| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 09:22 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
עזוב לא משנה אם היו לי את הנושאים היתי נכנס לזה. אין טעם שאני חושב על זה כי אתה תתחיל לחפור ואני יחפור ועוד אנשים יחפרו אין לי כח -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 26 2006, 09:24 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לכפול זה יחס 2 יוסי? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 09:25 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
התכוונתי למשהו אחר אמרת משהו דומה לרועי לפני כמה ימים אל ת**** בשכל עכשיו סעמק -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 26 2006, 09:40 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא אני לא -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| oraroh |
פורסם ב: May 27 2006, 08:18 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 29 משתמש מספר: 4,505 תאריך הצטרפות: 4-April 06 מצב: ![]() |
שניה שניה..
אז אוהדי בייתר הם ערסים..ו? זה פשע להיות ערס? אתם רואים את האנשים האלה בצורה שונה בגלל מראה , מנהגים וצורת דיבור.. אז עכשיו אתם תסתכלו מהחלון..תראו אותי הולך בשכונה עם גופיה, מכנס קצר, כפכפים,שרשרת .. מסופר קצוץ.. שומע מזרחית ודיכאון .. לא מדבר כול כך בעברית תיקנית .. אז כול הדברים האלו יעשה אותי בעינכם ערס . אני בטוח בזה במאה אחוז. אז עכשיו,אני ערס ! חטאתי במשהו? עשיתי משהו לא נכון? הרגתי משהו? אני לא מבין למה אתם מנסים לגונן על אוהדי בייתר ולומר שהם לא ערסים כאילו שערס זה פושע . מי שקורא לאחד כמו שתיארתי ערס זה אומר שהוא שונה מימנו .. אז בגלל שהבחור מתלבש הפוך ממך,מסתפר שונה ממך,שומע מוזיקה שונה ומדבר במילים שונות משלך זה לא הופך אותו לפושע , אתם פשוט עושים אותו פושע ! אז אוהדי בייתר שביננו,חאלס.. תנו להם לדבר כמה שהם רוצים ולכנות את האנשים השונים מהם באיזה כינוי שהם רוצים .. אנחנו לא צריכים להתבייש בעצמנו בגלל שאנחנו מזרחיים ובעלי סגנון שונה משלהם.. הודעה זו נערכה ע"י oraroh ב May 27 2006, 08:20 PM |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 27 2006, 08:25 PM
|
||
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 27 2006, 08:33 PM
|
לא מעצבן שחלק מהאוהדים שלכם ערסים מעצבן האופי הערסי שלהם.
-------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 06:17 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אם היית אוהב ביתר לא היית חושב ככה לאדע מה קרה בזמן האחרון יש לאוהדי מכבי רגשי נחיתות..וזה לא קשור לנושא הזה אני מדבר בכלליות אם תשימו לב מאז שארקדי קנה את ביתר אז כל אוהדי מכבי התחילו לשנוא את ביתר ואת האהודים שלהם זה כבר תופעהה אפילו בפורמים שלהם..כל נושא שלישי שם זה האוהדים של ביתר הם פשוט מקנאים בקהל ! אני מציע לא להתייחפס פשוט ! -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 28 2006, 06:27 PM
|
||
למה כל פעם אתם חושבים שמקנאים בכם או רוצים להיות כמוכם ? -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 06:42 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
ככה זה נראה כל הזדמנות אתם מחפשים לרדת על הקהל של בית"ר.. זה אוכל אותכם פשוט שאנחנו לעומתכם קהל נאמן שלא נוטש קבוצה שלא מצליחה אתם כל כך מקנאים בזה שהקהל של ביתר הוא הכי גדול והכי פופולארי בארץ אין אתם אוכלים את הלבב מקנאה..הייתם מתים מתים להיות כמונו רק שלא תמותו בסוף מקנאה שנה שלישית ברציפות מקום ראשון באוהדים !! הודעה זו נערכה ע"י @~RoN-DaBsHa~@ ב May 28 2006, 06:44 PM -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 28 2006, 07:04 PM
|
||
כן אני מקנאאא אני לא יכוללל עלית עליי שיט 3 עונות שאתם מוכרים הכי הרבה כרטיסים אנחנו כבר איזה 5 עונות מוכרים הכי הרבה מנוים -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: May 28 2006, 07:11 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אתה מדבר שטויות -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: May 28 2006, 07:32 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אבל מה זה שווה שאתם מביאים 500 איש למשחקי בית -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 07:43 PM
|
||
|
תגיד אתה עושה בכוונה או מה ? מה זה משנה כמה מנויים אתם מוכרים ? אני לא מתווכח איתך איזה הנהלה מרוויחה יותר כסף..אלא מי מביא יותר אוהדים למגרש .. וכן אתה מקנא ..אתה מנסה לשחק אותה שלא אבל אתה קנאי אתה מקנא פשוט בקהל שלנו...ואתה כל כך שקוף בזה היית מת שיהיו לכם אוהדים כמו שלנו אבל מה לעשות אנחנו מיוחדים לא כמוכם הקנאה פשוט אוכלת אותך ..לך לרופא ! -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 28 2006, 07:45 PM
|
||
|
באיזה שטויות מדובר? ועדיך לך לא להגיב בשאכול הזה אתה רק עושה לעצמך בושות פי 2 ממכם כרטיסים ואתם אלופים... בייזייוןן כזה אני לא זוכר.. הודעה זו נערכה ע"י @~RoN-DaBsHa~@ ב May 28 2006, 07:47 PM -------------------- ![]() |
||
(7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 |
![]() ![]() ![]() |