| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Jun 12 2006, 01:03 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
המחשב גוסס המחשב גוסס המחשב גוסס הוא גוסס!
יש לי בעיה מאוד חמורה... עשיתי כל מיני דברים והמחשב היה מאוד עמוס תוך כדי זה נכנסתי לפיפא והוא רשם שאין למחשב אפשרות להכנס כי חסר משהו נראה לי לא היה מספיק כח למחשב לסחוב את זה אחרי זה הפעלתי מחדש ת'מחשב והוא טען את האקס פי הווינדוס לא עלה ואז הפעיל את עצמו מחדש ואז הוא הגיע למצב בטוח שהוא שואל איך אני רוצה להכנס למחשב מה חסר לי במחשב מה אני יכול לעשות כדי שזה יחזור להיות טוב? וגם המסך ניהיה קטן כזה...ואין לי יותר נקודות שיחזור -------------------- ![]() |
| the boy down the streat |
פורסם ב: Jun 12 2006, 01:44 AM
|
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
תעשה לו החייאה..
מהאף פעם לא ראית צוות מד"א בפעולה? -------------------- שייטת 13
![]() |
| redbull52 |
פורסם ב: Jun 12 2006, 11:23 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 789 משתמש מספר: 2,288 תאריך הצטרפות: 26-January 05 מצב: ![]() |
לא יודע ממש מה יעזור
אבל מה שבטוח יש לך זיכרון פנימי נמוך מידי -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Jun 13 2006, 12:48 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
סידרתי ת'מחשב אפשר לנעול
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |