| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 25 2006, 11:31 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה אני רואה שלכל העכואים יש נטייה לחפור אה? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 25 2006, 12:56 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לא כל ערס הופך מכוניות תפסיקו להכניס לי מילים לפה.
ואולי הגזמתי באמת עם האחוזים,אולי אין 80% ערסים אבל מעל 60% יש. -------------------- Respect My Authoritah |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 25 2006, 01:06 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
טוב מינה צמח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 25 2006, 01:09 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אהה? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| yuval_f |
פורסם ב: May 25 2006, 02:03 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אתה צודק שאי אפשר להגדיר ערס לפי המראה רק אבל במזרחי רובם שם עם פוזה לא קטנה (והרבה מאלו עם הפוזה הם גם ערסים...) אבל אבי מה אתה מגן פתאום על האוהדים זה ידוע וגם אתה אמרת את זה עד לא מזמן שלא מעט אוהדי ביתר (ברור שלא כולם ואפילו לא חצי כי יש הרבה... אבל יחסית הרבה יותר מהאחוז שיש בקבוצות אחרות) הם פושעים שבאים רק לריב. השנה אין מה להגיד האוהדים השתפרו מתנהגים טיפה יותר טוב (לא בקללות ובנאמות ובכל זה כי זה קצת קשה ויש את זה בכל קבוצה {בביתר יותר עובדה ממדד הגזענות וגם שומעים במשחקים...}) אבל בכל הקטע של המכות והכל את האמת חוץ מהקטע עם סכנין בדוחא לא זכור לי משהו מיוחד עם האוהדים של ביתר (ניראה לי גם הניפוץ שמשה של האוטובוס שחקנים שלנו היה השנה... אבל לא סגור על זה) אבל בגדול למה שוב להיכנס לנושא הזה ... דיבנרו עליו כבר הרבה פעמים -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: May 25 2006, 02:22 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בן כמה אתה תגיד לי? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| fizem |
פורסם ב: May 25 2006, 02:49 PM
|
||
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
הודעה זו נערכה ע"י fizem ב May 25 2006, 02:49 PM |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 25 2006, 03:14 PM
|
||
האוהדים השתנו ואני שיניתי את הדעות שלי מותר לי לא? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 25 2006, 03:52 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
האוהדים השתנו.
אבי,אתה הולך נראה לי בדקה ה85 הבייתה כבר כדי לא להתיקע בפקקים. האוהדים השתנו עלק זה שהם לא מנפצים לשחקנים שלהם את האוטובוס זה לא אומר שהם השתנו. המכות והאיומים אחרי משחקים נשארו עד היום וישארו אלוהים יודע עד מתי,אז אל תבוא ל**** בשכל כי פה אני מבין הרבה יותר ממך אפילו שזה הקהל של בית"ר. -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 25 2006, 03:56 PM
|
||
אמממ לא נראה לי אחי גם שלא הלכתי למשחקים ידעתי מה קורה ביציעים ובתוך הקבוצה, אני הייתי יותר מדי קשור לקבוצה הזאת כדי להתנתק ממנה לגמרי ככה שגם שלא הלכתי למשחקים ידעתי מה קורה, ואני לא אחד שהולך בדקה ה-85, אני לא כמו אוהדי מכבי שבמשחק מול כפר-סבא הלכו במחצית, ותאמין לי שאתה לא יודע מה קורה בקהל של בית"ר יותר ממני, תאמין לי. ואם אתה חושב שאתה כן אז סבבה זה לא מפריע לי, בכל מקרה תמיד כיף לעסוק בקהל של קבוצה אחרת כי כנראה הקהל שלכם והקבוצה שלכם לא מספיק מעניינים אז אתה דוחף את האף שלך לקהל ולקבוצה יריבה מבין אותך אחי אין לך מה לדאוג. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| guym |
פורסם ב: May 25 2006, 03:58 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
בשבילי אוהד שעושה עליי פוזה לפני משחק נגיד אני נתקע בו בטעות וממשיך ללכת והוא מסתכל עלייך בפוזה כזאת ועוד שנייה מכניז לך מכות(כי זה מה שהם מחפשים הערסים לריב)בשבילי זה ערס
ואוהדי בית"ר מה לעשות רובם באים למשחקים בשביל עניין ובלאגן משחקים אותה במשחקים שהם מעודדים בשביל הקבוצה והנשמה ולא סתם בשביל הפוזה והפאנן זה הרוב בבית"ר אבל יש לה גם אוהדים שרופים נורמלים -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 25 2006, 04:01 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אושרי התגעגעתיייי.... יאלההההה יא בית"ררר -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: May 25 2006, 04:03 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
תשמע אחי אתה חתיכת מסכן בוא נתחיל מזה שאתה לא יודע מזה אהבה לבית"ר... ככה שאין לך מה לדבר זה חלק מהחיים של כל אוהד בית"ר והם לא באים לריב ולחפש בלאגן... אז עדיף שתשתוק עם ההערות המיותרות שלך ! -------------------- |
||
| arnon |
פורסם ב: May 25 2006, 05:32 PM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
אבי, שנה הבאה מה אתה מעדיף אליפות של אינטר או של ביתר?
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 25 2006, 06:00 PM
|
||
מה נהיית לי דני ענבר עם השאלות האלה? אני מעדיף את שניהם אין לי ממש בחירה פה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |