| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 13 2006, 08:29 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
בהצלחה (לא לחיפה ..לקבוצות שיכולות לקבל אותה)
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 13 2006, 09:18 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הינה כאלו... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 13 2006, 09:19 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה יכול לשנוא אותו כמה שאתה רוצה זכותו לשנוא וזכותו לאהוב לא חסר כמוהו לא מצדיק אותו מבין אותו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Jun 13 2006, 09:48 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
שכול הישראליות יצליחו באירופההה
| c_web |
פורסם ב: Jun 13 2006, 09:56 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
דאללה סופיה
-------------------- ![]() [IMG] |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 13 2006, 09:56 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
חיפה? לא שונא אותם מספיק, כל עוד לא הימרתי נגדם מאחל להם בהצלחה...
זכותו של כל אחד לאהוב/לשנוא קבוצות שמהמדינה שלו, הדבר היחידי שמייצג אותי זה הנבחרת (ודגש על הנבחרת ולא על הקהל שלה)... -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:20 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אולי זה ישמע לך שאני ילד מפגר או אוטיסט או שאני משחק אותה בכאילו או משהו אחר אבל את הנבחרת הנוכחית אני הכי שנאתי..ולא רק בגלל מי שמשחק שם אלא את כל המערכת הזאת ! -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:32 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תעזוב זה בנאדם שלא מבין בכדורגל הוא לא מבין שאם חיפה באירופה לבית"ר יהיה הרבה יותר קל לקחת אליפות הוא לא מבין שאם בית"ר לא לוקחת אליפות וחיפה עושה תוצאות טובות, יש מצב שמקום שני מאצלנו ילך למוקדמות ... קיצר אין שכל אין דאגות .. -------------------- ![]() |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:35 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אני חש חיפה-המבורג
אני קונה את ליל +3 -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| Matis |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:36 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
אתה והצדיק השני, שמכבי היתה באירופה השנה היית בעדה?! כל אחד רק בעד הקבוצה שלו, והיא מייצגת רק אותו ואת האוהדים שלה. מכבי לא מיצגת אותך באירופה כמו שחיפה לא מייצגת אותי. בהצלחה לקבוצה שתקבל את חיפה. מאלמו אהבת חיי רוזנברג גם אוויייי דבידוביץ'!!!!!!!!!!!!! שלומי ארביטמן אתה כזה טיפש את ליגת אלופות תיראה בספורט 5 -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:39 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
||
| ToMeR |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:44 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,725 משתמש מספר: 27 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
פחח נו באמת אפועל ניקוסיה |
||
| Matis |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:47 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
בידיוק הנקודה שלי. כל "אוהדי" חיפה פה נגד מכבי שהיא באירופה ואוהדי מכבי נגד חיפה שהיא באירופה אני כבר מחכה שהפועל תעוף מאופ"א ואז יהיה טירוף בבלומפילד " הפועל לא בשלב הבא" -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:49 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אני הייתי בעד מכבי. וכשהיא הייתה באירופה היא ייצגה אותי כישראלי ,למרות שעשתה בושות. ואין לך מה לצחוק על מאלמו ורוזנבורג כי אתם לא הצלחתם אפילו לנצח את ניקוסיה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 14 2006, 02:52 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אני לא מבין אתכם..
אני הבן אדם האחרון שיאהב את חיפה..אני שונא את המועדון הזה יותר מכל דבר ! אבל עדיין..אם חיפה עולים לבתים..הדירוג עולה..(מקום שני גם בצ'מפיונס) ואני מנ*אק אם כל אחד פה לא ישב וראה את המשחקים של חיפה שהם היו בבתים.. אני לא אוהב אותם...אבל מאחל להם בהצלחה..למה בשביל ישראל.. בשביל הדירוג שלנו באירופה..הכדורגל כבר 40 שנה תקוע באותו מקום..לא זז טיפה קדימה רק בגלל זה אני מאחל להם בהצלחה ..!!! מישהו יודע מתי יש ת'הגרלה של גביע אופ"א ????????????????????????? -------------------- |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |