| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 5 6 [7] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 28 2006, 08:08 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
טל מה שכתבת על האוהד ופצצת תאורה את טועה, אם אתה מדבר על אדהם שביטה אז זה היה בכלל אבוקה שזרקו מהיציע שלו (של אוהדי הפועל)
והתלהבתם מהכרטיסים למה אתם לא מדברים על המנוים<? כשבנאדם קונה מנוי הוא מתחייב לקבוצה לעונה שלמה ולא אומר לעצמו אם ישחקו טוב נבוא (כמו אבי למשל) -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 28 2006, 08:14 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אז בוא נגיד ככה אם מכבי מכרו 10 אלף מנויים למה הם לא הביאו כל משחק בית 10 אלף? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 28 2006, 08:20 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לפי ההודעה הזאת זה נראה כאילו אתה בן 15. עם חשיבה כזאת ילדודית אני לא יתווכח. נכון אתה צודק רון,אני מקנא,אתם הכי טובים,כולם רוצים להיות כמוכם....שמח ? הודעה זו נערכה ע"י יוסי בנישו ב May 28 2006, 08:20 PM -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: May 28 2006, 08:29 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
זה שאנחנו מביאים הכי הרבה קהל כבר שנים גם למשחקי בית וגם למשחקי חוץ מראה על נאמנות. הקהל של בית"ר הוא לא קהל של מנויים להרבה אוהדים אין בכלל כסף למנוי. לעומת זאת הקהל של הפועל ש****** תמוח כבר על זה שאתם נאמנים ובאתם בכמויות עונה שעברה שהייתם בתחתית רק שכחתם לציין שתחילת שנה כל משחק היה 5 אוהדים בבלומפילד ורק שזה התחיל להיות רציני התחילו לבוא אוהדים שחלק מהם נכנס חינם. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 28 2006, 10:08 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אהה? לא קרה כל השנה שעברה שהיה משחק ליגה ששער 7,5 ו2 היו לא מלאים, "חינם" מה אנחנו ב"ש הכי הרבה שהיה זה מנוי מביא חבר במשחק מול ב"ש
ודביר מה אתה רוצה, כל משחק הם הביאו בערך 10 אלף כי שערים 10-11 +8 +13+2 (כשבשתים האחרונים לא תמיד מלא) זה לפחות 10 אלף מקומות -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 10:13 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אני לא בן 15 עוד חודש וחצי בן 18 ואין לי מה להיות שמח בזה...אני לא צריך שתקבע את זה... פשוט אתה כ"כ קנאי שלפעמים אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות על האוהדים שלנו -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: May 28 2006, 10:42 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
עזבו כבר את זה שאנחנו אלופים פשוט תעזבו זה נהיה דבר רגיל לא שפתאום אחרי אליפות ראשונה אחרי 30 שנה עושים 15 אלף צופים מנוי כל שנה זה אותו דבר אין התרגשות ואותו קהל בא קבוע כבר כמה שנים |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 10:49 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אחי אבל אתה לא מבין שזה רק אצלכם ככה ! בכל מקום אחר שהקבוצה מצליחה וזוכה בכמה שיותר תארים היא רק מגדילה את כמות האוהדים. ליון כבר כמה שנים טובות אלפוה ויש רק גידול בכמות האוהדים שלהם..ויש ים דוגמאות מהעולם גם בארץ זה ככה שמע אולי אתה צודק במחינתך שאין לכם רעב וזה...אבל מה אני יגיד לך...אני חושב שאם היה קורה לנו מצב כזה שהיינו אלופים כמה שנים ברציפות מספר האוהדים רק היה גודל אבל את זה לא נדע בזמן הקרוב -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: May 28 2006, 10:56 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
ליון על הזין שלי אין כבר מתח אני לא מתרגש מאליפות זה לא שיש אליפות אחרי 5 שנים בצורת אז הקהל רץ למגרש כבר לכולם ברור מה יהיה כבר המשחקים נגד נתניה נצרת כ"ס ואלו פשוט לא מעניינים אף אחד רק את הקבועים בינינו אם לביתר תהיה אליפות 5 שנים ברצף זה שאתם אלופים יגרום לכם להביא יותר קהל? הרי אולי שנה ראשונה כן שנה שניה כן אבל זה כבר יהיה הרגל לקחת אליפות |
||
| tomerhil |
פורסם ב: May 28 2006, 11:04 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
חרטה יש לכם קהל זבל שהתקשורת עשתה אותו גדול כבר שכחתם את תקופת ההסתדרות שהייתם מביאים 2000 איש למשחק -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 29 2006, 03:51 AM
|
||
|
כבר? אתה מדבר איתי 10 שנים אחורה מבחינת קהל? אז ברור שכמות הקהל תשנה (לכאן או לכאן), כמות? אני שם זין עליה טוב? שים את כמות הקהל שחיפה/מכבי/בית"ר יכולה להביא ביום הכי טוב שלה הפועל תשאר מאחור אבל תן משחק מול אשדוד בחוץ כשהקבוצה במקום 5 אני בטוח ששם לא אין הבדלים, אצל כולם יש טרמיפסטים זה ברור אצלנו יש הכי קצת והכי קצת בכל שנה יש גרעין מאוד גדול והוא לא משתנה... אתה חושב שמבחינת איכות (כל מה שעולה מזה תפאורה, עידוד 90 דק',תמיכה ברגעים קשים) אתם מתקרבים אלינו?(ואני יודע שזה נשמע ילדותי ואני יודע גם את התשובה שלך) -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: May 29 2006, 06:12 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תסתכל איזה תגובה ציטטתי ... וכן על התגובה הזאת שלך שציטטתי - שם דיברת שטויות ... מי דיבר על חיפה בכלל?! אין לך משהו לא שטותי להגיד? -------------------- ![]() |
||
| a)d(i)-drogba) |
פורסם ב: May 29 2006, 10:17 AM
|
![]() האימפריה עוד תחזור I אוהב אותך ביתר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 10,469 משתמש מספר: 1,033 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
זה כבר ברור שיש לנו הכי הרבה 'קהל לביתר
-------------------- |
| tomerhil |
פורסם ב: May 29 2006, 10:48 AM
|
||
בשביל לראות נאמנות של קהל צריך לבדוק בכמה תקופות מה הוא שווה ואין משחק בחוץ שאנחנו לא נביא לפחות פי 2 ממכם. נתת דוגמא את אשדוד אז המשחק שלנו באשדוד בסוף עונה כבר היה הכי לא חשוב בכל זאת 2500 אוהדים היו שם. תפואורות אנחנו מאחור וגם בעידוד של 90 דקות אבל מזה שווה אם רק קומץ של 50 אוהדים מעודד 90 דקות ולא שומעים אותו בכלל?? תמיכה ברגעים קשים?? תחזור לעונת 2001-2002 ותראה מזה תמיכה ברגעים קשים. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
(7) « ראשון ... 5 6 [7] |
![]() ![]() ![]() |