| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 24 2006, 09:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
רוב הערסים הם לא אוהדי בית"ר ורוב אוהדי בית"ר לא ערסים אם היית במשחק כדורגל פעם אחת בחיים שלך היית מבין את זה כל פעם אני לא מבין למה אני מגיב לחסר ידע שכמוך אבל שיהיה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 24 2006, 09:27 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
צודק רוב אוהדי בית"ר הם אשכנזים שיושבים במקומות קבועים ומוחאים כפיים לקבוצה שלהם שהיא מפסידה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 24 2006, 09:29 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה בכלל יודע מה זה ערס יא ילד מפגר? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| YuVaL PeLeD |
פורסם ב: May 24 2006, 09:36 PM
|
||
|
מה זה ווינר?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,646 משתמש מספר: 2,430 תאריך הצטרפות: 17-February 05 מצב: ![]() |
גפילטע פיש ג-פ-י-ל-ט-ע פ-י-ש איזה נושא... -------------------- נקי כבר 4 וחצי שנים....................
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 24 2006, 10:02 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מה זאת השאלה המטומטמת הזאתי? איף.... איך נפלת עליי... אבי עזוב אותי באמא שלך... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| guym |
פורסם ב: May 24 2006, 10:35 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני חצי אשכנזי ובחיים לא אכלתי דבר כזה -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: May 24 2006, 10:35 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אין אני אומר לך הקשר בינך לבין כדורגל הוא מקרי
פשוט תפסיק לעשות לעצמך בושות |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 24 2006, 10:48 PM
|
||
בואנה מה אתה מתערב בכלל? מישהו נתן לך רשות?!. תפסיק לדחוף תאף הגדול שלך לכל מקום. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: May 24 2006, 10:53 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
כן אני ערס...
כבר היה פה אוהד בית"ר שהלך לממר"ם והפריך את כל הסטיגמות. ערס בממר"ם?! ואני לומד מתמטיקה ומחשבים 5 יח"ל, הייתכן?! הרי אוהד בית"ר חייב לעשות 3 יח"ל ובגרות חלקית, ולזרוק שולחנות ולהפריע בשיעורים, לא כן?! הרי זה מה שנלווה מ-"ערס", לא!? (ד"א אני לא בה להשתחצן או משהו שיהיה ברור אני פשוט רוצה להפריך משהו, אם זה נשמע שאני משוויץ, ממש לא תהיו בטוחים) סיסה, תעשה לעצמך טובה ותשתוק, אין לך מושג על מה אתה מדבר, האוהדים של בית"ר בלאגן הם קומץ וקומץ כזה יש גם בהפועל ת"א! הנה דוגמא טובה בשבילך, אוהדי הפועל האשכנזים והכי לא ערסים שיש , מרססים על קירות של בלומפילד כתובות נאצה כמו: 'מזרחי = היטלר' ו-'שער 11 גטו, נשמיד אתכם בגזים'. חושב שאני משקר? הנה תיווכח לדעת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3167193,00.html בקיצור סטיגמות עברו מהעולם וראייה לכך שכל החבר'ה של בית"ר פה הם חבר'ה טובים, לא ראיתי אחד מהם שמקלל(ברצינות הודעה זו נערכה ע"י אופיר18 ב May 24 2006, 10:54 PM |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 24 2006, 10:57 PM
|
||
נו מה אתם עושים צחוק? אתם מטומטמים או שאתם עושים תעצמכם אני לא אומר שכל מי שאוהד בית"ר ערס,אני אומר שרוב הערסים אוהדי בית"ר וזאת עובדה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: May 24 2006, 11:01 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
יש לך דרכים מוזרות לקבוע עובדות... או ששמעת את זה מהיציע האדום בבלומפילד או שאתה מתקשה לקלוט שאותו מיעוט של אוהדי בית"ר שעושה שטויות זה תמיד אותו מיעוט, זה לא אנשים אחרים... אם תיקח את כל אוהדי בית"ר בארץ ויש הרבה כאלה, כמה מהם "ערסים" ואשמח אם תגדיר לי ערס ד"א, כמה מהם? פחות מאחוז. לדעתי זה פשוט הקנאה זורמת בדם שלך. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 24 2006, 11:07 PM
|
||
על מה יש לי לקנא? ואני קובע את העובדה הזאתי על סמך ש95% הערסים שאני מכיר אוהדי בית"ר,אני קובע את זה על סמך שהייתי לפני שנה וקצת במשחק של בית"ר בטדי ו80% מהאנשים היו ערסים ופרחות. ואני לא קובע מי ערס לפי השטויות שהוא עושה. אני קובע ערס לפי התנהגות,לפי מראה,דיבור וכ'ו. זזתי לראות חדשות הספורט. תהנו להאמין בזה שיש רק 1% של ערסים באוהדי בית"ר. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: May 24 2006, 11:14 PM
|
||
|
לדעתי אתה גזען... אתה פוחד להגיד את מה שאתה באמת חושב... שכל הספרדים הם ערסים. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 24 2006, 11:18 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
בתאכלס מה אתם רוצים ממנו הוא צודק.
רוב אוהדי בית"ר שבאים למשחקים - ערסים. -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: May 24 2006, 11:22 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
וואי סליחה אחי |
||
(7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |