| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 25 2006, 08:23 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אני יסביר לך בדיוק על איזה אנשים הוא מדבר, הוא מדבר על אנשים כמו בנאדם בן 40 ששאל אותי בטדי אם אני אוהד הפועל, עניתי לו שכן אמר לי אני לא סובל אותכם ואנחנו נ**** אותכם היום.
הוא מדבר על ילד בן 15 שבא לאחד המתופפים שלנו מחוץ לטדי (בנאדם בן 35 בערך) ומקלל אותו את משפחתו ועל הדרך גם את הפועל כשהבנאדם בא אליו הוא בורח... הוא מדבר על חבורה של ערסים מפגרים שכשהם ראו בבלומפילד ילד עם אמא שלו אמרו לאמא יא אשכנזיה מפגרת לכי תתחתני עם ערבי וקיללו אותה עד שהיא כבר לא שמעה... אז אולי אתה לא רואה ככה את אוהדי ביט"ר אבל ככה אני רואה אותם ותהיה בטוח שאני לא היחידי, את הקללות והאיומים כמעט כל אחד שבא לטדי ספג -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 26 2006, 11:37 AM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
מי שמדבר..ומתגרה בכוונה ...חוטף... ובשנה האחרונה לא היו מכות בטדי...אם אנחנו כבר מדברים כל משחק ...מלווים את האוהדים עד היציע מורידים אותם ליציע עם האוטובוס והכל מגודר...אז איזה מכות היו השנה בטדי ??? -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 04:05 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
עצם זה שאוהדים מפחדים להגיע לטדי,שאבא לא שולח את הבן הקטן שלו זה אומר הכל ואין מה לעשות.
ובטח שלא יהיה מכות,תוקעים את הקהל האורח שעה וחצי בחושך בתוך טדי אז איך יהיה מכות ?! -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 26 2006, 04:30 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
זה הפתרון היחיד מה אתה מעדיף לתקוע 2000 אוהדים גג או 12 אלף+ -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 26 2006, 04:32 PM
|
||
תקעו אותך שעה וחצי בטדי בחושך ??? מי ? -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 26 2006, 05:47 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
למה לא השארתם את שמעון? טהטהטהטהטהטהטהטה
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 26 2006, 07:23 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
כמו שיוסי אמר משאירים את הקהלים במשחקים המתוחים שעה לפחות אחרי המשחק (מי? המשטרע מי יכול להיות)
מי שמדבר ומתגרה הא? יפה נפש זה מה שאתה, ברור לי שזה קומץ אבל ברור לכולם שהקומץ של ביט"ר הוא ממש לא קומץ "לא היה מכות"? דבר ראשון אל תהיה בטוח, בכבישים שמובילים לטדי היו הרבה פעמים... וסתם אני ייתן לך דוגמה בדרבי, לא משנה עכשיו איך אתה חושב שהקהלים של הפועל ומכבי נראים יש שנאה שכל מי שלא חי אותה לא יבין אותה, כמעט ולא קורה שבאים חמולה על ילד או משהו כזה אם יש מכות יהיה מדובר כמעט תמיד רק בקומץ של שתי הקהלים...דבר שממש לא רגיל בשביל אוהדי ביט"ר... אני לא בא לחנך אף קהל שהוא לא הקהל שלי אבל אל תגיד לי שהקהל שלכם הוא לא זה ולא זה, הוא אומר ערס אני אומר סתם קהל שמחפש מכות (נראה לי שזאת אותה ההגדרה). -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 07:28 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לתקוע את הקהל הביתי רבע שעה,הקהל של הקבוצת חוץ יסע וזהו בלי פקקים בלי בלאגנים. -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 07:29 PM
|
||
לא שעה וחצי אבל 45 דקות כבר כמעט כיבו את כל הזרקורים מי השאיר ? המשטרה חושבים שהם חכמים. -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 07:30 PM
|
ובדיוק כמו שדניאל אמר.
תמיד שומעים על מקרים שאוהדי בית"ר מרביצים לילדים קטנים/נשים/מבוגרים שהם באים אליהם 10 על 2 רק אחרי משחקים של ביתר נגדנו חיפה או הפועל אני שומע על המקרים של באו 20 איש על אחד. -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 26 2006, 07:37 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
כן והקהל שלכם לא גבר על בודדים בכלל -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 26 2006, 09:05 PM
|
||
האא ולזרוק פצצת תאורה על האוהד ההוא של הבועל יותר טוב ???? מה אתה משחק לי אותה ...גם אתם רבים אחרי משחקים..אל תשחק לי אותה יפה נפש.. אני לא מחפש את המכות האלה ...אבל אם מישהו יבוא אליי..הוא יקבל..אולי גמאני אבל הוא בטוח יקבל..! ובנישו אחרי המשחק שניצחתם (אולי השופט)..אותנו.. אוהד מכבי בא הביא בוקס ..סתם ככה לילד קטן..הילד שכב על הריצפה אבל ההוא שהביא את הבוקס קיבל את המכות של החיים שלו גם ממני אישית למה כי הוא מיסכן..מפגר..אז הוא מצא את עצמו שוכב על הריצפה עם דם על הפנים..ואוכל מכות ואז אומרים ש-10 על אחד..אתה מבין... !!!!!! תפסיקו כבר לדבר על אחרים תסתכלו על עצמכם (חוץ מאוהדי הבועל שרק אוכלים מכות בכל מגרש) המזרחי משוגעים-----מטדי לא יוצאים חיים-----ברוך הבא לגהנום------- למההההה גרשוןןן לא בהופעלללללל??????? הודעה זו נערכה ע"י <<bRaMi-TaL>> ב May 26 2006, 09:07 PM -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 26 2006, 09:08 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לכל קבוצה יש קהל עם דם על היידיים
אין טלית שכולה תכלת כמו שאומרים יש קהל שהוא אלים פחות ויש קהל שהוא אלים יותר אבל אלימים כולם אלימים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 26 2006, 09:18 PM
|
||
אבי אתה עושה צחוק מעצמך. חבלללל חבללל שאין לי כאן את הנושאים לפני חצי שנה. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 26 2006, 09:21 PM
|
||
אתה אומר שלכפול זה יחס 2 ואני עושה צחוק מעצמי? ומה קשור עושה צחוק מה כבר אמרתי? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 |
![]() ![]() ![]() |