, 03:07 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
של השלב מוקדמות שני באופא זה בסוף יולי ... -------------------- |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Jun 14 2006, 03:46 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
גמאני בעד חיפה ובעד כל ישראל באירופה
תמיד אני שמח שאנחנו מנצחים את האירופאים הטינופות כל השאר שאוהדים של מאלמו מבחינתי סתם כופרים עוכרי ישראל שמעדיפים את טובת הנאצים על שמחת היהודים בושה לענף שיש כאלה אנשים בארץ, וחבל שיש המון כאלה בארץ. -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 14 2006, 04:33 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מה אתם חיים בסרט? הסיבה היחידה שבית"ר צריכים לשמוח אם חיפה עולה זה שזה נותן להם סיכוי לקחת אליפות
אין להם שום סיבה להיות בעד חיפה באירופה מבחינת "ייצוג ישראל" חיפה מייצגת את עצמה ולא אף אחת אחרת, אני בתור אוהד קבוצה הייתי מעדיף שיהיה לה יותר קשה שנה הבאה העיקר שהיריבות הגדולות שלי לא יצליחו בשום מקום.. ואם כבר אפשר לפרגן, זה רק לקבוצה שלא ממש שונאים.... נגיד אוהד הפועל שירצה שמכבי יעלו אני לא אבין בחיים -------------------- עכשיו אני
|
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 14 2006, 08:51 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אני מיצג אותך בכל פעם שאני נמצא בחו"ל? ואם אני בלונדיני אני מיצג את כל בלונדיני העולם? סתום כבר, רק גוף לאומי יכול לייצג את כלל הארץ, נבחרת ורק נבחרת, זה שקיימת בישראל קבוצה שמחליטה על דעת עצמה שהיא מייצגת את כל ישראל(זאת עם הלוגו של השוקולדים) זה לא אומר שהיא באמת מייצגת אותנו. עד כמה זה נראה לך הגיוני שאוהד מכבי יצעק יש בגול של הפועל? רק אוהדי חיפה יכולים לחשוב ככה, תשאל כל אוהד של חיפה שנמצא בכדורגל 9 שנים איף הוא שמח בניצחון של ברוז' על הפועל חיפה, כיום לכם אין שנאה אמיתית מכבי לא שונאים אותכם מספיק כנ"ל בית"ר (רוב השנאה מופנת אלינו) ובגלל זה אתה כבר שוכח מזה שנאה ספורטיביתף זה לא שאני שמח שקבוצה עם שם דומה לשלנו (אפועל) מנצחת, אני שמח בגלל שאני מדמין בראש את כל הצהובים העצובים בשער 11 !!! -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 14 2006, 10:37 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
תגיד אחי החתימה על גרשון זה אמיתי או סתם בשביל לעצבן אוהדי הבועל ? כי זה מוגזם לאהוב מישהו שעוד לא לבש את המדים הצהובים שחרוים אפילו -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 14 2006, 11:01 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מה הקשר אליך עכשיו ומה הקשר שאתה מייצג את כל הבלונדינים? כארץ ללא כדורגל אנחנו צריכים לתמוך בכל ישראלית,את מי הקבוצה מייצגת את עצמה בחו"ל? היא מייצגת את המדינה כשהיא בחו"ל,כשהיא בליגה היא מייצגת את עצמה. שמע אבל כל אחד בדעות שלו,אם אתה מעדיף לעודד נאצים,אנטישמים וכ'ו במקום קבוצה ישראלית שאתה "שונא" אז זאת זכותך. אנשים פה כל הזמן זורקים תמילה "שנאה" כאילו הם באמת מתכוונים לזה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 14 2006, 11:47 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שים לב שרשמתי שנאה ספורטיבית, זה לא אותו דבר בכלל, מה אתה חושב שאין לי חברים אוהדי מכבי?, שלא כל השכונה שלי התמלאה במושפעים מהמזרחי? אז מה עדיין כשאני נכנס לטדי או מגיע לבלומפילד יש תחושה של מתח באויר של שנאה אמיתית, בלי זה מה בכלל שווה הכדורגל...
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 15 2006, 12:31 AM
|
||
זה יריבות ספורטיבית לא שנאה. ברור שבארץ זה טוב ויפה אבל כשקבוצה ישראלית יוצאת לחו"ל זה לא צריך להיות. וגם אם אוהדי של קבוצות אחרות לא מעודדים תקבוצה אז לפחות שלא יעודדו תקבוצה הגויה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
(3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |